Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 98 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
И с голямо д.. е.Миналата година я видях в Търново-облечена с бял спортен панталон,сако и маратонки.Ама ме кефи жената.

# 616
Леле, къде е темата... ooooh!
Видях Вили Вуцов , излизаше от хотел "Вега". С един господин беше.
На Ивановден -Иван Славков, Иван Вуцов и съпруги и Вили Вуцов.

# 617
Леле яко е действал модератор, колко страници спам ги няма  Grinning /Никой не съм видяла, вчера си бях цял ден в къщи да ви чета/

# 618
  • София
Днес сутринта Камен Воденичаров си влизаше в кооперацията. Преди години в "Наш дом" бяха снимали апартамента му и по описанието на местоположението на сградата и панорамата от прозорците имах подозрение коя е. Днес подозренията ми се оправдаха.  Simple Smile
По обяд-Иван Лечев на малките 5 кьошета. Мъжкар.
Следобяд-Джеки Стоев-на изхода на "Бонжур" на "Славейков". Правеше любезна забележка на някаква жена от управата, гледаха нагоре, но не погледнах и аз да видя за какво става дума. Жената обеща, че ще вземат мерки.

# 619
  • София
Орлин Павлов в Мол-а. Пиеше кафе с приятел (предполагам). Симпатичен.

# 620
  • София
Следобяд-Джеки Стоев-на изхода на "Бонжур" на "Славейков". Правеше любезна забележка на някаква жена от управата, гледаха нагоре, но не погледнах и аз да видя за какво става дума. Жената обеща, че ще вземат мерки.
Той живее там.

# 621
Коритаров преди ден-два, излизаше с колата си от пряка на Дойран. Караше все едно улицата е негова.  ooooh!

# 622
  • София
Актьора Славчи Пеев-пред НАТФИЗ.
Няколко крачки след него-един мъж, чието име не знам  Blush, но съм го запомнила с репликата "Малко се пие в тази държава" в едно отданашно предаване на Живка Гичева (мир на праха й). Ето този:
(Румен Белчев ???)

# 623
Коритаров преди ден-два, излизаше с колата си от пряка на Дойран. Караше все едно улицата е негова.  ooooh!

Той така се държи навсякъде. Веднъж в данъчното всички на опашката млъкнаха от неудобство като го слушаха какъв тон държи с касиерките.

# 624
Константин(фолкпевецът) беше днес в КАТ!Говореше много високо по мобилния си телефон и се оглеждаше,дали някой го е познал! Laughing

# 625
Днес в МОЛ-а Елица и Стунджи. Елица с доста искарящо червено червило.

# 626
  • София
Днес в МОЛ-а Елица и Стунджи. Елица с доста искарящо червено червило.

Тя винаги ходи така.  Sick Хич не я харесвам

# 627
  • София
Радо "Прашката" от "Биг Брадър" (ако някой си го спомня, де) Grinning Пътувахме в един автобус и в продължение на 25 минути провеждаше едни и същи разговори по GSM-а от типа на: "Алооооооо, Радо е. В София съм. Хайде да се видим. АААААААА - не можеш ли. Добре"

# 628
Радо "Прашката" от "Биг Брадър" (ако някой си го спомня, де) Grinning Пътувахме в един автобус и в продължение на 25 минути провеждаше едни и същи разговори по GSM-а от типа на: "Алооооооо, Радо е. В София съм. Хайде да се видим. АААААААА - не можеш ли. Добре"
Joyсмешник

# 629

Joy  Joy  Joy

A каква беше връзката на Радо с телефонните заплахи към Боби Цанков, някой разбра ли?

Общи условия

Активация на акаунт