Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 486
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Pepa, Ирина Флорин как изглеждаше? Laughing
В кола беше, не можах да я огледам добре.
В "Неро" съм ходила сутрин и е било много спокойно и празно, но днес следобед беше различно...
Парад на ...
 Отпада ми като място за кафе, не си падам  вече по такива. Остаряла съм сигурно.

# 721
  • Москва
Днес Христо Бонев.За малко не ме блъсна на входа на една банка.

# 722
[Миналия понеделник в индийско - непалския ресторант в "Лозенец" бяха Данчо Караджов, Лора Каражова, Део. Жената на Данчо Караджов имаше рожден ден.

Я, това къде точно е? newsm78

# 723
[Миналия понеделник в индийско - непалския ресторант в "Лозенец" бяха Данчо Караджов, Лора Каражова, Део. Жената на Данчо Караджов имаше рожден ден.

Я, това къде точно е? newsm78
На "Цветна градина" 56, третата успоредна на бул. "Арсеналски".

# 724
 Соломон Паси в лобито на префърцунен столичен хотел. Пийваше кайве и говореше гръмогласно по телефона. Половинката на Стунджи и тя там /не бяха заедно де /. Една такава като момиченце, по ТВ-то е наклепотена с тонове грим.

# 725
  • София
И ние / пиша ние, защото бяхме няколко съфорумки  Hug/ засякохме Катето Михайлова в един ресторант. Беше с компания, май партийна. Аз много не ги знам, ама моите дружки ги познаха. Peace Жена земна, дори бих казала симпатична  Peace
Дойдоха след нас и си тръгнаха преди нас  Embarassed Joy

# 726
  • Пловдив
И аз днес говидях пред входа на банка "Пиреос" - до Четвъртък пазара.

# 727
  • Москва
И аз днес говидях пред входа на банка "Пиреос" - до Четвъртък пазара.
ЗлаВещица, и аз там го видях вчера.Той е чест посетител на банката Wink

# 728
Сус, да не го причакат утре пред банката човечеца Mr. Green

# 729
Съпругът на фолк певицата Вероника в Бургас. В тъмното обаче моята приятелка го обърка с брат му, /с когото бяха гаджета преди /и ме накара да му свиря  с колата, за да му се обади. Когато лицето се обърна, осъзнахме огроооооомната грешка и с ръкомахания се опитахме да обясним.  Embarassed Embarassed Човекът беше доста потресен.  Embarassed

# 730
Светльо Витков - Хиподил преди мъничко в нашия офис Heart Eyes... Ама много е готин - с черна ризка с навити ръкави и готини дънки! И много, много лъчезарен!
Колежките бяха в тотален и абсолютен възторг!
И аз де Wink...

# 731
Боже, той имал фенки... Shocked

# 732
  • Има много детски смях.
Че какво му е на Светльо? Интелигентен, духовит, веселяк. Определено е готина компания. Стига да му разбираш хумора де...

# 733
  • София
И аз харесвам Светльо  Peace Много готин мъж............

Преди малко под прозореца на офиса видях двама мъже, около 60+ ......... добре облечени, видимо непияни, ама никак........ Вървяха бавно и пееха "Сладуно моме"  Laughing Имаха страхотни гласове, плътни, мъжки. Пееха страхотно. Когато им изръкоплясках ми се поклониха  Laughing
Рядкост е вече да видиш някой да си пее просто защото му е хубаво  Hug

# 734
  • на пистата
аня пенчева с мъжа си и сина си.разговаряше със всички,чак ми се видя странно,много естественно се държеше.

Общи условия

Активация на акаунт