Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Оф ще се повторя вероятно, ама какво да ви правя като не четете назад Laughing тзи уред  пести ток, място в кухнята,  за разлика от разни пароварки слоу кукъри фритюрници, и още едно много важно нещо,  този уред пести време, което може да подарите на съпрузите си, децата си или на самата себе си.
smile3521 чета, чета Г-жа Бедствие и за това съм тъй зарибена newsm53 за сега ще продължавам да следя развитието на нещата и да чета естествено, и рецептичите наглеждам...
Бъдете здрави и успех момичета!   bouquet

# 406
  • Плевен
ЕХА получих си трансформатора и довечера запрятвам ръкави   chef

# 407
Момичета дайте да се преброим кой какви уреди има.
Със сигурност знам че
Саньо имат:
Стихийно бедствие
Хавайско дупе
Морфи имат:
Джемма
Мия
Нелчо
Моля всички които имат кукър да драснат две думи, да знаем кой какъв уред има  bouquet

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:43 от г-жа Стихийно бедствие

# 408
аз съм с Морфи  Peace

# 409
Пиша всички на първата страница за да можем да си помагаме ако има нужда.

# 410
  • Плевен
Вече готвяяяяя     newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Г-жа Стихийно Бедствие знае какво преживях, та да ви кажа ВНИМАТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ КАКЪВ ТРАНСФОРМАТОР КУПУВАТЕ ,ако си взимате SANYO ECJ HC100S
Simple Smile Приятно готвене на всички.

# 411
  • Балчик
Ох, момичета браво на вас. Честито на новоокукърилите се. Аз по стечение на обстоятелствата не готвя нищо, но не само в кукъра, а изобщо. Скоро обаче запрятам ръкави.

# 412
И аз съм с Морфи, тая нощ милия пак е готвил 10 часа на слоу Simple Smile

# 413
  • Плевен
Аз да направя малко побут и да кажа,че вчера направих първия си омлет в Санката и ....ами никога не съм яла такъв...в смисъл ,че беше по различен от колкото да го запържа в тигана..Хареса ми Simple Smile и днес...ще пробвам да направя свинско със зеле.Дерзай народе. Hug

# 414
  • Стара Загора
Аз също имам. Ползвала съм го само веднъж и не се сещам за марката. Мисля, че е райс кукър и има само едно копче с плъзгач.

# 415
  • Плевен
Какво си готвила на него ?

# 416
  • Стара Загора
Само веднъж ориз и върху него зеленчуци на пара.

# 417
  • Neverland
И аз от днес се сдобих с  Morphy Richards newsm19,но още не съм го пробвала.Дадох път на другата придобивка  -мини оувъна,но...временно.

# 418
  • Балчик
И аз от днес се сдобих с  Morphy Richards newsm19,но още не съм го пробвала.Дадох път на другата придобивка  -мини оувъна,но...временно.

Честито. А кой е тоя мини оувън, може ли линк на ЛС?

# 419
Понеже имам нужда от тънджера под налягане, а моята кума ще ходи в испания ето какво реших да си взема.
http://www.productostv.es/cocinas-programables/olla-gm-2010-coci … able-gm-2009.html

Общи условия

Активация на акаунт