Само за посредствени и леекинко простички

• 30 752
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
След GPS подарен ми за рождения ден от съпруга ми, той се сдоби с масичка за легло. И това при условие, че сме се разбрали подаръците да са индивидуални.

П.С. Китениците стоят страхотно на пода, за юрганите още не съм намерила приложение, за съжаление.

# 196
shte ima da 4aka koito obi4a frape da si pravi Grinning Grinning

# 197
  • Насред хаоса
Аз пък получих от майка ми маша за къдрене по един повод. При положение, че съм естествено къдрава и с четири очи гледам как да си изправя косата.  #Cussing out

# 198
  • До сърцето...
Бях бременна в седмия месец, когато моя Убостник реши за първи път в живота ми да ми подари бельо- тясно боди.

ох, ще погина!!  Joy

А оня моят като пресни гаджета ми подари нощница, такава закачлива, ама .... 56 номер!!!  #2gunfire

# 199
Моито мило за  Свети Валентин преди 5-6 години ми подари тиган Тефал - да му правя палачинки , че в стария не стават. #Cussing out

Преди 2 години получих същият подарък за рождения си ден. Мъжо тръгнал да ми търси "от твоите любими жълтички цветя", т.е. нарциси, въпреки, че съм родена декември месец. Върна се с тиган Тефал, защото не намерил нарциси. Ама какво ли се учудвам- преди да се оженим майка му цъфна така на един мой РД, непоканена при това, с грозд банани и ми каза :"Това ти е вместо букет."  Crazy
Същата упорито ми пробутва някакви купички за ядки, а аз отказвам, защото имам достатъчно. Познайте- получих ги миналата година за Коледа.  Mr. Green

# 200
  • до едно тепе
От свекървата за 8-ми март-комплект тенджери и то един месец след като си бях купила, за нова година-затварачка за буркани,чашки за ракия със столче 9бр останалите 9 бяха за зъвата.Пак за 8-ми март други чаши на столче за вино предполагам, пак 9 бр които аз отказах да отида и да си взема и насила ми бяха изпратени по зълвата. От сина и при въпрос какво искаш и отговор изненадай ме -комплект бъркалки и черпаци Sick .
А напоследък си оставам направо без подарък-последната година нито за коледа,нито за 14 февруари, 8-ми март а и рд ми пропусна милото с подаръка, А роднините му даже и не ми пратиха един смс да ме поздравят какво говорим за подарък и то при положение че живеем в съседния блок.
А забравих за един рд зълвата ми подари бебешко корито да си пера одеалата и то при положение че нейния брат не може 8 години да реши иска или не деца.

# 201
А аз днес си самоподарих най-готиния подарък Simple Smile!Видях новата жена на бившия ми.След 5 години брак с него тя е напълняла,сбръчкала се вече(щото е с 10 години по-дърта) и пооплешивяла Joy Joy Joy.По -весела едва ли съм била скоро:)))))))))))...Приемам поздравления Joy!

# 202
А аз днес си самоподарих най-готиния подарък Simple Smile!Видях новата жена на бившия ми.След 5 години брак с него тя е напълняла,сбръчкала се вече(щото е с 10 години по-дърта) и пооплешивяла Joy Joy Joy.По -весела едва ли съм била скоро:)))))))))))...Приемам поздравления Joy!
hahaha Joy newsm62

# 203
Ели, честито. Laughing
То това е Коледен, Новогодишен, че и Великденски подарък накуп.

# 204
  • София
Joy Поздравления! Такъв подарък би ми оправил настроението и на мен!  hahaha

# 205
вие наистина ли мислите така  Shocked
подобно злорадство си е жива простотия  Rolling Eyes
разбирам да се радва, че се е спасила от въпросния, но да се подиграва на състаряването на жена /дори на кифла/, не е много за поздравления  ooooh!

# 206
  • София
вие наистина ли мислите така  Shocked
подобно злорадство си е жива простотия  Rolling Eyes
разбирам да се радва, че се е спасила от въпросния, но да се подиграва на състаряването на жена /дори на кифла/, не е много за поздравления  ooooh!
Обърна ли внимание в коя тема пишеш? Re: Само за посредствени и леекинко простичкиWink Иначе сега сериозно - да, наистина мисля така.

# 207
Преди години празнувахме Свети Валентин с бившия у тях... По едно време той зачезна за момент и после се върна гол-голеничък с червена панделка, завързана на елегантна фльонга около интимните му части...   Joy Joy Joy

# 208
Веднъж ми подариха куфар, който беше куче марка

# 209
кутия за обувки пълна с въглища за печкЪта Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт