Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 118
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Момичета в този сайт http://www.suvenir.bg/cat/130 доставят ли неща извън София.Извинете за спама

# 556
mm, защо да не доставя  newsm78 пише цена, но никъде не пише, че е само за София, иначе  супер зарибяващ и аз харесах 1 (2) албумчета, то като се отвори даденото нещо пише за какъв размер снимки е, че някои са или малки, или големи, но неможещи да поберат 2 снимки на стр. Този по мои сметки най на сметка излиза http://www.suvenir.bg/item/14385 , но ако някой е поръчал друг да даде отзиви.  Grinning

# 557
Момичета в този сайт http://www.suvenir.bg/cat/130 доставят ли неща извън София.Извинете за спама
Сега си погледнах фактурата и на нея пише Варна,така че доставят на всякъдев БГ Peace

# 558
mm, защо да не доставя  newsm78 пише цена, но никъде не пише, че е само за София, иначе  супер зарибяващ и аз харесах 1 (2) албумчета, то като се отвори даденото нещо пише за какъв размер снимки е, че някои са или малки, или големи, но неможещи да поберат 2 снимки на стр. Този по мои сметки най на сметка излиза http://www.suvenir.bg/item/14385 , но ако някой е поръчал друг да даде отзиви.  Grinning
аз си харесах това http://www.suvenir.bg/item/13487 , гледам да събира колкото се може повече снимки. освен това ще си поръчам и калъфче за фотоапарата и чанта за документи.
страхотен сайт!  Grinning

# 559
сайта за сувенири наистина е страхотен а най- хубавото е че вече съм пазарувала от там на живо т.е. директно от магазина им. PeaceЗнам го тоя магазин от много години /живеех на 2 мин. път/,само не знаех че имат сайт.Сега живея малко по-далеч от там ,но транспорта ми ще излезе в двете посоки не повече от 1 лев Mr. Green
Сори за спама ама не се сдържах да се похваля Flutter

# 560
Не виждам обаче колко ще ми струва доставката до Стара Загора
Дали има някакво албумче за снимките 11/15?Ако някой е открил такова да го сподели

# 561
Може и да е коментирано,но аз да си кажа:
Поръчките идват за дни,но от БП са "без коментар". Трябвало да се търси в отдел "Експедиция"  hahaha Просто ако не работиш там и не попаднеш на точни хора, много лошо.

Матовите са по-бистри от гланцовите.Доволна съм  Grinning

# 562
  • София
Може и да е коментирано,но аз да си кажа:
Поръчките идват за дни,но от БП са "без коментар". Трябвало да се търси в отдел "Експедиция"  hahaha Просто ако не работиш там и не попаднеш на точни хора, много лошо.

Матовите са по-бистри от гланцовите.Доволна съм  Grinning
Хаха,явно навсякъде е различно!
В нашия клон не са в "Експедиция",където по принцип наистина трябва да са,а при пощальоните.
Обаче те не ги носят вече,по-лесно им е да пускат известия.Явно доста се навъдиха такива пратки и им тежат!  Mr. Green

сайта за сувенири наистина е страхотен а най- хубавото е че вече съм пазарувала от там на живо т.е. директно от магазина им. PeaceЗнам го тоя магазин от много години /живеех на 2 мин. път/,само не знаех че имат сайт.Сега живея малко по-далеч от там ,но транспорта ми ще излезе в двете посоки не повече от 1 лев Mr. Green
Сори за спама ама не се сдържах да се похваля Flutter
А имат ли магазин  в София?Ако ходиш скоро до там,би ли ги попитала?

Дали има някакво албумче за снимките 11/15?Ако някой е открил такова да го сподели
Присъединявам се към питането!  Peace

# 563
Момичета, има ли някой с неполучена поръчка от 21 или 22 октомври?

# 564
  • Пирдоп
Добре де, ако искам да кажем 2 вида албуми и да  2 вида рамки само /независимо от бройката която те ме задължават да взема от конкретен артикул/, това са 4 неща. Биха ли ми я пратили или не.

# 565
Мисля,че така не може.Трябва да се спази бройката от даден артикул,но нека се изкаже някой,който е поръчвал

# 566
Здравейте може ли една покана  pavlinka_vasileva@mail.bg

# 567
Mary Ch. май и 10 различни да искаме да си поръчаме - не става, поне на мен като цъкна да сменя числото в кошницата от 2 на 1 и да "купя" ми излиза надпис, че мин к-во примерно е 2 или 3  Confused

Гледам, че сте писали за офис в Бургас, нали уж е варненски магазинът  newsm78 Не бих се чудила, ако има и повече складове.

Книжки направихте ли?

# 568
Добре де, ако искам да кажем 2 вида албуми и да  2 вида рамки само /независимо от бройката която те ме задължават да взема от конкретен артикул/, това са 4 неща. Биха ли ми я пратили или не.
не може само по една бройка,освен ако не е написано че минималното количество за покупка е 1 бр.

# 569
  • Пирдоп
Не ме разбрахте, имам предвид само два артикула - единия албум 2бр, а другия рамка с 3 броя примерно.
Ако само това е поръчката ще я приемат ли

И още нещо, как да разбера дали поръчката ми е приета? Като си влезна в кредита ми дава, че ми седЯт, а не са използвани. Поръчката я пуснах преди няколко дни. Сега погледнах и банкирането, нямам изтеглени пари.

Книжки направихте ли?

ох, не ми говори, виж по кое време съм още тук, те са виновни Mr. Green Mr. Green страшна краста са, ама аз все още се уча и разучавам, отколкото да творя Laughing

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 02:07 от Mary Ch.

Общи условия

Активация на акаунт