Отговори
# 675
  • София
ехо ето ме и мен!

добро утро! да доложа че от 4ри дни откак вали не мърдам от вкъщи и вече имам чувството че ще ми се разложи д... от лежане  Laughing

Елист, мила, имаш и от мен стистнати палци и на ръцете и на краката! всичко ще мине благополучно, ти си герой!

Лари, честито бебешоче и на теб! да ти е жива и здрава малката принцеска, и много-много да пълни къщата ви с бебешка глъч!

хубав ден желая /доколкото може да е хубав в тоя дъжд  Hug/

# 676
Ново бебче! Лари, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много да ви радва!  newsm51

На това му викам положително начало на деня  Flutter
Първо да се присъединя към стиснатите палчета за Елист и нейните бебки - сигурна съм, че всичко ще е наред, ще чакаме да ни се похвалиш  Hug
Десита, мерси за кафенцето - и да не изтървеш президента!
Писихриси, мерси за закусчицата, а на Викси за чая - добре, че е форума, гладна и жадна няма да остана  Joy
Омана, много ти е хубава госпожицата!
И спорче се е заформило вчера - на мен би ми било интересно да чета разкази за раждания, не се плаша лесно  Mr. Green Но дори и да пропуснем тази практика в нашата отчетна - няма проблем. Намирам темичките ни за интересни и полезни (че иначе щях ли да пиша поне по един дъъълъг пост всеки ден  Mr. Green), пък раждането ще го минем, със или без разказите  Laughing
На тонове у английско не са ме викали още, май нямат такава практика  Whistling
Надунка, как успя да се разболееш? И за кога! Бързо да оздравяваш  Heart Eyes
Арпи, дрешките и аз вкъщи ще ги суша, не знам дали ще има проблем, но мисля да взема влагоабсорбатор за високата влажност. И да се присъединя към забележката на Кики - къде са ни секси закуските?? Взимай си бележка и утре рано сутрин един батко да ни прави сандвичи  newsm62
Кики, душко, ей ме на, разсънвам се с кафенце и ви чета  Hug Също обмислям от днес да почвам да правя 15 минутни разходчици на 4ри крака вкъщи, че току-виж подлъжа моята кокона да заеме правилна позиция  hahaha От нормално раждане не ме е страх - за пръв път ще ми е, затова  Laughing, а като почне, мисля, че ще съм прекалено заета, за да се страхувам  Mr. Green Но виж от секцио...  Rolling Eyes  Пък и откога си мечтая да припкам пак като козичка - не ми се иска да трябва да се пазя още 2м  Confused Да са ни живи и здрави бебоците, другото са бели кахъри  Heart Eyes А ти не се ослушвай, а пускай снимчици като приключите с ремонта, щом пердетата шиеш, значи му се вижда края  newsm08
Айде стига, че пак се олях!

# 677
Здравейте, мами!

Лари, да ти е жива и здрава малката Виктория! Нека расте в здраве и щастие!

Елист, имаш и моите стиснати палци! Знам, че всичко ще мине гладко и скоро ще си гушкаш кукличките  Hug

И аз имам проблем с одеялата. Леглото и чаршафчетата ни са 70/140 и не мога да намеря такъв размер, а и на всичкото отгоре да е дебеличко. Вече обмислям варианта да купя голямо и да го режа  newsm78

Запис на тонове не са ми правили. Иначе ги слушат често.

Айде аз ще изляза /колкото и да не ми се мърда/, че има сметки за плащане и някои неща за довършване по посрещането на бебка.
Усмихнат ден на всички!

# 678

РАЗПЛАКАХТЕ МЕ  МОМИЧЕТА!!!!![/color
]   txtloves txtloves txtloves txtloves

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!
Аз още съм тука и чакам включване.
Чакането съвсем ме довършва! А тук едно слънце като се е показало....днес.   sun Циганско лято.Сигурно защото моите слънчица ще се раждат.Мале как съм се разнежнила и какво ми е ревливо да не ви говоря.  Two Hearts Two Hearts  Добре,че го няма още мъжо иначе да съм надула гайдата...

ЧЕСТИТО НА МАМА ЛАРИ!!! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА!! МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ!!!!

Акушерките току що ми казха,че в отделението има само момчета и нашите принцеси май наистина ще са принцеси!!! newsm03

Целувам ви всички!!!!        love001   love001   love001   love001   love001
  Мъжа ми след малко ще отнесе компа и няма да имам нет до изписването. Така че до тогава мили дами.
  Инфо естествено ще дам надявам се още днес.

ПРЕГРЪЩАМ ВИ СИЛНО И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЧЕ ВИ ИМА!!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 679
Успех, Елист!
 Всичко ще бъде наред, явно от сега госпожиците ще се радват на внимание от страна на мъжкия пол! Laughing

# 680
На мен ми се губи la belle от Русе?Дали няма да ни зарадва с добра новина,тя ходеше на прегледи при моя лекар  в Тутракан и сега като преглеждах 1-ва страничка се сещам,че май отдавна не съм чела нейни постове-или греша Rolling Eyes
Тук съм аз, вчера сутринта писах докато си пиех кафето, но тогава още много мамчета спяха, явно за това си пропуснала поста ми  Wink
Утре ще Ви кажа коя дата сме си избрали. Сега през 1 час си гледам херпеса и се моля днес да изчезне!

ЕЛИСТ, дано всичко да е ОК, да знаеш, че мислено сме с теб  Hug

Лари, да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet

Мама АЖ моят съвет е да си купиш хигрометър, защото доколкото знам не е много удачно да се сушат дрехите в стаята на бебето. А като следиш влажността ще си спокойна, че всичко е наред

Злитова, започвай да се настройваш, че и секциото не е толкова страшно. Дано се обърне бебчето, но на мен от около месец ми казват, че шансовете са много малки, аз до последно се надявах, правих упражнения, но... младежа излезе твърдоглав, сега 3-ма лекари ми казаха, че на 100% няма да се обърне, защото няма място. Та сега се самонавивам, че секциото не е толкова страшно. Подобри от поорано мисли позитивно за всичко  Peace

Желая Ви спокоен и усмихнат ден  Hug

# 681
Елист, малко остава Simple Smile
Преди моето първо секцио ме бяха забравили в предродилна зала - една заспала акушерка, да си чакам там. Уж в 10.00 трябваше да влизам за операция, а то става 12.00, моите близки съответно мислят, че съм в залата и ме оперират, а аз чакам в преродилна и ми мръзнат краката по джапанки.
Чух по едно време гласът на моя лекар да се носи из коридора "Пууу, да му е*а майката! Къде е това момиче, къде сте я оставили, пуууу мама му да е*а!"... След 30 мин. вече си имах момченце, което най-първо се изпика върху сестрата и после изплака  Laughing
Та така, почаках си доста, а на мъжът ми побеля косата от притеснение, понеже никой не си направил труда да каже, че аз изобщо още не съм в операционна.

# 682
Аз докато ви изчета и хоп, нови 1-2 странички.
Не знам дали от депресия или от нещо друго, но настроените ми е направо кошмарно. Днес донесоха леглото на каката и аз съм с намерението за половин час да го сглобят и след това на разходка. Да, ама не! Леглото имаше дефект, както гардероба - и пак същото "отстранете дефектната част" - "ние не сме винодни, виновен е производителя" - "а аз какво съм виновна" и т.н. След кратък разговор махнаха тази част и донесоха друга. Ама настроението ми отиде, аз и без това от една седмица не мога да спя мисля и сънувам само кошмари...
Единия от работниците ми обяснява, че държвата ни била такава, всеки гледа да прекара другия, хубаво, ама защо обвинява държавата за нещо, което те продават! И освен това съм на мнение, че всяка промяна започва от всеки един човек в държавата, най-омразното нещо винаги ми е било, че искаме да ни се случват хубави неща обаче другите да се стараят, "ние" ако може да минем "метър"...
Оплаках се...
Иначе Арпи, много ми хареса одеялцето, искам да купя такова, обаче тук в Сливен не намирам. Може ли да ми кажеш магазин и цена, да се пробвам да поръчам на една приятелка?
Да не изброявам всеки един - честито на всички - и рожденници и за юбилеи, и разбира се - здраво и щастливо бебче на лари!
Приятен ден на всички!

# 683
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Много хубава новина имаме днес-Честита принцеса на мама Лари!   bouquet   bouquet   bouquet
Да е жива и здрава,да расте много умна и красива.

ЕЛИСТ ,стискаме палци,всичко ще мине добре,не се притеснявай.Чакаме хубави новини.
Арпи
по принцип не е хубаво да се сушат дрехи в стаята на бебето,ако има друг начин,измести ги.

Мира нищо му няма на одеялото,пери го на 30 градуса.Аз имам подобно,хич не си играя да го пера на ръка.Мисля,че е съвсем удачно за изписване на бебето,моята пелена е също толкова дебела,на Бебето е.
За записа на тонове,ако нямате проблеми,болезнени контракции и т.н,мисля,че няма от какво да се притеснявате.Докторите обикновено пускат да видят сърдечната дейност,ако графиката няма отклонения,значи всичко е ок.Мен с първата бременност са ми слушали тонове чак по време на раждането.Сега вече мога да се запиша като един от хората с най-много записи.По ЖК ходя всяка седмица,отделно 2 пъти допълнително ме вика докторката,при която ще раждам във ВМИ,в болницата почти всеки ден.Вече така свикнах с тези записи,че ако не ида 3-4 дни и се притеснявам.Следят ме доста изкъсо заради болезнените контракции.

С бебката си игарем на излиза ми се,не ми се излиза.Сутрин е по-ниско,през нощта тук,там по някоя контракция,колкото да ме държи нащрек,после цял ден нищо,даже имам чувството,че се качва нагоре,отива ми чак върху ребрата,явно иска оттам да излиза. Joy
Накрая май ще си дочака термина.Ходя си така с мин.1 см разкритие,но нищо.

На всички,които им предстои секцио,искам да пожелая много спокойствие и увереност,че всичко ще бъде наред и скоро ще гушкат своите рожби.Кураж,момичета  Hug

Хайде спокоен ден от мен,после като вляза,дано има хубави новини. Praynig

# 684
  • Пловдив Белащица
Стейси, а защо държиш на одеяла с този размер? Купувай малки, много по-удобни ще са ти за начало. Хем ще стават и за количката. Аз в началото не слагах чаршаф на одеялцата. Направо си ги перях през няколко дни.

# 685
  • София
Привет на всички!
И аз се присъединявам към това за споделянето на преживиявания и т.н.
също в предишната ни отчетна март 2008 г, и до сега споделяме много, но като се замисля това явно зависи от това до колко се чувстваме близки.
Аз лично съм много привързана към всяка една мама и бебе, която пише в март 2008 г. Съпреживявали сме всичко заедно.
В крайна сметка обаче всеки пише за каквото му се пише - уважавам личното мнение и желание.
Няма смисъл от спорове...

Омана, моля те прегърни дъщеря си от мен Hug

Диана, снощи си мислех за теб Simple Smile
Беше писала,че стволовите клетки от първото си детенце си дарила.Сега за второто решила ли си дали ще вземеш? Моята лекарка ми каза да реша,а аз още се моткам, мъжа ми и той няма категорично мнение..... Ако имаш време, напиши повече за това.    bouquet

# 686
ЕЛИСТ....стискаме палци всичко да е наред! Честито на новата мама,само хубави неща да и се случват  Simple Smile

# 687
Елист, пожелавам ти всичко най-хубаво  Hug
Лари, да ти е здрава малката буба, много да ви радва  Heart Eyes
Относно запис тонове според мен трябва да започват от 36 г.с. В Шейново започват от 38 г.с.
radost24 аз очаквах ти да си следващата, а то виж какво става  Simple Smile Момичета, не се бутайте, ще има за всички по едно легло накрая  Laughing

# 688
Здравейте и от мен:) Честито на всички нови мамчета с алки сладуранчета  Hug
На мен ми е едно смотано, тъпо и скучно и само ми се спиииииииии и ме мързи  и немога да се позная. И щях да питам нещо ама вече непомня:)
Весел ден от мен Simple Smile

# 689
Привет и от мен! Искам да ви питам вие на какви шишета сте се спряли?И тези които имат опит - вярно ли е це в парния стерилизатор на Авент, стават само тяхни шишета? Защото аз съм си харесала едни на Тoми Типи, но те са доста по-тумбести Thinking!http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5119

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 13:08 от assenina

Общи условия

Активация на акаунт