Отговори
# 315
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423738.0 -
e_valkanova ето тук сме ние от Дружба...
Много се радвам, че взехме да се събираме....
а на пролет вече с количките около езерото ще ги приспиваме ... малките палавници  Mr. Green Mr. Green

omana - и аз забелязах че не забелязва когато и отговаряме  #Cussing out , дано само ника да е Срамежливка ... щото май ще и подхожда Сърдитка  Wink
Ей Срамежливке ... да не запалиш отново фитила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 316
Срамвжливкеее...Срамежливкеее седнала си да се оплакваш че никоя мама не ти обръща фнимание...при условие че няколко мами който ги интересува инфото са ти благодарили  yes
А аз какво да кажа че толова време ги събуждам със усмивка ,целувка,песен на уста ,кафе в леглото и мили доброутровски думи...хей ме на сега всяка суртин с един чувал жици,кабели,токове,клещи,сателитни антени,телефонни кутийй и какви ли не подръчни матеряли се опитвам да крадна жица ,ток,нет и още нещо...и какво вчера успях да пиша сутринта хей на виж хия не се сещат поне едно здрасти да кажат само 2-3 мами...ама какво да ги правя като са им брменелски мозъчетата...ша взема и аз да напусна темата фръц пръц...или да вземем да вдигнем една стачка а???? даааам аз ще ушия знаме,ти нарисувай плакат...и да се включват и други забравени,изоставени и пренебрегнати мами...и предлагам да скандираме "Много сме силни сме" е тогава гаранция франция че ще ни забележат...Мнго са отнесени всички...хей на наближава края и всеки гледа собствената си пупа...аман колко сте лоши....хайдеее точка бочка....
Е сега пъ ша вземи да ми свърши нета и няма да мога да публикувам...вчера на два пъти идваха от районото на обиск...ама аз б бебешката количка крия кабелите и всичките джунджуряци за крадненету и не ги намериха..хахаххаха...

Хай пупетаааааа вчера на лекцията в бейби мола да не повярвате се бяхме събрали..колко да бяхме над 10 мами..после в пицарията бяхме голяма атрякция...щом сервитьорката стоеше близо до масата като че мафиотския картел беше на обяд...имахме си обслужване първа ръка...И аз пък де да знам че щше сме толкова мами и не взех фотото...пфуууу ама нищо де Бая ни щракна с жисиема да ви пусне снимки..

Хайде че мнго се задържах ще ме зсекат полицайте с радара и ще ме харестуват..па да взема фаф затвора да родя...
ако успе пак да крана ще се свържа с вас..очаквайте ФключФане  Mr. Green
прегръщам ви  Hug и се пазете...ей и да съ усмифвате  Mr. Green

# 317
  • София
мия, клодиа newsm10, това със сърдитка, ми хареса.....и знамето........ Laughing

ооооохооооо, мия добре дошла отново!!!!!!

# 318
  • home!sweet home!
Добро утро!
Как сте бе момичета, тежи ли ви, нищо не казвате! Аз се чуствам като слон, като чувал с картофи, като буре....не мога да се обърна в леглото, а имам още 25 дни до секциото, направо не ми се мисли. Бебока е вери биг, каза доктора. Първият ми син пушейки през бременността го родих 4 кг., а сега като не пуша сигурно ще е 5  Heart Eyes......

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 08:46 от fanta

# 319
Добро утро, мацки  Hug
Срамежливке, на мен лично не ми се чете всяко мнение поотделно и прескачам не по 2, а по 5 мнения. Причината няма да я изтъквам, то се вижда.
Както и никой не е длъжен да следи следващият, защото може би ще се разсърди  Tired
Много сме и това е нещо съвсем нормално. Ако някоя си търси причина да се цупи, това си е негова работа.

та така.... аз съм си ок, да не си помислите, че ще родя съвсем скоро  Laughing тапата си ми стои и не е помръднала от миналия път, като ви споделих. Няма да раждам, отказвам се   Mr. Green
Мия здрасти, де  Mr. Green
хайде аз отивам да си сглобя една закусчица. До после

# 320
Сори за казаното вчера без да искам си го искрах на вас
Последните дни наближават славно и съм малко изнервена

Аз лично се чувствам като хипопотамче или някое китче както с много любов ме нарича
мойто мъж

Тва за сърдитка много ми хареса Grinning

# 321

Добро утро мами!!! всички мами!!!  Hug
Много е весело тази сутрин!! макар че е студеничко...
Мия представих си те с кабелите и клещите... Grinning Grinning
Ние с мъжа ми спим на отворена тераса...колкото и да е студено..и сега спим за последно така...много е хубаво...
а цяла нощ ме боляха бедрата..и аз само се събуждах и говорих на бебо още 10 дена да почака...
Но много се радвам,че скоро ще се видим с моя син..решихме вече и за име най накрая..
А нещата дето плетох по мъничките...няма да станат на моето 4 кг бебчо...вероятно... та преди малко ги облякох на котката...че й е студено...Simple Smile
Приятен ден!!   bouquet  много усмивки!!!

# 322
  • София
Добро утро и от мен!

Диана, Клодиа - благодаря аз кафето.

Вчера лекцията в мола много ми хареса. Радвам се че се запознах с още мами ноемрвийки.

Срамежливка - и на мен много пъти не са ми отговаряли, но не мисля че това е повод за чак пък за сърдене и напускане на форума, така че премисли нещата.

Милейди, страхотен разказ, много забавен и интересен. Ще чакаме и следващия такъв края на ноември  Party.

# 323
  • София
Цитат
А нещата дето плетох по мъничките...няма да станат на моето 4 кг бебчо...вероятно... та преди малко ги облякох на котката...че й е студено...

mamo4ka Joy това ме уби направо, а аз се чудех какво ще правя ако някой неща съм ги взела прекалено малки още от сега. Нашите имат котка и виждам вече кой ще ги носи Joy

# 324
Добро утро и от мен,това с котката беше яко,не се учудвам,моя кот е цели 1о кила newsm53,абсолютен слон!!!!

Искам да попитам,майчета,които са на Магнеро,Магнерич и др. подобни,таят ли надежда,че ще устискат възможно най-близо до термин,на мен много ми се иска да е така Rolling Eyes

# 325
   Сега като се зачетох-то големи драми на финала,бе момичета!
  Предния път за плащането в болниците,сега със сърдити СРАМЕЖЛИВКИ!
Я ,СПОКООООООО!!!
То че ни тресат всички хормоните и нервите накрая е ясно,ама що да си правим още по-неврозен деня с глупости!
Мия пак ви е наредила най-добре!Ако всеки вземе да се цупи и да прави стачки....де ще му излезе края?
А аз си мисля,че е по-добре да викаме "Много сме,силни сме!" срещу тези дето се сърдят.Какво ще каже само Мия -че лозунгчето си е нейно!javascript:void(0);

ХАЙДЕ ЛЕК ДЕН ОТ МЕН!АЗ ТРЪГВАМ ДА МРЪЗНА ПО ПЪТИЩАТА,ЧЕ ИМАМ МНОГО ЗАДАЧИ!

И КАТО СЕ ВЪРНА ДА НЯМА СЪРДИТИ!
ПРИЕМАМ САМО НОВИНИ ЗА НОВИ БЕБОЦИ!!!

# 326
  • София
Добро утро Hug
Фанта: Боли не боли, аз лично съм се примирила и не се оплаквам! Кисилини(придружени с драйфане), през час и половина посещение в WC, болки в кръста, таза както и срамните кости, стрии, кървене на венците, окосмяване и спирам до тук  Embarassed че ще взема да ви досадя Shocked
Само бебе да е добре и съм най-щастливата бременнаV
За Люлинската среща: Биби  Crossing Arms защо те нямаше!!! Срещата беше много приятна  Hug и аз се изумих колко мамчета бяхме! Лекцията супер...дишай... издишай...имаше  и двама татковци, които щели да присъстват на раждането и те дишаха  Laughing
Срамежливка: Много приятно ми стана за синтезирана информация за МД, но при положение, че няма да раждам там каво искаш да ти се пише или всеки пост да е насочен лично към тебе...а и са ти отговорили момичета. Ето аз на Ивето няколко пъти и пиша не важни неща, но знам че има детенце а и да няма не е длъжна да отговаря...и в този ред на мисли Иве пък аз чаках да се отчетеш с бебе.....с тая тапа..бройх 24ч. и си казвам ....аа време е ... Mr. Green
Хайде после пак, ще се отчитам ....сега да хапн нещичко  Heart Eyes
 Анитка:Не не тая надежда, защото се спират в 36г.с и от там божа работа Mr. Green
Писихриси: Този коментар за глупостите ще го пропусна.....при положение че има милион теми за болници и видове раждания, продължавам да смятам че не е мястото тук  за градски легенди! Хайде чакам и за бебоци baby_neutral

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 09:20 от Кики - cicico

# 327
 newsm78 то и аз съм изплела малки нещица ...
май вече съм забравила размера на бебенцата... дано му станат на малкия сладур  Heart Eyes

Да ви се оплача или да ни кажа да се посмете, но днес сутринта се сдобихме с още един Домашен Любимец...
Споменавах ли ви за гълъба дето беше влязъл преди време в кухнята и после излетя...
по-късно за мишока дето си го имахме ...
а сега една гугутка си се е свряла зад автоматичната пералня и от два дни пърха там ...
прозореца го отворихме ама голям студ дано излезе , но тя не та не ... как ли не я гонихме ..

Мъжо като се чуди ... до сега толкова години е живял един път не е влизало нищо в къщи , а аз като съм се нанесла Цялата зоологическа градина се е събрала у нас...
Бе не ми се беше случвало до сега и на мен  newsm78 ...
след месец ще се сдобие и с още един "експонат" само че в друга стая  Mr. Green Mr. Green

Хайде да ви оставям и да вървя да закуся, че нещо ми е многоооооо гладно ...и после се връщам да ви нагледам  Mr. Green Mr. Green , че то и тука сме като в детската градинка вече ..
На мен нещо скоро взе да ми върви на градинки ... на пейки ... на зрънца.... все такива умалителни нещица  Joy Joy Joy

# 328
  • Пловдив
Добро утро на Всички,
аз ли чета през редове но линка за разказчето води към тема "Не се бойте от бебето на ръце! " и започва с разказ на Ольга Мордашова преведен и публикуван от Поли. Разбира се ще го прочета, но не разбрах кое е произведението на Милейди  newsm78
На мен един ден ми тежи, друг ден не.
анитка аз съм на Нутри Маг по 1 на ден, и ще го пия почти до последно. Особено важно е да се "контролират" контракциите особено в седалищно предлежание, както е застанал моя хубавец. Понякога като седна или се возя в кола целия ми корем става на камък. Толкова да ми е неудобно вече, както и на дивана в хола, от неудобен седеж веднага имам контракция. Най-добре ми е като се опъна на спалнята.
Имам въпрос относно столчето за кола. Има едни каишки и закопчалки и не си представям как ще окопчая с тях бебо на изписването. Гледам ги и се чудя дали да не ги свалим....Знам ли. Нека мамите с опит да кажат!

# 329
Бррррр, добро утро, мами!!!

Надявам се всички да са се събудили в добро и слънчево настроение!!!
Аз се заливах от смях, докато четох поста на Миа Laughing Laughing Laughing

Къде в Люлин си? Мога да ти дам от моя Ваърлес Grinning (онзи ден си сложих рутерче - ЛаоЛин9)...

Mamo4ka..... и ти ме уби от смях.. Но и Куре е доста затлъстял напоследък, та май само терлиците ще му станат...

Все изпускам тия Люлински срещи, но като са все в сряда... А пък моята лекарка само в сряда приема и докато вие се забавлявате, аз съм  на тонове Hug Hug Hug

Успешен и колкото се може по-топъл ден на всичи!!!

Надявам се Срамежливка да не си ходи... И на мои постове не се отговаря винаги, но това не мисля, че е някакъв проблем!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт