Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 247
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да Ани от там им писах, но просто получих мейл че явно са излезли някви йероглифи или на кирилица нещо... незнам. Но преди малко се свързах в лайф чата, и стана ясно че пак ще ми ги пратят, пък да видим тоя път кво ще стане Whistling

# 496
Сори за нахлуването, какви са цените на размери 10/15 и 13/18 ? Благодаря! Hug

# 497
Суити, ако не си регистрирана, виж първият пост как можеш да спечелиш като начало 50 безплатни снимки Wink и после как да продължиш с пирамидата  Laughing в такъв случай ще платиш само 1.99 лири, което е ок 4.30 лв.
Иначе цената на снимка е описана тук:
http://www.photobox.co.uk/shop/prints/standard-prints
доколкото аз го разбирам е  0.04 лири на снимка, около 7-8 ст, но и доставка плащаш до 99 снимки 1.99 лири...както и да го смятам по-евтино ми идва отколкото да си ги поръчам в Б-я Sad

По-големи размери:
http://www.photobox.co.uk/shop/prints/enlargement-prints
превръщай само инчовете в см, вероятно 7/5 е това 13/18  newsm78

# 498
Благодаря Ани, ползвам 40 безплатни като нов потребител, а останалите ми ги смята по £0.10 ?!?При какви условия излизат по-евтини ?

# 499
Днес си получих една поръчка направена в петък ,чакам още една.Харесва ми качеството на снимките  Peace

# 500
Благодаря Ани, ползвам 40 безплатни като нов потребител, а останалите ми ги смята по £0.10 ?!?При какви условия излизат по-евтини ?

Пирамида Wink

1/Каниш си твой друг адрес,получаваш 50 безплатни,като ги пуснеш получаваш 50 безплатни на първия.
2/После от първия каниш трети,пускаш от третия,получаваш още 50 на първия.
3/От първия пускаш 99.Това е Wink

# 501
Момичета вече 10-ти ден чакам снимките да ми пристигнат,някой чакал ли е повече и евентуално къде да пиша за проблема?

# 502
извинете ме за нахлуването!  bouquet имам около 200 снимки от фотобокса,но не намирам албумче за тях с тия странни размери..кажете вие откъде си купувате ? ooooh!

# 503
  • Бургас/Пз
Снимките са ми ги изпратили на 21.10 но още ги няма, трябва ли да се притеснявам?

# 504
Снимките са ми ги изпратили на 21.10 но още ги няма, трябва ли да се притеснявам?

И моите от 21.10 ги няма още  Peace

# 505
Аз на 21 също направих поръчка на за нас, за роднини в Англия и приятели в Молдова. Аз получих още миналата седмица в четвъртък май, в Англия също получиха, а в Молдова още не  Rolling Eyes . Но реших да си изчакам 14 дни както си пише. Ако не дойдат, тогава ще видя.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 17:29 от Alyona

# 506
извинете ме за нахлуването!  bouquet имам около 200 снимки от фотобокса,но не намирам албумче за тях с тия странни размери..кажете вие откъде си купувате ? ooooh!

http://www3.arrowfile.com/product.asp?pf_id=FS1784
Аз си поръчах два от тук

# 507
Моите от 23.10 са вече тук.  Peace
Супер доволна съм.
Чакам си следващата партида от 99 бр.

# 508
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехооо, хората са си казали, че срокът за доставка е до 14 работни дни  Peace.

Ако в него не дойдат, пишете им, най-вероятно Том ще ви отговори любезно да потвърдите адреса  си и ще ви ги изкарат и шипнат наново, безплатно за вас  Wink.

Аз имах поръчка от 03.10., шипната на 05.10. - така и не пристигна. Миналия петък им писах, веднага ми отговориха, че ще ми ги изпратят отново и днес си взех поръчката. Снимките са страхотни - мат са всичките, няма никакво червенеене.

# 509

И моите от 21.10 ги няма още  Peace
моите от 19.10 още ги няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт