Споделете 125

• 34 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • London, baby
Дуци, вълнува ме един въпрос. Със специални чорапи ли ги носиш и замръзват ли ти краката?
Най-накрая намерих моите гумени ботуши и скоро ще се сдобия с тях, че от 2 години искам.

# 286
А аз така и не можах да си купя, за което съжалявам и ще поправям грешката като се върна в БГ.
viessmanka, откъде, какви, за колко...

# 287
  • Кацнала на едно дърво.
На мен ми е приятно да ми заглеждат мъжа.  Blush Приемам го като комплимент за вкуса си.  Laughing
Виждам, веселите се без мен. Обичате се.  LaughingЦелият свят е любов. Ах.
Малкият трол ме изпързаля днес. Събуди се с температура и кисел, болели го ушите. Задържах си го у дома, пък той натарисваше, че искал да си ходи в забавачката. Това дете не от мен.
После започна веселбата.  Rolling Eyes Температурата изчезна яко дим, тролът живна и... Няколко разливания, едно напикаване, няколко пъти се качи на гардероб и искаше да скача (точно като онзи барон от "Лукчо"), разхвърля цялото ми лично имущество и цялото тролско имушество, облепи се с книжни сърца и пусна във врящата супа две пластмасови кубчета с обяснението, че са картофи.  Rolling Eyes Опита се сам да вземе вана. После сам да измие една чиния. По едно време мислех да го залепя за дивана с "Капчица". Хубаво,де. Все пак успях да си свърша и моята работа (не смея да чета какво съм писала, обаче.  Laughing)
На обяд се прибра Големия трол с изненада.
Познайте кой е най-слабият ученик в първи "б" клас?
 Joy Joy Joy
Абе, веселба.  hahaha Крепи ме мисълта, че идва време за следобеден сън.  Mr. Green
П.П. Барселона, разбра се. За какво, по дяволите, ти е нова кухня! Shocked Човек и на едно котлонче сума ти работи може да сготви. Повече не ти трябва.

# 288
Нося ги с обикновени памучни, но моите не са баш като масовите гумени. Но и такива ще си купя. Краката ми до сега все са били мокри(хем няколко часа ги нося), не е било толкова студено и не мога да кажа.
Едно време като дете също имах и помня, че все мокра ходех, много запарват. Добре че нямам проблем с миризмите Mr. Green

Василиса, Василиса Joy

# 289
  • Майничка
Viessmanka, най-същественото е да си купиш изолираща стелка, чорапите са по желание. Но за това време са идеални.

Знаете ли каква логистика, хъс и добра воля от околните са необходими, за да могат 9 изтрещели майчунгели на деца под 1,5г. да отидат заедно на кръчма и клуб? Е, снощи го направихме с група комшийки. Познайте коя си приспа детето най-късно (22,50ч.) и на коя детето се събуди най-рано (1ч.) с неудържимо желание за цица мама? Явно по-"дъртите" татковци са по-кекави. Laughing За сметка на това бях на първия ред на шоу-спектакъл на тема "Аз обичам мама, ча-а-ак до сутринта..."!
Кратък беше балът на Пепеляшка... Mr. Green

# 290
  • London, baby
Ами те си имат стелка, а каква ще да е тази изолираща?

# 291
доста търсих темата, но не съм и предполагала, че най-накрая ще я преместят там, където и стана мястото.
Честито отчетнически споделетки!

# 292
# 293
Пороят не закъсня и тук. И стана едно такова влажно, студено и неприятно.
И понеже у дома сме в почти каменната ера, камини и прочие екстри липсват.
За сметка на това имаме една антика - печка Чудо, която като запалим, у дома става истинско чудо.  Mr. Green
Обаче аз не спирам да вярвам, че един ден ще живея като нормален човек.
В бяла, спретната къщурка, с две липи отпред...
Квартирите ми писнаха, чувствам се без дом.
То си е така де.

Жоз, дано не настинеш! Че аз вече съм поела тази посока.
За капак на вкиснатото ми настроение.

# 294
  • Кацнала на едно дърво.
Имаше реклама на "Гап" (http://www.gap.com/) с тази фраза от метрото.  Laughing
Вълчо, по коледно време ще излезе книга, която се надявам да разсмее и този читател.  Laughing Пък тролските-израстъкови приключения май ще почакат (докато не ми порасне работата и не си наема хора, хе-хе.  Joy).
Марадона, няма антисекси дреха. Има жени, които може да не са ти секси. Ама я си представи някоя дама твой тип (силно твой тип) с гумени ботуши? М? А само по ботуши?
Цялата съм мъдрост и знание. Животът ми с три момченца (едно съвсем малко, друго малко по-голямо и трето, вече дъртичко) ми разкрива тайни от мъжката психика. А те, тайните, не са нито много, нито сложни.
Хубаво го каза моят любимец Джери: "Мен ар симпъл!" Joy
П.П. Днес съм крайно самомнителна. Спокойно, ей сега ще ми мине.  Joy
П.П.П. Мина ми.

# 295
Calathea,да вземеш да си оправиш
малко настроението! Hug
Ей,го на в София слънцето изгря
и до Пловдив ще стигне.

# 296
Чудя се дали да не пусна тема в готмарския,
защото имам едно питане.Обаче ми е малко
неудобно,защото в този подфорум са кулинарни
богове един вид, а въпросите,които следва да
задам са лаишки.А никой не обича новаците... newsm78

# 297
Чудя се този, който трие, дали си вярва, че има ефект. В смисъл  -възпитателен? Все едно да си мисли, че ако си бърше задника с вестник, ще го научи да чете.... newsm78

# 298
  • Paradise
Гледам, попреметено е тук. Пак е имало "мазни борби", май.

"Весебата" в офиса не спира. Не мога да се ориентирам кой казва истината, кой блъфира, а това ме изнервя.
Хороскопът казва, че тр. да стоя мирна и да запазя самообладание.

# 299
Чудя се дали да не пусна тема в готмарския,
защото имам едно питане.Обаче ми е малко
неудобно,защото в този подфорум са кулинарни
богове един вид, а въпросите,които следва да
задам са лаишки.А никой не обича новаците... newsm78

Азса, мани ги ония надути, преяли с торти и мазно лелки, няма да ти отговорят. Питай ме мене! Аз хем съм кулинарен бог, хем съм земен и скромен човек и ще отговоря на всички твои терзания и въпроси свързани с приготвянето на храна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт