Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Вчера на Витошка видях Андрей,водещия на Вип денс,по-късно пак в центъра-тризнашките.Много наперено ходиха! Днес пред Мол-а на Стамболийски-Юлия Юревичк.Висока,слаба и красива(на живо е по-хубава).

# 31
не ,не четох за Нина в ''Блясък'' новината е потвърдена от ПР-а ,януари трябва да ражда.

# 32
Да разделени са вече от  година

Кои?

# 33
пилетата Simple Smile

# 34
# 35
Обаче, май баламосват, че са заедно. А, защо ли?

# 36
Ако някой тук напишеше също че Нина Николина е бременна от Калин Вельов каква одисея щеше да тръгнеее Joy Joy Joy

# 37
Ако някой тук напишеше също че Нина Николина е бременна от Калин Вельов каква одисея щеше да тръгнеее Joy Joy Joy

Thinking ее то това се знае, май само ти не си разбрала.

# 38
  • София
Thinking ее то това се знае, май само ти не си разбрала.
Вельов ли трябва да считаме като "дългогодишния й приятел"  newsm78  Wink
Щото Нина Николина преди време се раздели именно с дългогодишния  Peace

# 39
Ъъъъъъ явно не съм много наясно ама съм убедена че нямат връзка(освен ако не е било нещо еднократно).Доколкото знам нямат интимни отношения newsm78

# 40
Май и те ни баламосват newsm78?

# 41
Пишете каки -не се бойте. Утре ще се четем.
Колкото повече глупости изпишем-толкова повече смях ще има след публикациите. Тъкмо се чудех да ги дезионформирам ли с някоя моя измислица Thinking

# 42
  • Габрово
  bouquet Embarassed

# 43
току-що, в епичните софийски задръствания, до Семинарията ,Иван от VIPDance, в червен  Ford Mustang,говореше по моблния и караше.ЛОшо, Иване, лошо!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт