Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Мария/попфолк певицата/, ... начупена с пияна коса...
Мария е била пияна в Дарик радио!? Shocked hahaha

# 706
  • в страната на чудесата
Вчера Иван Звездев със жена си и детенцето им.

# 707
Понеже чак сега се включвам ще бъде със стара историйка. По-предната пролет в София си се разхождам и си харесах едни много красиви разцъфнали дръвчета да снимам. Без да искам на снимката хванах един мъж, който се разхождаше със съпругата и дъщеричката си. Оказа се Милен Велчев. Сигурно си е помислил, че снимам него Embarassed Много хубаво семейство са.  Peace

# 708
... и дъщеричката си. Оказа се Милен Велчев....
Има син  Peace

# 709
Яне Янев...не искам да коментирам...разочарована съм...
Също преди дни и Владимир Береано,на кака Лара мъжът и,колко ми е кака е друг въпрос де hahaha

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 22:25 от Маргало

# 710
... и дъщеричката си. Оказа се Милен Велчев....
Има син  Peace

Възможно е, моя грешка  Blush Написах, го без да се замисля много, много. В интерес на истината и не помня вече. Но пък на живо си е симпатичен, а на млад хубав татко му отива момиченце  Mr. Green

# 711
  • София-Варна
Вчера на Тодоров ден ходихме в кв.Бенковски на конните надбягвания и видях г-жа Фандъкова,министър Цветан Цветанов и Бойко Борисов,съвсем от близо!
Както се шегува моят съпруг: събрахме се най-известните българи на едно място.... hahaha

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 23:42 от ninkata1

# 712
министър Цветан Цветански
Този нов ли е  Crazy

# 713
  • София-Варна
Хахаха,обърках го с един друг известен мъж.....извинявам се!

# 714
  • Sofia
в събота Митко Крика в черния си джип 1111 КН на Пиротска и Хр.Ботев

# 715
  • София

Аз всеки ден го виждам,има фитнес зала в нашия квартал Simple Smile Както винаги след всяка дама се обръща Crazy

# 716
  • Sofia
ценител на красивото....

# 717
Точно там той има магазин за хранителни добавки ,тези които приемат спортистите, избяга ми думата. Embarassed В безистена.

Преди около две седмици, на "Shell", в Красна поляна - Христо Деянов- Доктора, баща е на певицата Лилана, води предаване на здравословна тематита по "Скат".

Миналия понеделник в индийско - непалския ресторант в "Лозенец" бяха Данчо Караджов, Лора Каражова, Део. Жената на Данчо Караджов имаше рожден ден.

Преди два -три дни на "Богатица" се разминах с Ирина Флорин.

Вчера в денонощния "Пикадили" на "Христо Белчев" на опашката най-спокойно изчакваше реда си Киро Киров.

Днес в "Неро"  - Златка Райкова с две приятелки, на живо е хубава. На снимки е някакси...

На друга маса беше Теди Велинова с две приятелки.

Ники Пилето и той се разхождаше насам-натам, като да си е вкъщи. Не, че не си е. Mr. Green

Дойде и Даниел Боримиров, отиде при някакви мутроподобни...И като влезе каза: "Още един от нашите падна", каквото и да значи това.
Общо взето толкова мутроподобни на едно място от много дълго време не съм виждала.

# 718
Че то в "Неро" кога е било по-различно? Laughing

# 719
Pepa, Ирина Флорин как изглеждаше? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт