Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Току що и аз видях колко е.Доста са евтини албумите обаче.То с тези снимки тук ще са ми нужни доста. 6 албума са 11лв,ама са си тежички и май ще са 9,50лв и някакъв процент за наложен платеж има...
В цената за доставка ще се калкулира и таксата за наложен платеж в размер 1.2% от стойността на сумата за плащане.

Какво ще рече,че на 11лв или на 20,50лв ще се начислява процента  newsm78
Аз малко като идиот да питам,ама така е като от една седмица почти не съм спала   Sad

# 541
 Hug Дано от хубави работи да не си спала, ако е от друго  Cry

Наложен платеж според мен може да сложат само в/у цената на стоката, не може и доставката да си включват.  newsm78

# 542
Наложения платеж е само върху цената на стоката, вслучая цената на албумите  Peace

# 543
 mimi_lazarova , имаш 50 кредита от мен, току що пуснах поръчка.

# 544
  • София
Момичета ето един сайт където има албуми и рамки но е за на едро има определено минимално количество,но пък има неща които са по две бройки.Нещата са китайски но хубави,казвам го от опит защото съм пазарувала. http://www.suvenir.bg/cat/130
Беби,благодаря ти!Страхотно предложение!   bouquet

# 545
Момичета ето един сайт където има албуми и рамки но е за на едро има определено минимално количество,но пък има неща които са по две бройки.Нещата са китайски но хубави,казвам го от опит защото съм пазарувала. http://www.suvenir.bg/cat/130
Здравей, Беби! Сайтът е разкошен!но...МОМИЧЕТА, вие само он-лайн ли пазарувате? На всяка сергия за книги, предлагат такива албумчета, даже на по-изгодни цени. НИЩО лично, просто предложение, да посетите някоя сергия за книги; тощу-виж сте си купили и някоя хубана книга за четене Mr. GreenСЛАДКИ СЪНИЩА,МОМИЧЕТА! Heart Eyes Peace

# 546
  • Карлово
Жана ДАрк, аз май да, предимно онлайн пазарувам. Особено сега като се развали вече времето и с малкия хич не ми се излиза. Отделно, че в малкия град и избора е ограничен, и цената, дори и с доставка, е по-висока.

Беби, сайта наистина е зарибяващ. Аз и на рамките хвърлих око, а и на други нещица. Че рамките са направо за жълти стотинки. Тук дори и в магазините за 1лв са по1,50-2 и нагоре

# 547
Да сайта е много зарибяващ и има много интересни неща аз имам албум от там не е от най прекрасните Mr. Green но за цената му изобщо не се и оплаквам.

# 548
DeCuTa благодаря ти за отговора!

МерСедес   дано да ти пристигнат бързо и безпроблемно снимките!

Jane D'arc то май и аз само по интернет почнах да пазарувам  Mr. Green Да има как сигурно и в хра.магазин няма да ходя  Laughing Laughing Laughing

# 549
  • Пазарджик
Здравейте момичета, аз отскоро ползвам услугите на photobox и съм много доволна. Поръчах си ключодържатели и станаха много хубави, сега съм хвърлила око на книгите, та ака някоя от вас е мпоръчвала нека каже как са, заслужават ли си парите. И още нещо, мъжът ми си поръча чаша заедно с ключодържателите и 50 снимки. Ключодържателите и снимките дойдоха, а чашата не. Случвало ли се е на някоя да дойде само половината поръчка като в случая. Да чака ли чашата 14 дена или веднага да пише че не я е получил

# 550
  • София
А някой пробвал ли се е да пусне наведнъж повече снимки,например 149 с една доставка?Демек да използва 3 кредита накуп?  newsm78

# 551
Ами Евче аз сега пробвах 149бр са 3,30лири,а от 150 нагоре 5,21лири  Shocked

# 552
Мерси много!
Предлагат една чанта за документи, която купих за мъжа ми за 20лв, а тук е 5 и нещо  Shocked За това започнах да пазарувам предимно онлайн. Живея в малък град, където и избора е ограничен, и качеството не е кой знае какво, а за надценките изобщо не искам да коментирам.  Confused Жалко, че още не може да пазарувам хранителни продукти по нета, иначе и това щях да правя.  Embarassed
Днес най- накрая си получих снимките от 21ви и съм много много доволна. Има разлика в качеството с предишните поръчки, не знам защо.

# 553
Жалко, че още не може да пазарувам хранителни продукти по нета, иначе и това щях да правя.  Embarassed

Може https://www.denonoshten.com/  Mr. Green

Аз съм поръчвала от един сайт за Габрово само, можеше да си поръчаш неща от магазин ЦБА. Не знам дали има такива за другите градове

Има и още!

Извинете за спама!

Hug

# 554
Жалко, че още не може да пазарувам хранителни продукти по нета, иначе и това щях да правя.  Embarassed

Може https://www.denonoshten.com/  Mr. Green

Аз съм поръчвала от един сайт за Габрово само, можеше да си поръчаш неща от магазин ЦБА. Не знам дали има такива за другите градове

Има и още!

Извинете за спама!

Hug

о, благодаря за отзивчивостта!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт