Само за посредствени и леекинко простички

• 30 745
  • 367
  •   1
Отговори
# 360
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing
Ама аз направо повиках дявола с този си пост!Вчера пък свеки ми подари зимно якенце за малкия,на това отгоре на етикета беше написала,че е подарък за рожд. му ден през ЮНИ.Почвам да си мисля,че ми се подиграва май! Thinking

Понякога трябва да се радваме на малките жестове. Ако беше от майка ти , едва ли щеше да го напишеш.
Моите извинения,но майка ми има повече акъл,и първо ме пита от какво имам нужда,а не купува глупости само за да отбие номера!

# 361
Не се извинявай! Знаем , че свекървите са кухи лейки. Защото те не са отгледали деца и не са майки.

# 362
  • Italia
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing
Ама аз направо повиках дявола с този си пост!Вчера пък свеки ми подари зимно якенце за малкия,на това отгоре на етикета беше написала,че е подарък за рожд. му ден през ЮНИ.Почвам да си мисля,че ми се подиграва май! Thinking

Мармозетка, водиш месечната класация с юнския подарък!

# 363
Тъкмо навреме си получила зимното якенце  Grinning За малко да пропуснете зимата.

# 364
Мисля че свкито ти е трябвало да пази подаръка до юни, акъл няма ли тази жена все пак, да го подарява сега  hahaha

# 365
Това е напълно в стила на моята майка. Просто сега е харесала якето и му е назначила повод.
Мама на Коледа обяви, че подаръка на малката е един ватиран панталон, който й беше купила септемви Simple Smile)).
Аз я разбирам ама дребното как да свърже, че това му е бил коледния подарък.
Купува си жената, когато хареса нещо, а не специално за повода.
По тази причина нямам и никакви спомени от РД-тата си като дете или някакви други празници.

# 366
Сега се сетих за розовите обувчици  за сина ми,този път подарък от бабата на мъжа ми.А когато исках да ги подаря,ме посъветваха да ги запазя,ако някой от деверите има момиче.Мислят в перспектива жениците!!! ooooh!

# 367
  • София
Имам си и кошничка с цъФтенца.................ароматизатор. Закъснял осмомартенски от мама.Смърди ми в банята на тройной одеколон.

Общи условия

Активация на акаунт