Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 252
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
и аз чакам от 19.10 и още ги няма,първата поръчка дойде за 5дни

ако някой иска покана може да ми пише на лични

# 526
  • София
ДО Мария ГОРАНОВА изпратила снимки до Бойка Мишева.Има проблем-вашите снимки са при мен,а моите може би, при Вас. Пишете ми на лични.

# 527
Момичета ето един сайт където има албуми и рамки но е за на едро има определено минимално количество,но пък има неща които са по две бройки.Нещата са китайски но хубави,казвам го от опит защото съм пазарувала. http://www.suvenir.bg/cat/130

# 528
  • Варна
Имам едно въпросче  Laughing Имам да пускам 150 безплатни снимки, става ли да ги пусна наведнъж с доставка 1.99 лири, или мога само 99 снимки за 1.99 да пусна, а останалите 51 с друга поръчка Thinking, малко объркано ама....дайте съвет?

# 529
При 100 и нагоре снимки доставката се променя=увеличава от 1.99 лири, така че пускай 99 първо и трупай за следващи 99 Wink

# 530
  • София
Някъде напред,преди 2-3 страници Трапезица много хубаво и просто беше обяснила как става най-изгодно...
но кой да чете?!!!  Naughty

# 531
  • Варна
При 100 и нагоре снимки доставката се променя=увеличава от 1.99 лири, така че пускай 99 първо и трупай за следващи 99 Wink
Благодаря ти отново, Ани!!  Hug

# 532
Току що си взех поръчката от 22.10 , 99 броя, но този път съм леко разочарована. Има наистина тъмни снимки, кои иначе са с идеално качество, има одрязани снимки ( никога не съм ги кропвала , а са ми били добре, все от един апарат, една резолюция, всичко е еднакво ) , има червенеещи снимки , нооооо за толкова пари толкова дават хората, като цяло ДОВОЛНА  Peace

# 533
и аз днес си получих снимките от 19.10
Ще пиша отзиви - по късно

# 534
  • София
Има ли някой желаещ  Mr. Green да ми прати покана  - daskalova_v@mail.bg  Hug

P.S. Благодаря   bouquet за бързата реакция. Отивам да се регистрирам!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 20:46 от vicks

# 535
  • Бургас/Пз
И аз си получих моите снимки от 21.10. Доволна съм като цяло. Има някой по-бледи, но като цяло са много хубави.

# 536
Момичета ето един сайт където има албуми и рамки но е за на едро има определено минимално количество,но пък има неща които са по две бройки.Нещата са китайски но хубави,казвам го от опит защото съм пазарувала. http://www.suvenir.bg/cat/130

Ей беби страшна си   bouquet

Момичета вижте
Като гледам размерите мисля,че този става за две снимки една под друга.Моя е малко по-голям,но има доста място между снимките.
20листа по 4 снимки си е за 80снимки.
Остава да разбера и колко е доставката  Mr. Green

# 537
Wink то си пише, Мими
http://www.suvenir.bg/info/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD% … D0%B2%D0%BA%D0%B0
Цени на куриерската фирма за доставка:

Пратки до 2 кг.        - 6.50 лв.
Пратки от 2 до 5 кг.   - 9.50 лв.

Иначе стоките са си направо евтини.  Peace

# 538
Мда, обаче пише, че е за купувачи на едро май Thinking

Всъщност отдолу пише минималното количество.

# 539
Да, но са дадени минимални к-ва, на този албум са 3, което си е 5 и нещо, айде 6лв за 3 албума ехеее  Whistling накрая доставката излиза повече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт