Споделете 125

• 34 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Be realistic - plan for a miracle.
И тук да споделя прекрасното преживяване с Таря... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427689.msg12770062#msg12770062

# 616
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Жоз, ще взема да те цитирам, когато обяснявам на хората защо не ползвам скайп! Ами защото ползвах общ точно с половинката и видях, че просто не става! Това си е моето пространство и не че ми се искат обяснения, ноа е крайно неловко да си изпростяваш когато ти се иска. А лаптопът ми е служебен и такива екстри като скайп, фейсбук, бг-мама са абсолютно забранени по самоинициатива на АйТи-тата.

Тъкмо забравя за темата има ли линк Кифла -Марадона и те вземат че се обадят да се отричат взаимно. Убеждавам се, че народът е прав, че мълчанието е злато. Joy

# 617
  • тъгата в мен
Моите абонатки на скайп са предимно с мъжки имена(на съпрузите си)Дали им се струва по-авторитетно?Добре,че благоверният ми не ползУва въпросната есктра,та току виж  сме изпаднали в подробности и излишни напъни на ревност.
Didranad,в момента на работа ли си?

# 618
А моля ви се, той и така прочете всичко, оставаше да ни е общ акаунтът  Shocked
Никви общи акаунти, никви сейвнати пароли, хисторито се трие през 5 минути Crossing Arms

# 619
Ами цитирай ме, да.То, ако човек иска нещо да крие, го прави по други начини, има джиесеми, в крайна сметка, нали.
Но аз , примерно, когато си чатя понякога с жени, невероятно изпростявам или клюкарим яко, а всеизвестно е, че на жените задръжките им падат, когато говорят с други ЖЕНИ. Laughing

# 620
Харесвам англичаните, харесвам острова, дори и с вятъра отчасти съм свикнала, обаче дъждът ме умаря, дори и в нашенския му вариант, пък какво остава за оригинала . Тръгвам сутринта- вали докато мина по гадната ни улица, която в момента се ремонтира и без това е гадна за каране, а мокра е непоносима. Когато се добирам до булеварда- дъждът спира. Спирам пред детската градина- руква като из ведро. Пристигам на работа- спира. Излизам в обедна почивка- вали. Ай ше му се не знае и на дъжда, и на чудото. Ще емигрирам в Калифорния  Crossing Arms.

# 621
Жози,ще ти отговоря,като човек ползващ
компютър основно  за работа и форум бг-мамма.
Вкъщи имаме един скайп,който е общ-на домашния
компютър и на този на мъж ми.Пощите  ни се отварят
директно и на двамата.Във фейсбук си направих профил,
но сега ти ме подсещаш да вляза да погледна.
Простотиите с приятелки си ги дрънкаме на живо или
по телефона.
Служебни мейли получавам и на телефона,но той никога не
ги гледа,въпреки,че често ми пипа телефона "да го настройва".

# 622
А моля ви се, той и така прочете всичко, оставаше да ни е общ акаунтът  Shocked
Никви общи акаунти, никви сейвнати пароли, хисторито се трие през 5 минути Crossing Arms

Недей да триеш хисторито... ако ножа опре до кокала направо сменяй компа...  Mr. Green
... споделям, че на мен ми знаят всички пароли...  Joy

# 623
  • sofia
Споделям снощен разговор с детето Сава, коеот крайно нещастно пише буква "Ъ".
"Мамоооо, Робинзон жив ли е?"
"Ммне, отдавна е умрял."
"Чудесно, тогава като стана мъъничко по-голям ще избягам на кораб и ще намеря неговия остров и ще си построя къща като неговата."
"Похвално, ама преди това се научи да пишеш и мъъничко да смяташ, за да можеш да си построиш въпросната къща"
Мълчание.
"Размислих."
Мисля си аз "бреей , разбра ме най-сетне, ура!" Нищо подобно обаче:
"Няма да си строя къща - ще живея под някоя палма!" Joy

# 624
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Свраче, не съм на работа, иначе няма да съм във форума. В дълъг болничен съм и си поработвам от къщи. Като се върна в офиса, само вечер ще ви се вясвам, се ла ви.
А с половинката сме заедно повече от 20 години, вече сме си ясни един на друг и това му е хубавото. Но пък всеки си има лично пространство и свои приятели, които не са задължително любими на другия. То и детенце си има компютър и скайп и не обича да му го пускам, разбирам я.
И по тая логика съм неоскайпена. Като му потрябвам някому спешно, се обажда на половинката и праим връзка, основно семейни приятели. Най-интересното е когато родителите ми се вясват през скайпа на сестра ми да се видим.  Shocked

# 625
  • Варна
Хехе, само две Димани ви стряскат. Я пребройте колко от споделетките имат дъщеря с име Ния?

Споделям, че петъкът за моето семейство беше вчера. Казано иначе - ще духаме супата. За последните 20 години много кризи, кризички и кризища ми минаха през главата, но за пръв път ми се случва с две деца на борда. И понеже съм оптимист, се успокоявам, че може и по-лошо да стане (то ще си стане де, въпрос на време е).

# 626
  • тъгата в мен
Хехе, само две Димани ви стряскат. Я пребройте колко от споделетките имат дъщеря с име Ния?

Въпросът е колко Споделетковци имат такива.....
Оппа,навън се прокрадва слънчице-много боязливо,но е факт.Чака ме направата на едни снежни човечета,ама да видим кога ще  ми дойде музата за творене.
Наместо с новите си летните шалове,(с които не забравих да се похваля,)съм се опашкулила с едно одеяло.Уви,след малко трябва да изпълзя от там..И се прозявам ли,прозявам...

# 627
  • Варна

Саня, ами колко имат Борко  Laughing Голямо задружно семейство сме си тука.

# 628
рокси, емигрирай при мен, тук не вали.
Навсякъде хората се оплакват. Значи положението е наистина кофти.

# 629
Ще пукна от студ, мам..., в коридора е къде - съде по-топло. Отворил съм вратата,
от един строеж пернах едно парче изолация и съм стъпал на него. Кучешки живот.

Общи условия

Активация на акаунт