Споделете 125

• 34 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Споделям запис, както и нова неочаквана придобивка: излязохме привечер да търсим спешно специален кабел из техномагазините и се прибрахме  с прахоскукачка. На промоция.
Загледахме се, омая ни девойчето; аз рекох да помисля и да се консултирам все пак (имах пред вид приятел от офиса на вносителя на тази марка), а половинката: Сега бг-мамите ли ще питаме? Ядосах се, за празноглава ли ме има, и купих. И сме уцелили каквото търся - тиха, лека, мощна ... абе, красота. Wink

Ох, по аграрния въпрос ме няма хич. Не копая, и мъж ми не копае и всяка година го повтаря на тъщата. Но мога да бера, ако някой посади.

# 16
  • Бу-у-урга-а-ас
Ларингитът ми е все още на дневен ред. Да викам вече не мога, а и не е желателно.
Да ви се похваля с термос подарък от свеки, който задържа горещ чая 12 часа.

# 17
Разходих си новата визия успешно на среща. Laughing
Видях стари лица, и те мене видяха, и се прибрах.
Книгата, която чета, ми е голямо изкушение.

# 18
  • под дъгата
Някое от момите дали ни разбира що си говорим Laughing
Не подценявай момите, Дедо  Laughing

Да споделя, че супата /забравих й името/, за която писа наскоро ета, ме заинтригува, намерих рецептата /в готварския, разбира се/ и доста ми хареса.

Не сте ли на сбирка, бре? Наздраве!

# 19
  • Paradise
Жоз, защо толкова набързо (за срещата питам)?

Имам нова ютия, стара гръмна вчера в ръцете ми. Детето гордо заяви, че това ми било подарък (аз не искам такива подаръци, пък! Crossing Arms), 'щото с баща му много ме обичали, да съм си гладила...

Весело ми е, пие ми се вино, но, като се сетя какво ме чака като работа, ме втриса.

# 20
Щото на стрина ви Роксиндра й се приспа рано, а Жоз беше така добра да ми прави компания док олата и в нея ( много съм се наплашила напоследък, дори и от сянката си).
Интересна вечер.

# 21
  • тъгата в мен
Много бедно споделяте от вечеринката...
Другата седмица го дават да паднат температурите с близо 15 градуса.А аз още ходя боса и не знам що е туй чорап.

# 22
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Буба Мара ме подсети, че и аз черпя кулинарно вдъхновение оттук. Та, благодарение на Жозефина, все гледам по магазините за челадинки. Вчера намерих, изрових питането й за супичка и я направих точно по указанието. Та, благодаря ти, Жоз, и половинката беше очарован.
Наздраве, щом сте рекли.

# 23
Жоз, какво четеш?  
Ще си имаме май ледена пързалка в наше село, много съм ентусиазирана, като децата.

# 24
Едва ли има по- големи задръстеняци от наште специалисти/професионализмът няма общо/. Добре, че се намират пияно tooth барове из София, където човек да си уплътни времето до към 3-4 сутринта. До 2012 трябва да реша- или още една специалност/и без друго ми трябват поне 2-3/, или да си намеря спонсор Mr. Green
Споделям ви и нов обитател на двора- малък пор.

# 25
  • о`майна лунна нощ е
Докато децата се забавляваха на рождения ден в парка
http://media.snimka.bg/4540/015335634.jpg
... нашият тати кротко спеше
http://media.snimka.bg/4540/015335485.jpg

Това е вместо запис.
Страхотен ден, прекаран с приятели.

# 26
Жоз , Рокси  Shocked много раноооо приключихте!

На всички да са им честити новите придобивки!

Аз ще се опитам вместо Марадона да се възмутя от мача ни Кипър!
Срааааамм!
Наздраве на пиещите! Hug

# 27
http://www.flickr.com/photos/43022066@N06/3999176996/ - с усмивката на тази мила и щастлива баба по пътя за Кръстова гора  ни започна денят и завърши с това - http://www.flickr.com/photos/43022066@N06/3998431447/ - вечната и незалязваща Българска вяра!
Страхотен ден!

# 28
  • България-Швейцария
Аз пропуснах купона (за пореден път), но вече съм в overtime, изобщо не знам как ще се оправя.
На целия куп преди малко се включи на скайпа колежка, която хем има навика да си вре носа навсякъде, хем обича и да се подмазва на по-висшестоящите и успя ме изнерви качествено с глупостите, които е сътворила днес.
Цял ден се удържах да не пуша, сега отивам на терасата да се доотровя, като си мисля, че ще се успокоя, 'щото още ми трепери всичко. Б@си Sick

# 29
Споделям дълъг, горещ ден и голямо обикаляне на музеи, което ще продължи и утре. Видях ужасно много неща и препоръчвам на тези, които пътуват до Черна гора, да се отбият в Цетинье, в двореца на крал Николай I. Прекрасна колекция, прекрасна екскурзоводка и много красиви предмети за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт