Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
извинете ме за нахлуването!  bouquet имам около 200 снимки от фотобокса,но не намирам албумче за тях с тия странни размери..кажете вие откъде си купувате ? ooooh!

Аз онзи ден си купих от едно левче албум с прозрачно фолио отгоре за 80снимки.Струваше 4лв  Peace

# 511
  • София
Ау,Мими,кажи от къде?Плийс!
Отдавна търся,но не съм намерила,имам такъв от преди години,страхотен е!

# 512
Ами Евче взех го от магазин Всичко по 1,2,3лева  помолих продавачката да го разпечата за да премеря снимката,като й казах,че ако става ще го взема,ама беше само един  Sad и сега ще ходя в някое друго подобно магазинче да си взема още,че и сега трябва да пусна още снимки,че един кредит ми изгоря(нямах кога да пусна снимките  Embarassed) а другия изтича на 30-ти....

# 513
  • Пирдоп
Днес си получих снимките от първата поръчка. Много съм доволна.
Сега ще пусна втора с 99 снимки. (

Интересува ме обаче тази фото книга. От няколко дни се мъча да си направя моя и не мога и не мога. Ако не е нахално, може ли някакво кратко описание как да го направим - нещо стъпка по стъпка. То малко нахално ама не знаещите английски като мен, много съ цъклат. Mr. Green

anny_, сега качвам снимките, предполагам че утре като си дръпнат парите, вече ще имаш 50 снимки.

# 514
  • София
  ooooh! Аз забравих,че си от Плевен!Извинявай,бях решила да идвам във вашия  квартал!  Mr. Green
В нашия съм обиколила всички възможни магазини,където би могло да ги има-е,няма!   Sad

# 515
  • София
Момичета вече 10-ти ден чакам снимките да ми пристигнат,някой чакал ли е повече и евентуално къде да пиша за проблема?

Аз поръчах на 19.10. и досега не са дошли.

# 516
Mary Ch. Simple Smile нп, но ако стане до преди 9-10ти ще е супер, така ще мога да извадя 99 на веднъж.
 Rolling Eyes За книгата нямам идея как става, ама може да се пробвам, макар вчера да мъчих ей така от безделие тетрадките, но нещо не успях да кажа къде коя снимка да отиде  ooooh!

Книга всъщност поръчал ли е някой, имаше коментари/питания на мами дали кирилицата би се чела, т.е. биха ли могли да я напишат с наши букви, но отг не видях, освен че в другия сайт с кравата имало такава възможност.  Rolling Eyes
я да помъча книгата аз, амбицира ме, вероятно доникъде ще стигна, но пък ако стане Wink

п.п. Мери, що не пробваш с Преводача:
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&tl=bg&a … d-cover-photobook дано само ти зареди
 Peace

# 517
  • Пирдоп
Ох и с него пробвах, но нещо недоизписва нещата и там където е активна връзката, не ми отваря изкачащия прозорец.
Абе майната му, Микки ми даде насоки къде да чета, ама утре че вече окъсних.

# 518
  • Карлово
Мери, онова дето ще го четеш, аз съм го писала, така че, ако имаш въпроси - питай Grinning

# 519
Евче,ми намини,може и на гости да ми дойдеш Mr. Green
То колко му е на час и половина разстояние  Laughing

отивам и аз да пусна 99бр

# 520
Добро утро!
Има ли свободна мама (докато си пие кафето) да ми пусне една покана?

# 521
Момичета вече 10-ти ден чакам снимките да ми пристигнат,някой чакал ли е повече и евентуално къде да пиша за проблема?

и аз чакам от 21ви  Tired

# 522
Здравейте!

Направих една мини книга, ще се опитам да напиша стъпка по стъпка как става:

Като за начало, направете нов албум със снимки, които ще ползвате за книгата. Става по същият начин както при поръчването на снимки.

1. Избирате minibox

2.Избирате create yours now

3.Отваря се книжката отдолу, над нея снимките. Избирате снимка и изтегляте с мишката на първата страница.

4.Оправяте снимката с бутоните над нея:

5.Разлиствате на следващата страница в ъгълчетата:

6.Слагате следваща снимка на всяка следваща страница по същият начин. Може от бутона Auto fill photo да изберете всички снимки от албума и автоматично се слагат в албума. От колонката Cover options си избирате как да изглежда снимката. (не съм разучвала как се слагат по две и няколко снимки, защото правя колажи на фотошоп и слагам директно тях) ... правите всичко така до последната страница.

7. Save

Не съм разучавала как се поръчва, но предполагам че не е нищо различно от снимките, слагате в кошницата и поръчвате.

Дано поне до някъде съм била полезна, после пак ще пиша.

Hug

# 523
Добро утро!
Има ли свободна мама (докато си пие кафето) да ми пусне една покана?
mil74 прати си мейла на ЛС на която мацка си избереш и ще получиш покана!

# 524
  • София

и аз чакам от 21ви  Tired

Днес получих снимките в пощенската си кутия.

Общи условия

Активация на акаунт