Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Мин. петък-16.10 с полет Сф-Варна, Деси Тенекеджиева, в 5.40 на летището с ток и тъмни очила, киселка беше, с едно момченце, вероятно синът й,ако има такъв.
Онзи ден, пак петък, по надвечер, в близкото до нас Боянско кафене, Зара с някакви другари нейни;
А и Алтен Алиева, редовно я виждам.

# 166
  • София
Мин. петък-16.10 с полет Сф-Варна, Деси Тенекеджиева, в 5.40 на летището с ток и тъмни очила, киселка беше, с едно момченце, вероятно синът й,ако има такъв.
Има, има. Сигурно вече е тийнейджър  newsm78

# 167
  • Има много детски смях.
НикиТУ Кънчев.

# 168
# 169
Онзи ден, пак петък, по надвечер, в близкото до нас Боянско кафене, Зара с някакви другари нейни;
А и Алтен Алиева, редовно я виждам.
Зара как изглежда на живо  Heart Eyes

# 170
Тази вечер на летището на "Заминаващи" - Антония Първанова. Много сериозна и бързаща.

# 171
  • Sofia

Зара как изглежда на живо  Heart Eyes
[/quote]
Ами,сладичка,
Твърде озъбена,т.е нахилена и има специфичен говор.
Беше с някаква рокля с презрамки, леко голинка за края на октомври,ама и аз съм си зиморничава,де,така че може грешката да е в моя телевизор

# 172
  • София/Варна
Дичо - на излизане от "Арена" в Младост. Нямаше да го позная, но се мотаеше на входа,а бързах, та го сръчках, че да се поразмърда. Като се обърна и го видях.. Много, много нисичък, с шапка и изсухлени дънки Simple Smile

# 173
  • софия
Вчера на форумската сбирка - Мавриков и Армен Назярян (не заедно) с деца.

# 174
  • София
Не, че нещо, но да допълня за пижамата- някъде по трасето се изгуби тънката червена линия, която разделя неделна разходка по пижама и делнична сутрин в неприлично ранен час, когато слизаш до входа в домашно облекло, за да качиш детето си в училищен бус.
И между другото, аз изпитвам сериозни съмнения как съфорумката успя да забележи пижамата под дългата до глезените пухенка.
Ако не ползава специални разузнавателни средства.

# 175
Роби Уилямс - на 20 метра от мен.  Heart Eyes В петък следобед направи безплатен концерт в Берлин.  Flutter

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:19 от *Вeси*

# 176
.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 19:05 от paleto

# 177
Звънче ,изпревари ме с Мавриков и Назарян.

За пижамата - аз  излизам по пижама ,ненагримирана и рошава сутрин да изпращам каката.И понеже си седа у дома по пижама по цял ден,вечер ходя да си я прибирам от танци.Ама съм на две къщи от училището. Mr. Green

# 178
Онзи ден видях Ивайло Василев от новините на БТВ. Изумих се! Нисък и странен тип, който правеше особено странни физиономии, докато разговаряше по телефона и се хранеше на крак на Витошка.
По-млад е всъщност, отколкото изглежда на екрана и където оставя съвсем друго впечатление за себе си...

Дидо от Д2 в Студентски град............
Изглеждаше ужасно състарен, с голата глава и набола брада...
Shocked newsm78 Дидо изглежда страхотно! Онемях когато се сблъсках(буквално) с него в един магазин.

# 179
  • Бургас
Роби Уилямс - на 20 метра от мен.  Heart Eyes В петък следобед направи безплатен концерт в Берлин.  Flutter
МОЛЯ?! МОЛЯ?! Е, сега вече ще се пръсна от яд!!!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт