"Вип денс" - тема 6 (12.10-19.10)

• 32 462
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Благодариха й в ефир за раждането на дете на техен колега.
сигурно са го изродили без пари - услуга с/у реклама , ха - секнало й е кранчето на госпожата , щом действа по този начин , да знаете ...

# 721
Брех тоя Рангел, бе!Любимец ми е и слабост Heart Eyes
Знаете, че се състезава професионално с Яна Акимова( на Орлин аверката).

# 722
Аз съм за отбора на Райна да спечели Flutter

И аз, и аз, и аз!!! Grinning

Кристина и Деян с право си тръгват, не са добри според мен. Кристина пък с тия бъбречни кризи танцува, изкараха го геройство! Ми да седи да се лекува, къде танцува с тия кризи... Whistling Мъжът ми гледа танца, който танцуваха за спасяване и вика - това е като гинекологичен преглед тоя танц... hahaha hahaha

Симона и аз я харесвам като гимнастичка, но и на мен ми е антипатична в момента и то яко... С това пискливо гласче. Sick

Кой ,кой се връща обратно, че пиша тука и не видях?? newsm78

# 723
Абе, хора(не съм писала до сега, но гледам предаването от началото, zдравейте  Wink ), направо не ми се вярва, като гледам и тука реzултатите в анкетата  #Crazy .
Ми аz от самото начало не харесвам Анелия и Ники, нито професионалистите им, ако щете.. Тя е натежала видимо и е иzгубила всякаква грация(старата слава, ОК, но сега направо е мъка...), а той... олеле.. той е толкова дървен и скован, че просто не zнам. Не ми се гледат чак, когато танцуват. Да, Анеля в сравнение с него е добре, но като цяло са мноого наzад от някои други. Не zнам дали само ЕГНто си каzва думата при тях, или просто си НЕ стават  ooooh! . Ето и тук така сте гласували.. Не че Кристина и Деян са ми любими, но Анелия и Ники са трагедия, милите..
В смисъл, дори те са по_добре от Анелия и Ники.
И все пак останаха и сега, ужас..
И как тогава става така, че стигнаха толкова напред, жури, публика..? Не мога да го проумея нещо, нереално ми е...
Супер иzкуствено ми zвучи, бабите и дядовците(обраzно каzано де, не искам да обидя никой) по принцип не гласуват толкова, колкото младите хора. Как тогава стана тая работа???

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 01:06 от Сова

# 724
Момичета кой си тръгна, заспах и не разбрах.

# 725
  • Варна
Кристина и Диян Peace

# 726
А как бяха процените ,че аз не издържах и заспах почти накрая?

# 727
                                  Минавам да натъртя, че Алфредо и Ани снощи много ме зарадваха с красивия си танц. Много ме впечатлиха, честно.
                                  Деян и Кристина леко незаслужено си тръгнаха снощи - стигнаха доста напред благодарение на красивите си и интересни хореографии най-вече. Иначе не танцуват кой знае колко невероятно, обаче в сравнение с първия си път имаха страхотен напредък  Peace. Кристина като я видях за пръв път на сцена просто припаднах от ужас - е немаше такова дръво  ooooh!. Малко по малко обаче се поочупи и в момента се справяха доста прилично.
                                  Иначе трябваше да отпаднат реално Ники и Анелия, а стратегически Симона и Крум. Но... уви. Предполагам продуцентите оставят Ники и Анелия, за да предизвикат скоро народа да се юрне да гласува против тях.

# 728
Нико и Анелия ще са следващите.  Ловя бас.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 16:32 от koki1

# 729
Някой да пусне днес-утре нова тема, и с анкета кои три отбора искаме да върнат в шоуто.

# 730
Някой да пусне днес-утре нова тема, и с анкета кои три отбора искаме да върнат в шоуто.
Ами, айде пусни де. Praynig

# 731
  • Варна
Готово!  Hug 
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441543.msg12957063#msg12957063
Три отбора ли ще връщат?  Rolling Eyes Аз проспах края предния път и не знам. Моля, някой да обясни (в новата тама), за да включа анкета. Отивам да видя на сайта какво пише...

Общи условия

Активация на акаунт