Какво е да си майка

• 3 311
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нема никВа логика в тоя пост!
Уж плюе форума и интернет, а пише цел чаршаф у него! Rolling Eyes

# 46
  • Brokenpromiseland
Искрено се съмнявам това да е писано от жена...още повече от майка....с поне две деца (говори в множествено число) Wink
....а на автора (за който нямам съмнение, че си има своите душевни и когнитивни проблеми) ще му пожелая да гледа по ведро на нещата от живота.
Важното е да се осъзнаеш, че макар да се раждаме  и умираме (неминуем кръговрат), там някъде в промеждутъка (наречен живот) се даряваме с толкова щастливи моменти....незаменими.
Да, понякога сме лоши, завистливи, мързеливи...но всеки ни живее със своята същност, прави нещата които иска, и се радва на това което на него му харесва.
Да, не винаги сме усмихнати и ведри родители - понякога викаме, пошляпваме....а друг път даряваме децата с най-голямата обич на света.
Раздаваме себе си, жертваме съня си, спокойствието си, за да са те добре.
Да, жените сме понякога бъбриви, криви, но освен "свирки" ние даваме на мъжете си топлота, сигурност, уют, любов....
Светът е шарен - и в това е неговата красота.

П.С. И не забравяй, че "Живота е това, което ни се случва докато си правим планове за бъдещето."
Ако ти се втречваш само във финала, има голяма опасност да изтървеш най-интересната му част.

# 47
Аз съм нова майка.Много се възхищавам на вашите форуми и познания относно майчинството,направо съм обнадеждена че в българия има много свръх способни майки.Моля ви имам проблеми и както повечето от вас в този форум искам друг да ми реши проблема вместо да се опитам да се справя сама.Имам две деца-на едното му поникнаха крила и не мога да го сваля на земята за да му сменя наводнения памперс,а пък другото ми хлапе нещо съвсем се бъгна(като повечето деца)-поканихме му клоун на рождениа ден а пък то го завърза и почна да го бие-всъщност то правеше същото което прави и мажът ми с мен.........................

rotfImao

# 48
Ох, доста трудно го изчетох....  Rolling Eyes , но си заслужаваше, сега се познавам по - добре  Mr. Green!

# 49
Интересна тема, но не разбирам каква се очаква да е дискусията ... какъв е смисъла и?!

Общи условия

Активация на акаунт