"Вип денс" - тема 6 (12.10-19.10)

• 32 477
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
И на мен са ми хипер смешни Анелия и Ники! То вечното натякване за младостта... Whistling Могат и по-достойно да се държат. Но пък и тия двамата смешници Иван и Андрей, просто все го натякват, все го споменават, все, все, все... Ама това е де... Шоу.... Tired

# 676
  • Русе
А видяхте ли Нешка как ги похвали и им дадоха 5-ци, въпреки че едва не се пребиха Ники и Ети? Ако беше друг отбор едва ли и 4 щяха да дадат..Да си ходят вече! Дано резултатите от нашата анкета се пренесат и в смс-ите. 30-ката на Фери и Райна ме изпълни!

# 677
  • София
Да,вчера много им надуха оценките. Време им е да си ходят, а след това и семейство Милеви.

# 678
Семейство Милеви са се взели много на сериозно и няма да отстъпят фронта лесно.

# 679
Семейство Милеви са се взели много на сериозно и няма да отстъпят фронта лесно.

А не - твърдят,че е обратното и само се забавляват  Mr. Green

# 680
И на мен не са ми фаворити, но се справят добре  и представят интересни танци. Примерно Ники и Анелия се представят горе-долу еднакво, нямат някакви зашеметяващи хореографии и нещо по-интересно, докато при Деян и Кристина ми хареса египетския танц, танцът с моторите и вчерашния беше интересен /но не добре представен/.

# 681
Хайде сега да ми се изсмеете дружно.......Кое е сем. Милеви?(сигурно е някакъв форумски фолклор) Отбора на Деян и Кристина ли е това? И защо така им казвате? Не съм в час Embarassed....

# 682
Защото Деян и Кристина са гаджета. Макр че неговата фамилия трябва да използват, не нейната.

# 683
Защото Деян и Кристина са гаджета. Макр че неговата фамилия трябва да използват, не нейната.

Аааааааа....благодаря  bouquet......Чувствам се вече в час с последната страница на темата......

# 684

Нейната, нейната. Mr. Green Деян е под чехъл, не мислите ли? Simple Smile

# 685
  • Berlin
гласувах за Анелия и Ники, но И Кристина и Деян да изгонят или Крум и Симона - няма да ми е зле. Simple Smile)

# 686
Който искат да изгонят, само Боби и Мария да не ги пипат  Grinning

# 687
  • Велико Търново
Абе тоя Крум бил фолкаджия. А мен мъжо ме излъга, че е на Елица някакъв барабанист. А аз чак сега да разбера истината ooooh!

# 688
Абе тоя Крум бил фолкаджия. А мен мъжо ме излъга, че е на Елица някакъв барабанист. А аз чак сега да разбера истината ooooh!
Отначало беше поп  певец.Любимец на Камен Воденичаров.

# 689
 Joy Joy Joy
Ще ме убиеш направо Crazy
На Елица барабанистът се казва Стоян (Стунджи), и са гаджета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт