Отговори
# 120
Забравих да споделя и още нещо,от няколко седмици нощем така ми се подуват пръстите на ръцете и изтръпват,чак ме болят Shockedтова пък от какво е???

# 121
Доброутро и от мен!Lenka и Pisihrisi да са ви живи и здрави рожденничките. Hug

# 122
Добро утро и от мен аз след малко тръгвам на преглед за "Майчин дом"
След това ще видя род отделение и р зала.После ще си избирам
педиатър в нашия център там препоръчват д - р Конова и д - р Илиева
ако някой знае нещо за тях моля да пише.

Поздрав и за рожденничките днес

# 123
  • Пловдив Белащица
Само да съобщя, че съм на линия  Mr. Green Да не сте си помилсили, че съм се окотила.

А и да кажа, че който ме е писал за вестителка и смята да ражда  Wink този петък до понеделник сутрин да си избере някой друг. Пак няма да имам достъп до нет.
Аз така се изложих тази събота вечер с известяването на благата вест на Яничка. Получих съобщението и хем се зарадвам на новината, хем се ядосах, че не мога да я съобщя. От там смс-и и обаждания на друго момиче от тук. Тя не вдига, оказа се че и тя няма достъп до нет. Тя каза, че ще предаде на друг и в крайна сметка вчера сутринта узнах, че Яничка сама си е съобщила  Blush Blush Blush Яничка приеми моите извинения моля те  Blush. На всичкото отгоре от вълнение и бяс, забравих да я поздравя по телефона. Сетих се чааак в понеделник, ама батерията ми падна, аз не си носих зарядното - абе луда работа.
Хайде стига съм се обяснявала. Сега да се захващам да чета, че последно съм чела на 43 стр на предишната тема.

# 124
Анитка вече всичко ни изтръпва,мила не само ръцете,аз тази сутрин не мога да стана от болки в таза,явно вече плода се смъква и ми създава голям дискомфорт,за това сега ни трябват най-много разходки,но при днешното време Whistlingедвали.дано ти минат проблемите и да си родиш нормално и аз така съм решила от това по-хубаво няма,първото така родих и това съм решила така,когато всичко мине добре и няма усложнения след няколко часа си кукуряк от всякъде,особенно като видиш бебо. Hug

# 125
  • София, жк. Борово
Добро утроо Simple Smile  Coffee  food002

Ленка, ЧРД на майка ти, да е жива и здрава и много да ти помага!   bouquet

Писихриси, ЧРД и на вас, много, много здраве и усмивки!  balloon

Благодарско за мненията за ескимосите.  Hug

С гадните ентерококи и аз го загазих миналия месец, но пих ампицилин една седмица и се махнаха.

Анитка, док ми каза, че изтръпването било нормално, понеже нарасналата матка притискала разни групи нерви.

# 126
Добро утро и от мен  Hug Честито на рожденичките   bouquet

# 127
Pisihrisi честит прзник на каката - да е жива, здрава и много грижовна с бебето.
Ленка честит празник и на твоята майчица, да се радва на  на едно пухкаво внуче скоро.

Ако не се лъжа днес рожденничка беше и Омана, да е жива и здрава и само положителни емоции.  bouquet

Лек ден от мен.

# 128
  Аз за рожденичката се похвалих,че тя милата,ми е най-важна,но сега и да се отчета за вчерашната ЖК.
 Като цяло нещата не са много розови-всичките ми кръвни показатели са под нормата или на границата,така че и аз се сдобих в шепичката с хапове  с МАЛТОФЕР ФОЛ,урината е ОК,но и аз съм гъбясала-ПАК!И пак ПОЛИЖИНАКС-а но този път на гадните глобули!!!6 вечери-ужас!И тъй като и аз преди месец пак лекувах тези гъбички и питах за опасността при естествено раждане и Доки ми обясни ,че е важно в момента на раждането да няма-ама това как се разбира???Иди че се чуди-то си пишело в картона кога сме ги лекувапи ,те докторите си знаели и щели да решат дали да ме режат!ТЕЗИ ХОРА ТОВА КЪЛЦАНЕ ЗА НИЩО ГО НЯМАТ!!!А мен така ме е страх,че не знам!И мен почва да ме хваща параноята на МИЛЕЙДИ !
А беба ще я гледаме другия понеделник да я видим колко е порастнала,засега само я слушаха и е ок-ритъм и всичко,но аз честно казано нямам търпение да вляза в 9 месец и по-скоро да се ражда и да си я гушкам,че сега само я мисля и се тревожа/не че и после няма да е така,де/!!!
А като си помисля,че точно преди 7 години по това време бях в родилното и дъщеря ми щеше да се роди всеки момент/появи се в 10.10ч./и тогава бях толкова спокойна и в щастливо очакване!А сега съм ревнала и се страхувам от собствените си страхове!Това направо не съм аз!Спирам вече,че стана много дълго и тягостно постче,но ще ме ИЗВИНИТЕ!

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ВИ УДАРИ НЯКОЙ ЛЕТЯЩ ИЗ ВЪЗДУХА ПРЕДМЕТ,ЧЕ ТУК ВЯТЪРА Е УЖАСЕН И СЕ НОСИ КАКВО ЛИ НЕ!!!

А МЕН ДОВЕЧЕРА МЕ ЧАКА ДЕТСКИ КУПОН И ТОРТА!!!

# 129
Искам да попитам мамите,които пият лекарства за задържане колко време трябва да се пият днес съм на консуллтация и ще питам,но искам да чуя и вашето мнение.

# 130
Добро утро! Какъв хубав ден с толкова рожденнички. Да са живи и здрави!
Анитка и на мен ми изтръпват ръцете нощем, и това е от седмица, а ако забравя да сваля пръстените ела да ме видиш . като бухалки стават Crazy
Да се оплача , вчера бях на доктор и след микробилогията ми изписа Аугометин и полижинакс. За пръв път в живота имам такива гадости и нямам представа как се води борба с тях. Аз нямам никакви оплаквания  ooooh! Мислите ли че само заради тях ще се наложи секцио? Shocked
А за направлението за раждане, акушерката ми каза че важи само 1 месец и затова ще ми го даде на 19 като ида на консултация, че ако пренося нещо да не би да изтече.
Ами хубав ден ви пожелавам! Hug Heart Eyes

# 131
Добро утро и от мен!
Честито на всички които имат повод,да сте живи и здрави!  bouquet
Благодаря за вписването на .... ! Hug
Хубав ден!

# 132
Pisihrisi недей така,стискам ти палци всичко да се оправи всички към края се притесняваме най-много,но трябва да се успокоиш,защото това се отразява на матката,почва да се стяга,а от там и бебо не е спокоен,при кой лекар ходиш?

# 133
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Честито на рожденничките!
Аз ще взема да се науча да си местя модема в кухнята. И ще има ранносутрешни включвания в 5-6 часа. Уж нищо не ме боли, но като се ококоря и .... няма заспиване. Некомфортно ми е едно такова, а ситната си се вътка насам натам. И изобщо не можем да се наместим с нея. Но още съжалявам мъжа ми и не святкам покрай него. Та ходих да редя пасианси в кухнята и да ям де Laughing. Абе шантава работа. Веднъж спя като пън, друг път не ще и не ще. Тренира ме явно. Laughing
Вчера ходихме да я видим и да говорим кога ще раждам. И смята док, смята и ми заявява - 16.11. Аз веднага - "НЕ, дай друга дата". Той ме гледа странно, обаче аз упорита не та не. А мъжа ми се хили и не може да обясни на човека що се дърпам. Пояснявам - аз съм родена на 16.11. и исках бебка да не е точно на мойта дата. Не знам защо, но така си го внуших и това е. В крайна сметка си стиснахме ръцете с док за 17. Така че вече си имам дата. След като ми чу идиотското обяснение и се съгласи с мен, все пак каза, че в крайна сметка, от нея си зависи. Ама аз се надявам да се държи прилично детето и да чака.
Ако някой добавя дати за планирано секцио - моето трябва да е на 17.11. в Селена.
Лек ден ви желая!

# 134
Ами относно гъбичките съм чувала,че било опасно по време на раждане да са там има много теми в нета може да се поразровите.

Общи условия

Активация на акаунт