Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И аз съм доволна от Фототехника и цените им не са чак толкова зле - 15 ст. за снимка 10х15 си е ОК.
Поръчвала съм 5-6 снимки и пак толкова е цената, няма значение бройката. Качвам снимките на сайта и на следващия ден отивам и ги взимам от фотото до нас  Peace
Във фотобокс е изгодно, защото има бонуси, но ако трябва да се плащат снимките пак горе-долу толкова излизат  Peace

# 466
  • София

Във фотобокс е изгодно, защото има бонуси, но ако трябва да се плащат снимките пак горе-долу толкова излизат  Peace
Хаха,нали за това точно е цялата патардия,щото има бонуси!  Mr. Green

За Фототехника-отдавна вече не съм им клиент,надявам се да са си пооправили и качеството и обслужването,щом има доволни...
Радвам се за което! Simple Smile

# 467

Хаха,нали за това точно е цялата патардия,щото има бонуси!  Mr. Green

За Фототехника-отдавна вече не съм им клиент,надявам се да са си пооправили и качеството и обслужването,щом има доволни...
Радвам се за което! Simple Smile

Обслужването им не ме интересува, защото ползвам онлайн услугите им.
Качеството е според зависи  Wink

# 468
 newsm78 Това Фототехника, което обсъждате е сайтът, който има рекламен банерЧЕ горе в дясно ли? Поне това ми излиза в Гугъл...иначе къде 15 ст на снимка 10/15 у наше село това струва 40 ст  #Crazy Нещото, което ме подразни със снимкитеви.ком е това, че доставката от Анлия ми излиза по-малко пари, отколкото от Б-я   ooooh! ей това ми го обяснете как става? От няколко месеца и аз съм убедена в това, което Финти е написала...много неща излизат по-евтино да ми ги Докарат от чужбина, отколкото да си ги купя оттук. Сега се замислям, че тази чужбина не е Китай, ами Англия като в случая....айде и аз се отплеснах  Mr. Green Blush

Някой, ако иска да му предоставя кода и паролата за виното да свирка, после ще ми прати снимка как пие с кеф.  Mr. Green
(така е като е гадно времето  Wear Umbrella и човек не може да скита по улиците, седи и пише глупости в нета като мене)

# 469
newsm78 Това Фототехника, което обсъждате е сайтът, който има рекламен банерЧЕ горе в дясно ли?

Да

# 470
Имам проблем с пускането на втората си поръчка.На края ми излиза това:
Checkout error
Your order has failed

Delivery product id must be specified in the basket

Please either return to the basket or checkout and try again.

И ми хваща доставката 1,49.Пробвах 4 пъти и не става

# 471
red shoe, 10х!  Grinning

Гери, ще гадая (и аз да се прабвам с хварлянето на боба Wink ) 1. предполагам, че пари си имаш достатъчно в картата, 2. Посочила ли си доставката да е до Б-я  newsm78 3. Излез/влез отново и давай пак стъпка по стъпка с поръчването, като първо видиш дали не си поръчала в мейла дали е отразено нещо.  Rolling Eyes

# 472
  • София
geri_koleva,на мен ми излизаше такъв надпис,когато бях сложила 2 снимки с неподходяща резолюция и трябваше да ги махна от кошницата.
Аз пък днес малко се разочаровах от Френския Фотобокс,имах някаква оферта на имейла с код-40 снимки за 1,99 евро.Накрая с доставки и т.н. ми скочи на близо 4 евро.Ми то изобщо не си заслужава,наистина по-добре тука да си ги извадя.Докато от английския съм наистина доволна от бонусите,също и като качество и бързина на обслужване  Grinning
Бях обещала да сложа снимки на чашите-ето ги тук и тук .

# 473
  • София
 Sick Упс,изобщо пък не видях,че са и рекламодатели тук.  Whistling
Явно имат голяма конкуренция от чужбински сайтове,като Фотобокс,щом се рекламират...

Ани,забравих да ти кажа,че се радвам,че са ти пристигнали най-после снимките!  Laughing
Че се чувствах наполовина виновна,че се бавят.Нали аз те зарибих. Mr. Green

# 474
em4eto ,хиляди благодарности за снимките и за ЛС  Hug
Но според мен определено не си струват парите тези чаши.Лично мнение.

# 475
Аз съм изтървала май. Колко ти излязоха чашите?
Разглеждам ги тези календари ама май и те излизат скъпичко, иначе хубави ми се струват и без много да се пъна мога да си поръчам, но още се замислям, то пък докато измисля ще свърши офертата, но пък няма начин да не пуснат други оферти за нова година
еех, че се заобеснявах и аз Hug

# 476
  • София
Чашите ми излязоха общо 11,64 лири за две чаши заедно с доставката.Имаше някаква промоция две на цената на една.Сега са ми пратили пак оферта ако искам пак да се възползвам,но с намаление 20%.
Пате,наистина идват малко скъпички за качеството си,но пусто любопитство  Blush,а и си реших проблема с мисленето за подходящ подарък.Всъщност от светкавицата не са излезли много добре,но иначе са си супер   Grinning

# 477
Аз от 01.10 така и не си получих поръчката.
В четвъртък им пратих запитване. Само поискаха да потвърдя адреса и ми отговориха, че във възможно най-кратък срок, ще ми ги отпечатат пак. В петък вече бяха пуснати. Днес ги получих.
Честно казано, много се чудих дали да пиша, защото това беше първата ми поръчка и бях я пуснала погрешка 6х4.5. Повечето от същите снимки, ги поръчах и в следващата ми поръчка в размер 6х4. Освен това бяха поръчани и гланц, а матовите, като сравнявах други поръчки, уж ми харесаха повече.
Обаче не съжалявам, че ми ги разпечатаха повторно - страхотни са! Много по-хубави от предните гланцирани  newsm78 Освен това и в този размер някои от снимките страшно изпъкват. Но ще ги раздавам на бабите  Laughing, че голяма мешаница от размери и различна хартия /мат, гланц/ ще стане в албума.

# 478
Днес получих снимки поръчани на 20.10.
Не съм особено доволна от качеството, ама като за без пари толкова.

# 479
И аз си получих днес снимките - страхотни хиляди благодарности момичета,но най-вече на
DeCuTa 

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт