Отговори
# 225

Честито на всички празнуващи днес!!!!
Много, много здраве и леко раждане  Heart Eyes
Да са здрави бебоците и да сте обградени с любов цял живот!!!

# 226
Мами,какво мислите за обиколниците?В на4алото необходими ли са или 4ак когато беб4о по4не много да шава из кошарата?Питам,защото мисля да вземам такива 4ак след 3-4 месец,а засега да сме без.То и без това като сме на горното ниво,ако реша да слагам обиколници,май ще стър4ат над решетките  newsm78

# 227
Мале, Синческа, каква е тая лекарка! То бива, бива ама... Първо двата килограма са си нормални за този период. Аз като казах сега в понеделник на моята че ми се надуват краката, тя веднага ми каза че ще пуснем изследвания. Вика ме за щяло и не щяло, по 2 пъти на месец ме гледа на видеозон, всеки месец изследвания, направления ако е нужно, вече 3 пъти микробиология и веднъж цитонамазка. И 1 лев не съм платила за нищо. Ама наистина има лекари дето си правят каквото искат. Страшно съм възмутена  Crossing Arms

ЗА обиколниците наистина няма проблем и по-късно. Те в началото бебчетата още не се въртят.

# 228
  • София
ето 5 снимки от фотосесията ми, утре пове4е :

http://atzenova.multiply.com/photos/album/18/photosesia_za_rojde … i_den_-13.10.2009

# 229
  • София
ОМАНА: страхотно, нямам думи  Hug
СИНЧЕСКА: Като ти чета постовете мила, направо моите са бели ядове. Специално за докторите не се учудвам изобщо, а ти защо не я питаш да ти пусне поне за последно кръв, урина и вл- секрет...кажи знам че се полага това и това....и в/о ще ти даде...
Обиколник: Рано е според опитните мами, 3/4 месец трябва. Е аз по рано ще гледам да се сдобия с него но засега имам един комплект об. чаршафи на бертони.
Иве: Утре да се отчетеш, че те ммисля с тази тапа Wink

# 230
  • Варна
Лелееееееееее, предавам се вече  ooooh! Нямате изчитане  Crazy Кога успяхте да изпишете толкова много?
Честито на всички рожденници   bouquet
Кло, аз си мислех да ти честитя подписването днес макар и със закъснение, ама явно нещо съм объркала датата  newsm78 Кога щяхте да подписвате? Незнам защо, но съм запомнила 12.10.

# 231
  • София
Здравейте пак    bouquet

Иве, това за 5-те дни и тапата ми го каза доки на база статистика, а иначе по учебници пише до 72 часа  Grinning Тапата по принцип е слузеста, жълтеникава, с кървави нишки вътре. Може да пада на парчета, може и цялата. При мен само тя падна и точно 2 дни по-късно родих  Wink Води не са ми изтичали, та аз сега тръпна на тема да не ми изтекат водите без да разбера  Whistling

Milady, в желязото няма нищо страшно, така че аз бих ти препоръчала да си го пиеш. Ниският хемоглобин в края на бременността знам, че не е добре за бебчо.

СИНЧЕСКА, май трябва да си по-серт с докторицата си  Peace

Омана, страхотни снимки   bouquet

Аз съм фен на обиколниците, макар че в първите месеци са по-скоро интериорно решение. Вече като започнат да се обръщат бебетата и да се добутват до решетките на кошарата, тогава ще имат и практическо приложение  Crazy

Портокалчо, споко! Когато отидеш да раждаш, а не на оглед, почти нищо няма значение и хич не е толкова страшно  Hug

Аз утре съм на преглед, стискайте палци всичко да ни е на ред  Praynig

Целувки и лека нощ!

# 232
Оф аз като спах по никое време ся ще се кокоря! Grinning
Кво да ви кажа за докторицата,за ко да се нервя излишно, те здравната каса за нищо я нямат ама продължават да работят с нея-не се отказват.На 27ми ме вика и после я се видим я не,прави сте,че трябва да си искам своето,ама ме съмнява,че ще изгубим добрия тон,тя си е една такава намахана и най-много да се скараме за последно и пак нищо да не ми даде.Като и казах,че ще раждам в Сливен направи една физиономия....от други бременни съм чувала,че много мрази тоя град дето ходят наще бургазлийки да раждат-ми да си оправят родилното първо тука!Айде сега във  Ветрен нещата дадоха старт към оправия,ама трябва и със здравната каса да заработят,че да се усети повечко....
Другото за което не ща да се разправям с нея е че днес се уговорих с докторката в Сливен и тя ме успокои че там на място всичко ще ми направят-всички необходими изследвания.Насрочихме дата за 29.10. да е секциото-ако нещо не размисля в последния момент,че нещо хич не ми се нрави туй секцио,ама заради слуха ми го "наложиха". Confused
А и малко ли са ми проблемите с тая мойта проста майка....Много се притеснявам за делото в четвъртък-да стискате палци,че и моя няма да може да се прибере.... Sad
Айде ще отивам да лягам,да пробвам дали ще заспя,че и днес цял ден едни киселини ме мъчат-гадостттттт #Cussing out #Cussing out

# 233
Благодаря моми4ета,зна4и ще из4акаме с обиколниците,а да ви питам с какво мислите да завивате бебата?Аз мислех само с одеялце,оба4е гледам по магазините мамите масово купуват комплекти с олекотено Thinking,това не е ли вариант за ве4е малко по-голямо дете?А с възглавницата как стои въпроса? Доколкото успях да се информирам май такава  не се препоръ4ва в на4алото.Вие ще ползвате ли? newsm78

# 234
Добро утро, мамчета! Хайде ставайте, стига сте спали!  Mr. Green

Омана, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и най-щастливата мама след някой и друг ден!!!   bouquet Много хубави снимки!

Хубав ден на всички!  Hug

П.П. Васи, много е добра идеята за допълнителния прозорец. Ще взема и аз да го пробвам тоя метод тия дни, че ето сега пак четох, четох... и пак никъв спомен...  #Crazy

# 235
Добро утро!
Ей,голям студ навън cold
Омана много е хубаво ,когато те изнанедват така,а и на фотосесията сте много хубави. Peace
Синческа на мен досега не са ме слушани тонове.Явно провинциалните лекари действат през пръсти.А за ваг секрет как така те накара да подпишеш?Ама кво се чудя,мен ме накара сама да си го вземам ooooh!На всичкото отгоре ,на всички тук им правят ПКК,а на мен с направление ми взеха периферна кръв.Чувала съм ,че бургазлийки избират да раждат в Сливен,защо така!
dilandii  за обиколници в началото е рано,защото бебетата още не шават и не се удрят,по-скоро се слагат в началото за да са по-джиджани кошарките,за красота.По предназначение влизат в употреба към 3м.
Възглавница в началото не се препоръчва,а за олекотените завивки ,на този етап ,не мисля да слагам.Взела съм от испанските одеяла и чувалче.
Десимерси за кафенцето.Вчера да загуби....
Ама,момичета,Елист сериозно взе да ме съмнява вече.Дано са добре .
Мия,виждам теее Heart Eyes

# 236
Д о б р о   у т р о !!!
Виж раннобудната мама Деси какво е спретнала... това е да се в на другия край на земята... Деска ето ти кафе и от нашето българско  Wink

Малка песничка за разкършване на натежалите ... Laughing Първата която ще се възползва съм аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 http://vbox7.com/play:a1600ef2
Стели за теб няма опасност от перкането... докато го извадиш от коремчето ще има времееее...аз няма и да мога да си взема багажа... освен да си нося раничката на гръб и където ме свари ... такси и в болницата  Mr. Green Mr. Green/но за сега е рано да му мисля за това/
Омана страхотни снимки  Peace голям късмет имаш точно на празника ти да ти ги донесат!!! Я кажи почерпи ли  Wink
Синческа що и казваш къде ще раждаш... това първо не е нейна работа няма тя да бъде там и второ където те "свари" процеса ...  Laughing Laughing и два килограма...не са много ... аз все на три ги карам... че даже преди два месеца бяха и 5  Embarassed ... мой та поне не ме кара да се притеснявам, аз достатъчно знам как да се контролирам ... но кг. не са в най-добрия ми контрол Mr. Green Mr. Green сега Mr. Green Mr. Green
Нея - споко на 16.10 е още не сме пропуснали нищо  Wink и аз де... Макар да питаш мен в тоя студ малко гадничко ще бъде...Ама като сме се сетили късно кой ми е крив  Mr. Green Mr. Green

dilandii - преди време нямаше обиколници за бебчета и аз не съм ползвала ... но сега като се замисля е доста добра идея... Според мен обаче още в началото бебето трябва да свикне с тях защото после ако го поставиш ще мрънка че не ви вижда и ще го приеме като "чуждо тяло" докато свикне newsm78
Милейди - тоя хемоглобин в тази бременност си ме мъчи, но чак на 19-20 ще ми правят изследвания за него... И този световъртеж със сигурност е от там... Честно казано пия желязо но явно ми е малко... лошото е че не знам дали да го увеличавам ...
Кати изпреварила си ме  Wink
то поста нещо ми се удължи  Mr. Green Mr. Green
Мия как си?!?  bouquet
Васи това с допълнителния прозорец е супер идея... Пробвам го и страшно ми хареса  Hug Peace

Приятен ден от мен!!!

# 237
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТААААА !!!!!(от кога не съм го писала)

Един зелен рошльо за всички недоспали поспаланки от вашия зеленрошльо

Хей как сте сладурки....липсвате ми много!!!! Надявам се и аз на вас поне от време н а време  Mr. Green Успявам да крада нет но е много слаба връзката и само в скайпче успявам да вляаза но и там трудна работа...а за форума дума да не става...много рядко успява да се зареди поне една страничка от темата ни и тъкмо започна да ви чета и ръц-пръц няма неееттт. Sad Надявам се сега да успея да публикувам поне това...докато не е дошъл вятъра да отвее нета.

Искам да честитя на мама Яничка сладките бебоци  Hug И да й кажа че толкова много се радвам за нея,незнам как ама ми беше станала слабост  Mr. Green
Пожелавам и прекрасни мигове със малчовците,много да са здрави всички за да могат да изживеят всички тези прекрасни мигове заедно с мнго усмивки!!!!!Прегръщам ви силно!!!!

Момичета остават ми 2дни(+днешния 3) и заминавам...да тръпна в очакване на срещата с моето ритничково мишле.Там може да се добера до нет някой път и да ви драсна Hug Аз съм добре,поприготвихме се с нашия тати за посрещане на бебоче.
Мъчно ми е че немога да си пиша с вас,но поне за щастие покрай този форум срещите и лекцийте се запознах с няколко мами и се чуваме и виждаме с тях.Те са ми много голяма подкрепа и упора,за което им благодаря Hug Момичета вие си знаете кои сте  Wink
Но и вие ми бяхте много голяма опора през всичкото това време за което ви благодаря много!!!
прегръщам ви силно!!!
Пожелавам ви прекрасни,здарви бебчета който да ви усмихват много!!!
И незабравяйте да се УСМИХВАЙТЕ!!!!!

спирам дотук че незнам дали няма да изчезне нета...дано успея поне това да публикувам!!! Пазете се мнго и се наслаждавайте на всеки миг!!!

# 238
Ааааа,Мия,занемарила си бизнеса с доставката на интернет.......И пак с прощалните слова Crossing ArmsЧакаме те да се върнеш и включваш ,нищо ,че е по-рядко. Hug

# 239
  • София
Добтооооооооо утрооооооооо....

Как сте поспаланки?

Благодаря за кафенцето на всички...

Миа ама ти направо ме разплака с тези прощални слова, дано там да намериш нет и да се включваш по- честичко, че ни липсваш  love001

Относно обиколниците аз лично ще ги сложа още в началото, за да му е хубавко и  шаренко на детето...

Малииии какъв студ е навън, срам не срам вадя палтото, няма да изстивам яяяя Rolling Eyes

За сега толкова от мен...

Приятен и усмихнат ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт