Отговори
# 585
Здравейте, мамчета!

dilandii, и аз мисля че няма за какво да се притесняваш /освен това, че скоро ще родиш  Mr. Green/, но ако си говорила с доки, сподели с нас за да спрем да те мислим  Hug

magdi_dim, това че бебчето в момента е мъничко изобщо не означава, че ще остане такова до раждането. Моето изоставаше по размери и килограми с близо 2 седмици. Прогнозите бяха, че до термин ще е около 3000 гр. И това до средата на септември. Когато отидох на преглед на 5.10. малката принцеса вече не само не беше назад, а и избързваше с 10 дена, до преди 4 дни вече бяха 2 седмици. И така се оказа, че онези 3000 гр. ги има месец преди термина. Така, че не се травмирай от сега  Peace Аз се бях поболяла какво ще се случи ако не устискаме до края, непрекъснато се молех да мине "критичните" 2500 гр, а виж сега  Hug Ти си пий магнезия и е успокой, а нищо чудно бебчо да те изненада колко голям и хубав ще се роди  Hug

bilyana44, много любов ви пожелавам и още дълги години да останете все така влюбени и отдадени един на друг и много скоро най-щастливите родители!!!

# 586
Здравейте и от мен!
Мерси за двете кафенца  Mr. Green С едно ще се задоволя  Wink
Секс сме правили може би само 3 пъти през цялата бременност.Последния път беше в 5 месец Sad

Нана Петкова,честита ти дъщеричка!Да е жива и здрава и много да слушка и папка!!!На татито наздраве,а на теб скорошно възстановяване!
Аз казах ли ви,че през уикенда ще има нови бебета... Laughing

bilyana44,честита годишнина!  bouquet

marieta8225  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Клодия,супер снимки!  bouquet Бебче вече има право да се появи на бял свят  Wink

Лек ден на всички! Heart Eyes

# 587
Добро утро мамчета!!!!

Мен вчера така лошо ме прекъснаха точно като си бях намислила да пиша един огромен пост!!! newsm61  
  НОооооо нали в болницата трябва да сме на разположение на лекарите  smile3521  Записват тоновете на бебите ми два пъти на ден,ама те нали са с характер и не се поддават на убеждение та трябва по 4 пъти и по час и половина. Mr. Green Mr. Green Кажи речи съм цял ден опасана....... #Cussing out #Cussing out

Спинки  много се радвам че сте добре. Да растете бързо.Има ли някой да  ти помага? Аз малко почна да ме гони шубето дали ще се оправям. Надявам се да мога да кърмя,но да видим.....

На Деси и Мария благодарим за кафенцето. Пия си в момента и чакам мъжо да ме посети.
 Десиу ти какви са тези лоши настроения  Naughty ще се караме. Макар,че май всички се вкарваме в такива филми от време на време......

Злитова да се разходиш и заради мен,че аз от една седмица носа не съм си показала от болницата и вече ми се схвана ддддд*то да седя  smile3514

Мариета и от мен имаш стиснати палчета. Всичко ще е наред и скоро ще гушкаш мъничето!!!

Целувки за всички малки и големи  newsm51 newsm51 newsm51

# 588
ПИСАХ ПИСАХ И НАКРАЯ - ИЗТЕКЛА СЕСИЯ

е, Биби - Честита годишнина!!!!

НАНА - Честита ти дъщеричка, мила! Да ви е жива и здрава, много да расте и да ви радва!!! То секциото уж беше за утре, ама явно бебка е избързала  Hug

Ива - Гледам, че пишеш! Какво стана с твоята тапа? Аз се надявах на новинки от теб

Кики - ДОбре съм мила, вчера чистих, прах перде на ръка, размествах, днес даже и секса го практикувахме  Embarassed - ефект никакъв! Пуууу  hahaha

За Мия - Нашата малка Мия би трябвало да е тръгнала вече за подготовка за срещата с човечето! Стискам палци

Клодия - Невероятни снимки и сигурна съм, че макар и скромен този ден ще си остане мнооого специален!

МариетаPraynig и вярвам, че съвсем скоро ще си приберете бебка! Ти си силна жена (все пак си майка) - ЩЕ СЕ СПРАВИШ!

Е, имаше още ама забравих!

Един хубав и бебевалежен ден желая ( а не само студен и дъждовен) Целувки и   bouquet

# 589
А така имаме си ново бебче на мама NANA да и е честита дъщеричката и бързо възстановяване на мама  bouquet Tada

Нашия бебо и той май върви по дребен поне така каза док на предния преглед ама не го гледа на ехографа. а ми опипа само корема и така установи newsm78 другата седмица мисля да си отида на 4Д да си го видят като хората и да кажат някакви размери то ясно че с точност неможе да се каже и дава отклонения апарата, но все пак с опипвания на корема ми не мисля че е много точно Naughty

Въпреки всичко щом всичко си е ок с него и се развива нормално предпочитам по мъничък да се роди от гледна точка на това да не се измъча много при раждането понеже неискам никакви упойки и т.н Heart Eyes

Момичета някоя от вас има ли електрическия парен стерилизатор на АВЕНТ- EXPRESS, тези дни ни подариха това чудо, ама като незнам как се ползва в смисъм стерилизира за 8 минути ама после сам ли се изключва като са готови шишетата и преди да сложа шишетата вътре трябва ли да ги измия с препарат въобще как е схемата ?  bouquet

# 590
Здравейте от мен Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Относно стерилизатора на АВЕНТ-нашият е ето такъв http://www.littlewhiz.com/prod_images_blowup/Philips_Avent_Expre … m_steriliser1.jpg-нареждаме шишенцата и компонентите на шишенцата,затваряме капачето и го пускаме да работи за около 8,9 минути.Изключваме от ел. мрежата.После изваждаме шишенцата и т.н.,оставяме ги да изсъхнат и да се охладят.....и после е ясно Simple Smile  Могат да бъдат измити преди стерилизацията.

# 591
Стеле, ми стои си...днес пак видях няколко парченца от нея.
Много ме напъва това бебе, едва издържам вече  Confused Нито ми се пише, нито ми се чете...идва ми да се навра някъде, знам ли къде  Confused Хванала ме е депресия май.
На 23 съм на преглед и тонове, да видим какво ще кажат.

# 592
Мами благодаря за хубавите и мили пожелания.
На мен още не ми е почнала да ми пада тапата, но си имам болки като при цикъл и едно такова теглене в кръста. Мама вчера ми каза че корема леко ми се е бил смъкнал. Не ме е виждала от мин. седмица и тя може да види разликата.
Момичета поради липса на финанси нищо не съм купила за подарък на милото но съм приготвила гала обяд а и довечера мисля да го изненадам ( е не както преди по еротично бельо ), мисля че ще е приятно изненадан. Ако глътна малко бяло или червено вино нали нищо няма да ми стане  newsm78.

# 593
Здравейте от мен Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Относно стерилизатора на АВЕНТ-нашият е ето такъв http://www.littlewhiz.com/prod_images_blowup/Philips_Avent_Expre … m_steriliser1.jpg-нареждаме шишенцата и компонентите на шишенцата,затваряме капачето и го пускаме да работи за около 8,9 минути.Изключваме от ел. мрежата.После изваждаме шишенцата и т.н.,оставяме ги да изсъхнат и да се охладят.....и после е ясно Simple Smile  Могат да бъдат измити преди стерилизацията.

Мерси Боянка за разясненията и моя е същия та се чудех на какъв принцип е, ясно ми е вече   bouquet
С теб май еднакви имена сме измислили на бебоците като гледам лентичката ти  Crazyи аз съм се спряла на АДРИАН много ми харесва името, но таткото нещо се дърпа та да видим докога Tired

Хубав ден на всички  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 14:02 от lusia_

# 594
Честита дъщеричка на Нана! Да им е жива и здрава Hug Hug Hug

# 595
  • София
bilyana_44, честит ви празник, да се обичате!

много ви благодаря на всички за поздравите за рождения ден на дъщеря ми, и от нейно име  love001

ето и няколко снимчици:
http://atzenova.multiply.com/photos/album/19

лек ден на всички ви, после ще чета!

# 596
  • София
Здравейте и от мен.

Кло много сте хубви и само хубави неща да ви се слу4ват

Относно обиколниците- моите са с цип и се маха ватата и нямам проблем...

Билянка честита годишнина и още 100 пъти по толкова да празнувате...ама с правнуци smile3525

Аз да се похваля....най накрая приключи нашия рремонт. newsm44 newsm44 newsm44 Вече си подредих всичко, остана само креватчето и скрина и сме приключили напълно. Да се оплача...от няколко дена имам болки ниско долу, ама не са като менструални ами някак си много странни, а контракции още нямам. Днес ми казаха, че ми се е смъкнал корема и се шудя дали тези болки на са от това, че синчо слиза вече надолу. Нека постои още 4-5 дена и да си излиза...нямам търпение да си го гушна. Във вторник съм на консултация и ще видим какво ще каже доки... стига за сега от мен...

# 597
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА КАТЕРИНА НА МАМА НАНА! Да им е жива и здрава и много да ги радва! На мама бързо възстановяване! Hug  bouquet

# 598
Здравейте и от мен! newsm51
Благодаря ви за подкрепата и милите думи! Наистина има дни , в които не върви! Но важното е ,че бебчетата ни са добре, другото ще се оправи, колкото и да е трудно в момента! Hug
Просто напоследък ми е много нервно, и аз май мога да се впиша като официално депресирана, защото както казва Деси наистина всичко вече е извън контрол. Rolling Eyes
Билянка, честита годишнина!
Кики Hug
elvireste браво за кошарката! Много е хубаво да гледаш бебешкото легълце и всичко да е подредено вече, малко остана и ще се радваме на сладките усмивки на бебченцата ни. Hug

# 599
Кремито ти каде ще раждаш? Аз съм се насочила към Шейново.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:32 от assenina

Общи условия

Активация на акаунт