Споделете 125

• 34 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Прекрасно изкарване и утре, Прекрасна. Гледай и за нас, ще чакаме фоторепортаж.  Wink

# 31
И снимки, и снимки... Качвам по малко и им намалявам обема, защото всеки килобайт ми е ценен в това положение. Може да е много хубаво тук, но цифровизацията им е на пещерно ниво.

# 32
  • Paradise
Както се казва "уживай у живот", Прекрасна свинарке!
Не може всичко да е ниво в една млада държава, важното е ти да си добре! Hug

# 33
  • Москва
Чувствамс е глупаво,че занимавам,ама имам нужда да споделя.Приятелят ми ме заряза, по телефона,след 3 годишна връзка.Защо-не ми каза..В мен ли е вината-не ми каза... А аз сбърканата или не го осъзнавам още реално или найстина съм до толкова разбита,че нищо не чувствам...Освен понякога пристъп на самота...

# 34
  • London, baby
И аз зарязах един по телефона, ама ние бяхме за много кратко заедно. Тъпо е, но е по-лесният вариант. Кураж.

# 35
добро утро

разкошни снимки,, Веси-Вас Grinning

# 36
Времето само за мен свърши.
Най-младия обитател на Анджелинината колибка се събуди  Grinning

# 37
  • Варна
Трябва да ви кажа, че дъщеря ми е готова за Споделете. Преди малко ми вика "много съм щастлива, че е сутрин!"

# 38
Още малко. Като каже Споделям, мамо, че ...
Споделям, че женските сълзи са мощно оръжие. Доста мъже избягват тоя бой.
Богомил Райнов споделяше, че имал приятел, който лесно и безболезнено разкарвал
старите си връзки. На нас с Богомил Райнов не ни се получаваше.

# 39
Mрачно утро. Топло кафе. Ухае на мекици.
Първите две ги изгорих, щото бях забола нос тук.  Mr. Green
Прекрасни снимки!
Жалко, че след няколко часа съм на курс по английски и е време да ида да почета малко.

# 40
 Mr. GreenЧетиво за неделната утрин...Като чета такива неща и се радвам, че с мъжа ми имаме общ език на тялото и душата. Laughing
Внимавайти да н` изтрищити днеска.

# 41
  • Бу-у-урга-а-ас
 Laughing Даф, разкошно начало на деня! Имаше период от време, когато и моят син се будеше силно позитивно настроен. Ухилен до ушите, обичлив и много бъбрив. Обаче ние с баща му сме кисели лимони сутрин и не знам дали заради гените или заради средата и нашето дете взе да се цупондри сутрин, да гледа сърдито и да нервничи на висок тон. Обаче ако се е излежавал достатъчно и е добре наспан и никой не го ръчка да бърза, си е старото ухилено "бебе".

Втора част:
Кафе, препечени макарони със сирене и звука на работеща съдомиялна. Неделна идилия.

Заради ларингита тази сутрин само шептя, защото ми е трудно да възпроизведа глас, а Криско спонтанно ми отговаря шептейки  Laughing

# 42
  • Варна
Лого5ка, подозирам, че не е толкова от позитивна нагласа, а от облекчение, понеже снощната вечер не завърши добре за нея, след като нарисува дивана с химикал  Mr. Green

# 43
Моята голяма фея мина през различни етапи на изобразителното изкуство.
Започна с тапетите, мина през чаршафа и завърши с килима.
Сюрреалистичният чаршаф пазя и до днес.  
Виж, рисуването на мебели е пропуснала. Дано ми се размине, че си имам още една феичка у дома, дето върви по стъпките на кака си.

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 09:52 от Calathea

# 44
Ох, мързеливо ми е. Последен ден от отпуската, последни пет страници от книгата, дето превеждам от сто години... а така не ми се работи. И утре също, не ми се ходи вече на работа.
Искам вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт