Споделете 125

• 34 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм се чудила на общите скайпове и фейсбук профили. Всеки има нужда от лично пространство.
Последната смешка, която видях, е бивша тръпка, накичил си фейсбук профила със снимка на себе си и приятелката си, дори и фейсбук името променил с неговото и нейното. Дали е мъж под чехъл  Joy
Успокоих се, не е по-хубава от мен  Joy А какво ли ми има на мен, щом той е избрал нея  Mr. Green

# 631
Споделям една дъъъъъъълга обедна почивка...ама наистина дълга.

# 632
Щом не е нещо видимо, значи е в леглото.

# 633
Обаче Станиславовци рядко срещам аз.Мисля, че преди време засичах една девойка в Холандия, която си имаше Станислав в подписа.
Вълк-аз току се боря с колегите, които разтварят прозорците като на жежко лято.Ми после ще ме хване пак я ангина, я плекситът ще се обади, я, недай Боже, бъбреците ми. Кво да се прави, остарЕх. ooooh!

# 634

Сори за спама, но ме е налегнала петъчната пиянска параноя...тва нещо към мен ли беше?!...че днес цял ден некви ми говорят за некви теми, за некви пързалки, за некви асистентки, намигат ми, подбутват ме с лакът, хихикат в шепа, потупват ме многозначително по гърба, а аз, честно, изобщо не мога да вдяна за кво иде реч. Просто пихме с Марадона  Гато Негро и хапнахме суши, никакво легло не е имало!  Naughty

# 635
Последната смешка, която видях, е бивша тръпка, накичил си фейсбук профила със снимка на себе си и приятелката си, дори и фейсбук името променил с неговото и нейното. Дали е мъж под чехъл  Joy

Стига, бе, и там ли общи акаунти? Хич не съм фен.
У нас всеки си има отделни, за всичко, което изисква акаунт.

тити, и аз, и аз!

# 636

Не сме имали "задълбочени" отношения, така че сравнението за в леглото отпада.

# 637
Някаква съученичка питала Марио : "Защо си винаги щастлив, дори като имаш забележка в бележника?" Моят хубостник отговорил: "Защото съм си такъв и се харесвам." Чудя се сега, добре ли съм се справила с възпитанието и изграждането на самочувствие?  Laughing

# 638
Скайпът в нашия дом е въведен с цел комуникация с познати, зачезнали по чужбинско. Общи са ни познатите - скайпът е един. В един момент листата набъбна с хора най-различни. На повечето скайпът, който ползват е с името на мъжете в къщата. Ако нещата опрат до преследване на кой какво писал, пейстнал в общ компютър ... Онзи ден най-сговорчивата третинка от семейството осквернил пе-це-то със свалени от нейде разни долни мерзки писания по адрес на любимия ми отбор. Не стига, че детето го влече още от сега да се чорбаее, ами и това. Ами хванАх го.  

# 639
  • Paradise
Ако ще се забягва към по-топли места, бройте ме и мен!
В офиса се прави икономия (криза, бла-бла) и топло няма. Ще ни местят в другата сграда, по 5 (образно казано) в стая, за да се пести.
Днес колегата напусна - не знам дали е добре или не.
Бягам от депресията (за която причини поне 100 има), но, пустата, бяга по-бързо от мен, почти ме е стигнала...

Хубавото е, че сме здрави, мама идва утре (тя е неизчерпаем източник на оптимизъм Heart Eyes), а малко по-късно отивам да изхвърлям негативните емоции с танци и срещи с приятели.

# 640
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пипинс, на това му се вика енергийна ефективност и антикризисна програма - от 5 души накуп стаята ще се затопли само от дишането им.

Днес ми звънят служебно от партньорска фирма и ми викат: "Във вашия офис студено ли е, че при нас е ледник". Пък аз - "Ами сигурно, знам ли". И те  Shocked. А аз си мълча, и като Азса се усмихвам под мустак. (ма много ми хареса тази усмивка и я усвоявам). Щото съм си в къщи, а в къщи е топло. С тези комуникации, знаеш ли кой къде е.
Имало нещо хубаво в новото строителство, поне изолацията е добра и вътре е нормална температура. Ако дограмата не духаше, нямаше да разбера че е застудяло. Но две Убавини на едно място няма, пък и нещо за конденз и мухъл премина през темата, та си мълча  bowuu

# 641
И аз на танци искам Simple Smile

Пху, само седя пред компа и това искам, онова искам. Ами да взема да си размърдам задника и да направя нещо, ама-ха  Crossing Arms

# 642
Изглежда си имам персонален вътрешен липосуктор! Той качва - аз свалям кила.

# 643
Мила съседка покани децата ми на гости. Много било хубаво! Въведох ред в къщата, разпределих покупките от торбите по местата им, порадвах се на нова книга, пих чай с мед, пуших на терасата и почетох из форума. Егати кефа!

# 644
  • Майничка
Eta, така бях и аз, но как бързо ги качих след раждането...

Общи условия

Активация на акаунт