"Вип денс" - тема 6 (12.10-19.10)

• 32 459
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • България Сливен
В неделя започват и децата във Вип Денс.

# 707
Какво беше това за Мазнейкова??? Реклама ли!????! Thinking Thinking Thinking

# 708
  • Варна
На мен самбата на Анелия и Ники изобщо не ми хареса. Много тежко танцуваха.

# 709
Какво ги хвалят толкова, изобщо не ми харесаха, толкова нескопосани движения  Rolling Eyes
каквото и да си приказват ЕГН-то си личи.

А това за Мазнейкова беше малко в повече Thinking

# 710
Какво ги хвалят толкова, изобщо не ми харесаха, толкова нескопосани движения  Rolling Eyes
каквото и да си приказват ЕГН-то си личи.

А това за Мазнейкова беше малко в повече Thinking

Това за Мазнейкова като безплатна реклама прозвуча, особено  след всички скандали, свързани с клиниката "Мазнейкови"  ooooh!

# 711
  • Велико Търново
.....
Това за Мазнейкова като безплатна реклама прозвуча, особено  след всички скандали, свързани с клиниката "Мазнейкови"  ooooh!
У дома беше безплатна антиреклама, защото светнах мъжо за клиниката на тая ...  ooooh!

Абе тоя Атанас много добре изигра джаифа. Искам да ги видя с Галена да танцуват заедно, но сигурно никога няма да ми се случи Sad

# 712
  • Варна
Не разбирам защо от мухата правят слон  ooooh!

# 713
  • Велико Търново
Много съм обидена. Тити говори повече от моя любимец Вучков #2gunfire

# 714
  • Варна
Олеле, това танго на Алфредо и Ани беше убиийствено!

# 715
Мисля,че ще си тръгнат Кристина и Диян  Thinking

# 716
  • София
И аз мисля, че е редно Кристина и Деян да си тръгнат. Тя е доста схваната. Колкото  и да не ми се иска да призная, може би следващия път трябва да са Анелия и Ники. Имах възможност да гледам на живо предаването един път - когато играеха те само Анелия гледах като хипнотизирана. За мен тя е легенда, навремето имаше една книжка за златните момичета и толкова съм си ги представяла...
Но сега се усеща, че не са на нивото на останалите, за съжаление. Дразни ме, че им набиха едни комплекси за възрастта ooooh!, които им пречат да играят с пълно настроение.

Та - Симона Пейчева. Както казах, аз обожавам художествената гимнастика. За нея толкова пъти съм стискала палци и съм се молила да спечели състезания и т.н., нооооо..... сега вече ми стана из-клю-чи-тел-но-ан-ти-па-ти-чна!  То бива величаене, ама такова чудо, нямам думи. Реплики от рода на "Аз - Симона Пейчева", аз - незнам си каква шампионка и т.н. - нещо много на сериозно се вземи. Харесвам грацията, танца, таланта и всичко останало, което съпътства това предаване, но - това самочувствие ми е неприятно и този отбор вече не ми е любим Crossing Arms

Аз съм за отбора на Райна да спечели Flutter

# 717
Какво за Мазнейкова  Thinking. Пак съм се реела някъде  Crazy.
Аз се чудя кой гласува за отбора на Анелия, та чак водят със смс-ите  Whistling.

# 718
  • Варна
Какво за Мазнейкова  Thinking. Пак съм се реела някъде  Crazy.

Благодариха й в ефир за раждането на дете на техен колега.

# 719
Ахам, благодаря  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт