Отговори
# 405
  • София, Борово
болките в яйчниците- здравейте,аз последния път като казах на доки,че  ме болят яйчниците и показах отстрани на корема ,където по принцип си стоят, той се засмя и посочи,че в момента са точно под гърдите, т.е доста по-високо от обикновенно, предполагам,че нещо друго ни боли в корема и не са точно яйчници, поне ако някой не го боли под гърдите...хубава вечер!
точно так е. в момента яйчниците ни са някъде под гърдите, както и повечето органи не са си на място Laughing

klem4e, ДОБРЕ СТЕ СИ ДОШЛИ!  bouquet Hug

# 406
Ами болят вероятно бъбреци ... Ако бебче ги сритва лекичко или са се натоварили от многото кръв, която сме си образували напоследък. А може и от връзките на матката към таза, ако боли по време на контракция. Тогава те се свиват и болят, също както при цикъл.

Васи, слушах нещо по новините. Прибирате ли се лесно у вас? Иначе ще те мисля с това малко дете и бебе ... Thinking

# 407
болките в яйчниците- здравейте,аз последния път като казах на доки,че  ме болят яйчниците и показах отстрани на корема ,където по принцип си стоят, той се засмя и посочи,че в момента са точно под гърдите, т.е доста по-високо от обикновенно, предполагам,че нещо друго ни боли в корема и не са точно яйчници, поне ако някой не го боли под гърдите...хубава вечер!

Ами мен значи днес са ме болели яйчници  Mr. Green Или поне нещо, което е там горе. Много странно ми стана, случи се след известно вървена на по бърз ход.

Клемче, много се радвам за вас  Hug С нетърпение очаквам снимки и разкази за първите дни у дома.

И в мен са едни объркани чувства - едновременно вълнение от престоящото и малко страх. На два пъти се просълзих на разказа на Милейди. Аз вече май от всичко се просълзявам, но най-вече от изреченията, в които е описала радостта на таткото /че нали нашата ще дойде с 3 месеца закъснение/. Не мога да си представя как дълго ще обяснявам по скайпа какви мутрички прави малката, как хубаво е напълнила памперса и как цяла нощ не е оставила мама да спи... и когато дойде мигът на дългоочакваната среща... Колко ли ще бъдем щастливи тогава!!!

# 408
Ех, тоя куре.
Е как яйчниците ще са в гръдния кош.  Thinking Нали матката нарсатва в коремната кухина и повдига органите нагоре, но яйчниците са долу, не виждам ка ше стигнат под гърдите.  Thinking
sunflower-mv, ако седиш до последния момент вкъщи пак ли като отидеш ще те подложат на различни манипулации.
Сега разбирам защо един лекар от МЦ Фемина като чу, че ще раждам в Холандия ми каза, че там раждали примитивно като бабите ни преди години.  Crazy Аз имам страх от магарето и с радост открих,ч е такова животно тука нЕма.  Mr. Green
Лека вечер!

# 409
  • София
Клемче: Добре дошла  Hug

Аз лично, ще чакам снимките с нетърпение Mr. Green

# 410
  • Пловдив Белащица
Относно разговорът и чуденето, къде точно са ни яйчниците вмомента, попаднах на този сайт http://www.childbirthconnection.org/article.asp?ck=10244. Може да проследите, какво става с органите ни по време на бременност. Иначе на една от картинките видях, че яйчниците ни не са на нормалното място, но не са ни и под гръдния кош, а някъде по средата - поне на мен така ми се видя.

# 411
  • София
Здравейте и от мен. Относно болките - и аз ги имам от време на време ниско долу вдясно или ляво, но яко прерязващи и то като лежа....аз ги отдавам на бебето, че притиска това - онова. До преди 1 час бях сигурна, че ми притиска яйчниците, ама сега ... Thinking

# 412
Здравейте, мами  Hug
Да се запиша и днес, че сън няма да ме хване иначе  Laughing
Кики,  Hug Тук съм, мила, ама днес нещо не ми беше ден и предпочитах само да чета. А иначе съм казала на бебка, най-рано да излиза след месец, така че имам време  Flutter Но виж Елист наистина зачезна, тоя път вече ми мирише на бебчета  smile3521
Мариета, много се радвам за хубавите новини около вас, включвай се по-честичко  Heart Eyes
Клемче, колко хубаво, че сте си вече вкъщи  Party
Кло, при вас наистина е зоологическа градина, явно не скучаете  Mr. Green
И като стана дума за животни, не мога да не отбележа Куре  Joy Аннтония, всеки път като споменеш котака, не мога да не се засмея, с най-добри чувства го казвам  tooth Ама като гледам всички ноемврийки се забавляваме на негов гръб  Laughing
Нана, Мишинка, стискам палци за секциото другата седмица  Peace
На Електра още чифт палчета, че на нея май й е още раничко да се обебва  fingerscrossed
Десита, щях да ти пиша за дишането, но те момичетата подробно са ти обяснили. Основна грешка е да спрем да дишаме по време на контракция (естествена реакция при болка) или в стремежа да пълним дробовете с въздух, забравяме да издишваме  Mr. Green Да ти кажа честно, ние го упражнявахме това дишане минимум 5 минути и на мен ми се стори адски изморително...пък и не мисля, че ще се сетя как точно да го правя като настъпи момента  Blush
А вчера на курса говориха за епидуралната упойка и казаха, че в изключително редки случаи може да се стигне до парализа  #Crazy Аз си мислех, че само някой супер некадърник може да допусне такава грешка  dontknow И така се спекох, че почти се отказах от упойка. Обаче тая сутрин ме събудиха 3-4 болезнени контракции и си помислих, ако това са само подготвителните, в никакъв случай няма да преживея истинските  Laughing Та най-вероятно ще си поискам упойката...
И в тоя ред на мисли, Стеле, не ме е хванало още шубето бе, наистина  Laughing Само се притеснявам дали всичко ще е ок с бебка и ме гложди за тая упойка. Но нямам търпение малкото човече да се появи  yes
Да се похваля, че вчера ми пристигнаха 2те гащеризончета, дето бях поръчала - бяло с мечо Пух и розово - много са сладки  Heart Eyes После излязохме на пазар с милото и взехме 10 бодита с къс ръкав (и то по настояване на милото, това е то напредък  Mr. Green). После се упражнявах да обличам една плюшена мишка с тях  hahaha
Айде стига, че се олях, утре пак  Mr. Green

# 413
   Здравейте момичета!!!!

Аз не съм ви чела,ама първо да пиша!! Grinning Grinning

Ние сме в болница,ама беше фалшива тревога!!! #Cussing out #Cussing out
  Нооооо те като ме вкопчиха и няма пускане!!! Тук ще си стоя до последно вече  Sick Sick
  МОЛИХ се да ги извадят малко по рано моите принцеси,ама не искат немците Mr. Green Mr. Green . Имало време. Сега последно два дни по рано си изпросих,т.е. в понеделник 19.10.

ЧУВСТВАМЕ СЕ МНОООООГО ДОБРЕ. ХОДЯ НА АКУПУНКТУРА ЗА ОТОЦИТЕ. Болницата е сносна. Като на почивка трябва да се чувствам!!!   Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

От днес се снабдих и с нет най после   Crazy Crazy Сега се връщам да чета новини!!!

ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ!!!!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
Добър вечер, мили мами!

zlitova - АМи какво да ти кажа, мила! Щастливка, че не те тресе шубето  Whistling

Клемче - Добре дошла! Аз също ще чакам снимчици с нетърпение

Относно Куре - Оставам безмълвна...  JoyНо се смея на всеки пост, свързан с него.... Едни познати 1 година гледаха котката Лиза, до един прекрасен момент, когато Лиза се оказа мъж и как мислите, че го прекръстиха? ЛИЗАНЧО!!!  hahaha

sunflower-mv - Ааааа ма ха! Как така без снимки! Я бързо повторение на срещата  Crossing Arms Whistling  Laughing

Е това е от мен! Целувки и до ... утре може би!

П.С.
 ЕЛИСТ - Леле как се радвам, че писа! Ще стискаме палци за понеделника! И ще чакаме новинки - а сега да си спокойна, да си почиваш и забавлявай се с нашите терзания тук и това е  Hug

# 415
  • последна надежда
Здравейте Мами  Hug

Имам молба, ако някоя мама няма да ходи на лекциите на списание 9 месеца утре, а се е записала да ми пусне ЛС. Мястото е за една априлка с огромно желание да дойде  Heart Eyes.

# 416
Eлист успех мила. Стискам ти палци, всичко да мине нормално.
Ще те чакаме с принцеските.
С теб сме thumbsup

# 417
Елист, добре, че се включи  bouquet , вече всички си мислехме, че си родила, успех и късмет ти желаем, радвам се, че сте добре и мислиш така позитивно за раждането, а за датата- нали знаеш, че докторите си знаят работата Heart Eyes

# 418
Здравейте майчета-зайчета! Hug
Може ли да ми помогнете?Искам да се запиша в някоя тема за недоносени бебчета,но незнам къде да я търся! Embarassed

# 419
Добър вечер на всички мами  bouquet и аз да се разпиша тази вечер. От днес влезнах в 36-та седмица и вече дишам по-спокойно. Незнам защо, просто си мисля, че бебо вече е доста по-голям и би се справил по-лесно навън, ако реши да излиза. Стискам палци на Elist и на всички с вече насрочена дата за голямото събитие. Извинявайте, че не Ви наричам по-имена, но трудно ги запомням по принцип. newsm78
Wassilena - страхотен сайт, откъде го намери? Не съм  си представяла, че са ни чак толкова притиснати вътрешностите. ooooh! Знаех разбира се, но чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт