Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Относно цената на Морфи Ричардс - аз го купих ок. 116 паунда, а преди това (по Коледа) беше някъде 106-109 паунда, но изчерпан. Т.е., можеше да се поръча на 106 паунда, но без да знаеш кога ще дойде. Парите се удържат чак като уредът е наличен.
Тогава гледах цени и на други места и за нов уред без транспортни дефекти това беше няй-ниската цена.
Това за ваша ориентация.

# 391
Относно цената на Морфи Ричардс - аз го купих ок. 116 паунда, а преди това (по Коледа) беше някъде 106-109 паунда, но изчерпан. Т.е., можеше да се поръча на 106 паунда, но без да знаеш кога ще дойде. Парите се удържат чак като уредът е наличен.
Тогава гледах цени и на други места и за нов уред без транспортни дефекти това беше няй-ниската цена.
Това за ваша ориентация.

Много благодаря за отговора.  Hug

# 392
  • Vildbjerg,DK
Здравейте момичета Simple Smile
Извинете ме , че нахлувам така в темата ви, но имам нужда от съвет и мисля, че вие бихте могли да ми помогнете. От известно време обмислям покупката на Slow Cooker и отделно от него уред за готвене на пара. Относно уреда за готвене на пара, последно се спрях на този http://www.pribot.dk/primus/dampkogere~22699/vs-4001-vitacuisine~3414356.htm. Избрах го най-вече заради това, че не е с пластмасови кошници ( заради това, че се драска и поради факта, че напоследък все повече се говори за това колко важно е съдовете в които приготвяме храната да са безвредни или поне колкото може по-малко безвредни )
Колкото до кукъра , моделите между които се опитвам да избера са два - и двата са на Morphy Richards
http://www.pribot.dk/primus/dampkogere~22699/48730-slow-cooker~3095907.htm и
http://www.pribot.dk/primus/dampkogere~22699/48720-slow-cooker-b … ndisk~3414394.htm
Четох много, но трудно откривам разлики между двата - първият е с програматор и можеш да задаваш време, но вторият е с три степени, които не знам дали ги има при по-големият. Естествено разлика има и в обема, но ние сме трима души и мисля, че и 3.5л. ще е достатъчно.
Иначе гледам и Кукъра на Morphy Richards http://www.pribot.dk/primus/dampkogere~22699/48810-intelli-chef~3414392.htm цената идва горе - долу колкото другите два заедно. Но имам хлебопечка и ползвам нея за хляб и съответно за замесване на тесто, кексове не пека в машината newsm78
Ще се радвам ако споделите мнения, и особено ако някой има точно Slow Cooker и в последствие е взел Мулти кукъра, ако може да ми обясни по-съществените разлики.
Предварително благодаря на всички Hug

# 393
anideni, мултикукъра не прави хляб. Освен функция слоу има още няколко. Аз те съветвам да прочетеш инструкциите на харасаните от теб уреди. Ето тук - http://www.morphyrichards.co.uk/SlowCookers.aspx
Аз взех мултикукър главно с идеята яденето да се готви, докато аз съм навън с детето, т.е. да има възможност за нагласяне на уреда и избор на няколко програми.

# 394
  • Vildbjerg,DK
N.M.W. разглеждах ги в сайта на Морфи, но честно казано не открих никъде за Мултикукъра какво е покритието на купата, сигурно го пише, но просто аз не успях да го намеря. За слоукукърите е ясно какъв е съдът, но за мултиварката не видях.

# 395
Олеееееее колко сте изписали тук, а в рецептите никви ви няма Laughing
За тънджерката на морфия не знам каква е, Саньото едната е титанова другата неква обикновена.

# 396
anideniмултикукъра няма нищо общо с печата за хляб, мога да ти кажа че готвенето на пара и слоу е само няколко  от функциите на мултикукъра, освен това пече кекс, вари всякакъв вид каши, супи гювичета и всичко на което способна фантазията ти.
Ето тук можеш да видиш какво сме готвили
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.0
Купувайки мултикукъра целях много неща и всички ги постигнах, описвала съм ги и преди, мога да спомена че една от целите ми беше да не натоварвам кухнята си със сумати уреди които трябва да ги крия и вадя от шкафа.

# 397
havaiskoto_dupe  

ще чакаме рецепти  chef
И още нещо, Нели кукъра го взема от този сайт и не само кукъра и не само Нели, момичета които живеят в Европа в руските сайтове пишат че купуват от там техника и всичко е наред.
http://www.choicebrand.co.uk/p-1699-morphy-richards-intellichef- … -slow-cooker.aspx

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 19:30 от г-жа Стихийно бедствие

# 398
  • Плевен
г-жо Бедствие ,а аз си чакам трансформатора....а така се бях засилила още като го занесох вкъщи исках да направя нещо с уреда...а сега седи там....  Tired ..но така е като искам да ми е по евтино. Ще има ,ще има рецепти 100 %  chef

# 399
  • Vildbjerg,DK
Благодаря ви момичета за отговорите. За сега продължавам да проучвам въпроса относно материалите и ще изчакам. А иначе редовно чета рецептите в другата тема и наистина приготвяте разнообразни и интересни неща. Поздрави на всички  bouquet

# 400
Като стана дума за рецепти - още съм на принципа проба- грешка и използване на книжката към уреда. Но в бъдеще при наличие на малко спокойствие от страна да домашния тазманински дявол може да кача и аз рецепта, придружена със снимков материал. Идеи мисля да черпя и от този блог.

# 401
Здравейте момичета!
От доста време ви чета и страшно ми харесва този уред. Та исках да питам няма ли ги вече и в БГ тия уреди  Thinking Някак си не ми се иска да го купувам от нета техника е все пак Rolling Eyes а и тези трансформатори, доста сложичко ми се струва. Моля за извинение ако съм подразнила някого с поста си, ще продължавам да ви следя дано да се заимам е аз с това защото Г-жа бедствие права си, че спестява доста място, а и електроенергия ако не се лъжа  Peace
Хубава вечер!

# 402
  • Плевен
ами да ти кажа няма го,всички много ми се чудят на покупката.не е сложно трансформатор ти трябва ако е от америка,заради различните тоци,абе избери си уред,ние ще помагаме.

# 403
ами да ти кажа няма го,всички много ми се чудят на покупката.не е сложно трансформатор ти трябва ако е от америка,заради различните тоци,абе избери си уред,ние ще помагаме.
Имат  нужда от трансформатор само уреди купени в Америка, но не е задължително да се от там, има такъв уред и в любимия от българите ларедут има и в амазон и в ибей, някъде назад в темата давала съм линкове към сайтове в който съм правила анализ на предлаганите уреди.
Оф ще се повторя вероятно, ама какво да ви правя като не четете назад Laughing тзи уред  пести ток, място в кухнята,  за разлика от разни пароварки слоу кукъри фритюрници, и още едно много важно нещо,  този уред пести време, което може да подарите на съпрузите си, децата си или на самата себе си.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:08 от г-жа Стихийно бедствие

# 404
ЗДравейте! Както Г-жа Стихийно бедствие ви е писала, моят слоу кукър е от посочения от нея сайт.Гледах за дефект, гледах, не можах да видя, вероятно е използван за демонстрация.Аз си купих от същия сайт кухненски робот, ютия, кафемашина-всичко работи и е ок.Ютията има малка, едва забележима драскотина, купата на робота има също няколко драскотини, кафемашината дойде със счупен капак, незнам дали не е от превоза, залепихме с лепило, ок е, беше в горната част.Много съм доволна от всичко, кукърът ми е любим!И конвекторна печка си взехме също, тя е леко ударена, но и това не личи!Всеки сам си преценява!Когато ги поръчах, не разбрах защо са с толкова по-ниски цени, разбрах впоследствие.Не съжалявам за нито една направена покупка! Вие сами решете за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт