Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Как наричаме лезбийка с дебели пръсти?
Надарена. Mr. Green

# 151
Добрютро Grinning (обичам клишетата, обичам ги!)

Laughing Селтакис, лека завист се прокрадва в тона ти. И смеха ти е нервен. 

Това е вместо запис, нямам нищо за споделяне.

# 152

Laughing Селтакис, лека завист се прокрадва в тона ти. И смеха ти е нервен. 

Eли, добре му се получи шегичката, не мога да си кривя душата, но много ме жегна, че посегна на честта ти!

Предлагам, ако някога ти хрумне да напишеш чиклит, да го изтипосаш едно хубавичко в образа на похотливия злодей и подробно да го опишеш със все чери доматченца и прочее.

# 153
Калин@, поруга ме той, поради което смятам да се възползвам от съвета ти. Но няма да се спра само до черитата и прочие, ами ще хиперболизирам и ще бъда язвителна и остра. Сиренето му да не втаса дано. 

# 154
Бъчвата му да пропусне , виното му да се вкисне ( и това е вместо запис, да си демонстрирам подписа, изпълни ме със задоволство ).

# 155
Алпинеумът му да тревяса, кексът му да не втаса ...

п.п. обърках се, марадона правеше десерти, в т.ч. малиново тирамису

# 156
  • Варна
Благодаря ви за палците  Hug!
На пети ноември ще излезе решението и ще е за минимум пет години. Много съм щастлива!
Обаче в такава мъгла пътувах до Добрич, че стоповете на предния автомобил ги виждах когато го приближа на два- три метра. Голямо кьорене беше  Crazy.

# 157
Супер, Катюш!

Какво ви идва да направите, когато видите голяма купчина есенни листа на земята пред себе си?
Любо съвсем първосигнално се бухна вътре и размята ръце и крака  Grinning Купчината изчезна сред радостни викове, но пък се отоври още работа за жената, която тъкмо беше събрала листата.
Обясних, че може да се бухва само в естествено сформирани купчини с листа Grinning

# 158
Катюшке, на пети се роди моето момченце, което го прави прекрасен ден за мен, следователно е добър ден за всички адашки  Hug

# 159
Споделям кандидатстудентски трепети и очаквания  Crazy. Цяла нощ митарствах из университета и се събудих точно пред стаята на инспекторката  ooooh!. Днес излиза класирането, а аз от 08,00 часа съм отворила страницата на уни-то и рефрешвам на всеки пет минути. Луда работа.

# 160
  • Бу-у-урга-а-ас
За ънмнайсти път сядам зад волана, да тръгвам за някъде и не мога да запаля, че и по-лошо - задавям колата. Много е гадно, особено когато закъсняваш и трябва да тичаш до спирката със сто торби и термос топъл чай в ръка.
Ай пак тръгвам. Стис по един палец да успея този път.

# 161
Ако знаете какво ми се случи...
Връщам се от обедна почивка и не мога да
вляза във  форума (всичко друго се отваря).
Няма вариант да се обадя на IT-тата и да им
споделя за проблема,от компютри не разбирам...
Много се уплаших,добре,че явно е било нещо централно
(не само моят дастъп да е забранен).Пу пу

# 162
  • Варна
Май ще го хванат оня със спринцовката:

http://dnes.dir.bg/2009/10/12/news5208021.html

# 163
Дано го хванат! PraynigНо тази инфрмация,
която поднася Дир-а,дори и да е вярна,би
трябвало да се оповести след като насилникът
е задържан,според мен.

# 164
Споделям, че рано сутринта се замъкнах на лекция по стара сръбска литература и през няколко изречения професорицата ме гледаше мило защото ставаше дума я за някоя българска принцеса, я за нещо друго от общата ни история... После отидох да си купя пльескавица, бира и течен шоколад (последното ми е лекарство за хипофункция на хипофизата или с други думи поради липса на ендорфини, дано не греша коя жлеза ги произвежда).

Общи условия

Активация на акаунт