Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Майничка
В къщи мирише на свежо. Кеф!
Татковият полуден се проточи, куку и пипе ще се върнат направо с вечеря. Още по-голям кеф!

Комшиите ме гледаха съжалително като тупах килима. Как да им обясня, че мен за силови дейности ме търси, не за фина моторика. Мъжът ми чисти баня за 1ч., аз - за 3 1/2, какъв е е смисълът да се пъна!

# 91
Знаток, салатата у нас ще е същата, но вместо печени чушки, нарязан на кубчета печен патладжан. Ракия винаги има, само дето аз не я пия.
Освен това си мечтая да нямаме кабелна. Взе да ми писва интересът към нея да нарства за сметка на този към мен.  Mr. Green

оlimpia, ужасно съжалявам за случилото се. Така се натъжих.

Щастието за мен е всяка малка стъпчица напред, която прави моята голяма фея.
Споделяла съм ви, че е аутист.

# 92
  • Пловдив
В къщи мирише на свежо. Кеф!
Татковият полуден се проточи, куку и пипе ще се върнат направо с вечеря. Още по-голям кеф!

Комшиите ме гледаха съжалително като тупах килима. Как да им обясня, че мен за силови дейности ме търси, не за фина моторика. Мъжът ми чисти баня за 1ч., аз - за 3 1/2, какъв е е смисълът да се пъна!
Даааа, и моя я чисти по-бързо от мен. Аз много я изпипвам и се старая, той - трък-трък и е готов. Банята и тоалетната съм му ги зачислила.
Салата няма, децата ще ходят да ядат у свеки, с баща им ще хапнем сандвич.

# 93
Олимпия и аз незнам какво точно да кажа.
Дано оня отгоре ги осъди .Егати лекарите. Sad

# 94
Къде ги намерихте тия къщовни мъже? Rolling Eyes
Аз моя заради друго го взех,ама мислих,че с
течение на времето ще се превърне в
мултифункционален.А пък то.....

# 95
Кой говореше за странни мезета преди време? Бира с ябълка е настоящото ми меню.

Споделям, че Споделете е тема-опора за мен, чета я и знам, че дори когато ми е супер-гадно, животът си продължава с хубавите мигове, на които се радвам заедно с вас и с лошите, които също преживявам заедно с вас.

# 96
Прекрасна, на мен ми се отдават тези странни съчетания на питие с мезе.
И твоето си го бива. На бира с лимонови резенки съм сега.  Mr. Green

# 97
Днес бях на музей на авиацията.
Много е хубаво, много интересно.
Ако имате път към Пловдив, непременно отидете. Grinning
Имаше даже космическа храна.

# 98
  • о`майна лунна нощ е
http://images.damaianti.multiply.com/image/1/photos/124/500x500/ … mp;nmid=289307399
Хе хееее, ето ме възможно най=прясна, нали снимки искахте, ето на.
Чак аз нещо не моа да се позная. newsm78

Жо, шта изям като Милка с лешници  Mr. Green

Олимпия, съжалявам за преживяното. Дори не мога да си представя какво ти е било ... Sad

# 99
Жоз, комплименти!

# 100
Споделям един дълъг ден, започнал с есенния празник на Естествено(много съфорумки видях, но нито една Споделетка) и завършващ с чаша студен чай и 57 нови отговора в темата.

# 101
  • Варна
Гледах тази вечер "Лека нощ, деца". За магаренцето Тротро. Майка му, анимационна магарица, седеше на дивана с лаптоп!

# 102
Прекрасна,докато четях последното,
което си написала настръхнах.В същото
време звучи една песен,от която
винаги настръхвам.Не цъкай,със сигурност не ти
е любима. Laughing(въпреки,че това не е и най-доброто изпълнение на песента)

# 103
  • Paradise
Повръща ми се от имплантанти, челюсти, обтурации и т.н.
Вижда му се уж краят, но този текст ще ме свърши, честно.
А утре е понеделник - пак "веселба" от зори до здрач в офиса.

Наздраве!

# 104
Aзса, цъкнах да видя заглавието, защото клипчета не мога да гледам с ограничения си нет (понежИ пИстя). Не, че харесвам изпълнения тип естрада на народни песни, но съм изключително голям любител на всякакъв вид фолклор, на първо място - български (тук ме научиха на позитивен патриотизъм) и обожавам да потъвам в изпълненията на МБГ, имам си няколко любими техни песни, в блога си дори бях се захванала да качвам текстове на позабравени фолклорни песни, гениални при това. Така, че... разбрах тА!

Общи условия

Активация на акаунт