Споделете 125

• 34 889
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Paradise
Разказвала съм ви как Максим нарисува една стена с боя за обувки.
Вашите деца има още какво да научат Mr. Green
Сега, като се връщам назад, ми е смешно, но тогава хич не ми беше до смях.

Весел ви ден! И мен преводи ме чакат, колкото и да ме мързи, мърдане няма!

# 46
Вчера се разбихме от ходене по магазините. Едва се прибрахме към 6 и какво да видим? Малчо повръща като побъркан. Днес изглежда значително по-добре. И предполагам се, щом от сутринта 3 пъти ме ядоса.

# 47
Цяла нощ решавах многочлени  Shocked
Вчера ги обяснявах на сина ми ... и нощес изперках!

Даже и преди двата изпита по висша математика , преди години не съм се вживявала в математаиката така!

# 48
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Боже какво добро дете съм имала, никъде не е рисувала извън указаното място. Но пък сега рисува с гримове по себе си, не че приемам да ходи на училище така.  Mr. Green

Приятни занимания на преводачките, от солидарност, но с нежелание, ще се наложи да се включа и аз като редактор отново в помощ на гимназистката, за каузата шпрахдиплом. Как лесно даваха дипломи езиковите гимназии по мое време, ех.

# 49
  • Майничка
Какъв е смисълът човек да прави детска стая, когато обитателят й само спи и трупа боклуци вътре, а всичко останало (игра, учене и т.н) върши в дневната?
Въпросът е риторичен, не ми отговаряйте.
Хванала съм се да чистя преди обещаните студове, а като гледам как №1 се мъдри от час над една тетрадка, направо се събужда звярът в мен!

# 50
  • тъгата в мен
Въртях 40 мин. педалите(буквално) и сега на всичкото отгоре изкъпана и доволно изморена ми иде да запаля един тютюнец.Ще се въздържа май,защото единият близнак в мен ми  е скрил запалка,кибрит и всякакъв вид огниво.

# 51
Запали си от горния нагревател на фурната..

# 52
  • Пловдив
Еееей, туй мъжете са като децата! Пратих го с Иво да купят хляб, той му купил шоколадово яйце. Иво си го хапнал и защо да яде обяд след това? Няма да си разваля прекрасния шоколадов вкус в устата. Сега гледам сърдито, защото 98509437087682 пъти съм казвала, че сладките вредности се ядат след ядене и не преди спане.

Търся рецепта за лесен и изпитан кекс, тайфуните някъде са ми подредили тетрадката с рецепти. Или аз съм я подредила в опит да си я опазя. Резултата е един и същ - няма я.

# 53
Допълних си албумчето, на който му се гледат снимки, да заповяда!
Тук плющя страшен дъжд след големите жеги.

# 54
Ако знаете Бистрица колко е красива днес!
Жалко,че това е последният хубав ден.
Посветих неделята на баба и дядо-докарах ги
до София,ходихме на пазара Кирков ( Close)сега
обядват и ще си ги водя обратно.В колата дядо ми
е повече от инструктор,което лекинко ме изнервя.

# 55
Буба Мара ме подсети, че и аз черпя кулинарно вдъхновение оттук. Та, благодарение на Жозефина, все гледам по магазините за челадинки. Вчера намерих, изрових питането й за супичка и я направих точно по указанието. Та, благодаря ти, Жоз, и половинката беше очарован.
Наздраве, щом сте рекли.
Пак заповядай, у дома тази супа е яко на почит.

Фреш-чета "Мъжете ,които мразеха жените".И филма съм изтеглила.Но ще прочета първо книгата докрай.Рядко , да не кажа никога почти, се прехласвам по трилър.

# 56
http://images.damaianti.multiply.com/image/1/photos/124/500x500/ … mp;nmid=289307399
Хе хееее, ето ме възможно най=прясна, нали снимки искахте, ето на.
Чак аз нещо не моа да се позная. newsm78

# 57
Kурсът по английски се провали днес. Малката фея се оказа със скарлатина.
Ще си чакаме кротко да и отмине у дома. Малко се притесних като чух диагнозата, но мисля, че върви към подобрение.

Шансът да намеря тук челадинки е почти нулев. Тази супа става ли и с друг вид гъби?
Жоз, изглеждаш страхотно! Признавам, че незнам какъв е бил предишния ти фасон, но този е много свежарски.

# 58
Калатея, чей че и аз се влюбих в себе си. Whistling
Благодарения на студиото ми, дам, добри са.

# 59
Ох, ама сте, в тази тема ми се прияждат всевъзможни неща, дето споменавате, та домашните ми се чудят отде ми хрумват  Crazy
Например, тва дето най-малко са очаквали да кажа ядат ми се свински ушички на скара (по Калатеа), супа от кокошка, най-вече кокоши крака (по Вълка), даже много ми се яде, щото такава съм яла преди много време, става една такава жълта като с желатин, нали? Айде мъфините си ги правя, хубави, лоши, стават, ама сега отде да намерим свински ушички или кокоши крака  Joy, ама така домашни да са  Blush

Общи условия

Активация на акаунт