Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 535
  • 745
  •   2
Отговори
# 225
Не само видях, но и почти се сблъсках очи в очи през лятото с Лилана. Бая е кобилеста. Бяхме паркирали в една пряка, край мола на Стамболийски, а тя ни бе затапила със синьо, спортно Пежо. Бутахме по колата и, белким алармата пропищи, но не се получи и хоп, тя се появява след 15-тина минути. Най-нагло, без даже и да се извини тръгна да се качва в колата си. Изумен, само казах "блондинка, какво искаш", а тя опитвайки се да се измъкне даде заден и удари леко колата ни и въобще не се и огледа, даде газ и отпраши. В гнева си успях да тупна с юмрук по колата на Лилана. Пред такова нагло, арогоантно, поведение гледахме опулени и цъкахме с език. Като си помисля, че сега я лансират в щатите с някакъв рападжия, лошо ми става, че пак ще я изкарат звезда. Господи, ела да си прибереш вересиите!

# 226
  • София
Видях Erica  Grinning

# 227
  • София
Днес сутринта в Мола на Стамболийски видях Евгени Минчев.Много хубави слънчеви очила има.

# 228
Преди 2 дни на откриването на индийско-непалски ресторант в "Лозенец" - Борис Ангелов.

# 229
Преди 2 дни на откриването на индийско-непалски ресторант в "Лозенец" - Борис Ангелов.

1. Кой е Борис Ангелов?
2. Къде е този ресторант? newsm78

# 230

1. Кой е Борис Ангелов?
1.Борис Ангелов преди издаваше сп. "Блясък" , мноооого отдавна си го купувах. Сега не знам с какво се занимава.
2. Ул. "Цветна градина " № 56.

# 231
  • Има много детски смях.
Пак Ники Кънчев.

# 232
  • София

1. Кой е Борис Ангелов?
1.Борис Ангелов преди издаваше сп. "Блясък" , мноооого отдавна си го купувах. Сега не знам с какво се занимава.
2. Ул. "Цветна градина " № 56.

Не беше ли списание "Слава" newsm78

# 233
  • София
Не беше ли списание "Слава" newsm78
Слава-та със сигурност  Peace
За Блясък не знам.

# 234
днес към 16х в БМ - Морска гара видях Румънеца ,
друг младеж и една мацка която участваше в Шоуто на Слави.
Не се сещам как се казваше не беше доста екзотична с червена коса мургавина, доста чаровна

# 235
  • с/у ОколоМръсТното
не е баш по темата и не на живо, но...
вижте това: http://www.vbox7.com/play:dceb98e7

Кого виждате от 38-мата сек. до около 43-та?  Crazy

# 236
Боже,колко съм проста.Как можах да забравя за Ейми Файн Колинс.Пише за  списание "Венити Феър."

# 237
Преди няколко дни в CCS видях Елена Паришева (фолк певицата). Много ниска, макар и покачена на токчета. Дребничка, с 2 пласта грим. Едвам я познах, на живо никакво впечатление не прави. Не е грозна, в никакъв случай. Просто е... безлична. Беше с компания (не знам дали приятелки или хора от екипа й).

# 238
Кого виждате от 38-мата сек. до около 43-та?  Crazy
Сашка Васева. Simple Smile

# 239
  • София
Днес по обяд Даниела/Манол от Биг Брадър в овчакупелския Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт