Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Може ли една покана - azvetkova@abv.bg
Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 01:49 от babytwo

# 571
Може ли една покана - azvetkova@abv.bg
Благодаря предварително!  bouquet

Имаш покана!

Hug

# 572
  • София
Пратили са ми тази оферта,сигурно повечето вече я имате... Blush
http://m.my.email-photobox.co.uk/nl/jsp/m.jsp?c=3673b86835a8ff585c

# 573
  • БУРГАС
сайта за сувенири наистина е страхотен а най- хубавото е че вече съм пазарувала от там на живо т.е. директно от магазина им. PeaceЗнам го тоя магазин от много години /живеех на 2 мин. път/,само не знаех че имат сайт.Сега живея малко по-далеч от там ,но транспорта ми ще излезе в двете посоки не повече от 1 лев Mr. Green
Сори за спама ама не се сдържах да се похваля Flutter
Били споделила къде се намира магазина.Може и на лични .  bouquet

# 574
vevetka писах ти на лични.
А за София виждам че има на стоков базар Илиянци, павилион 20-20,но ще питам и лично в магазина им Peace
Ето от тук видях:
http://www.suvenir.bg/info/%D0%97%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%D1%81
Между другото получих си снимките от 21.10 Laughing

# 575
Вече имам покана.Благодаря на caprice  Hug

# 576
Момичета, един спешен въпрос. Като плащате с Маестро в последното поле за код какво слагате

# 577
  • София
Момичета, един спешен въпрос. Като плащате с Маестро в последното поле за код какво слагате
3-цифрен секюрити код,който трябва да е на гърба на картата.
Но не знам дали Маестро имат такъв.Моята няма и затова не става за такива плащания.

# 578
има отпред три цифри, но не знам защо не става, а в списъка чета, че ги има и маестрото

# 579
Шанел, няма да стане с Маестро.
Не гледай какво пише Simple Smile

# 580
  • Някъде там на юг...
Не става с Маестро. Аз имах същия проблем. Нямат секюрити код  Close

# 581
Здравей.Къде се гледа дали поканените от тебе приятели са поръчали снимки?Как да разбера колко безплатни снимки имам да ползвам в момента? newsm78

# 582
Бяха го писали момичетата някъде на предните страници, дано го предам правилно, аз си го намирам обаче:
My account options - Refer a friend management - See who`s signed up! първият зелен бутон
Active с/у тези, които са поръчали; Registered са регистрираните, но непоръчали Wink

# 583
Здравейте от мен.Да се запиша и при вас  Laughing .И едно въпросче  Simple Smile .Четох в първия пост че имало и тетратки със снимки,но нещо не ги намирам в сайта.Къде точно да ги търся?Благодаря предварително.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт