Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

  • 133 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Мнения: 679
г-жа Стихийно бедствие, много ти благодаря за разясненията   bouquet. Аз вече дори натрупах и известен опит  Simple Smile. Направих и кекс, който малко препекох, но другия път ще се коригирам.
Не бях сигурна дали моята антика ще върши работа, но вече реших, че ще си я оставя вкъщи  Grinning

# 436
  • Мнения: 2 214
Тогава ще те чакаме тук с твоите творения
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.msg14803367#msg14803367

# 437
  • Мнения: 0
Г-жо Стихийно бедствие, какво ще ми препоръчате за мойте нужди-искам да има функция пара,да пържи,да пече кексове/ не държа да пече хляб,ще си купя хлебопекарна отделно/, да подквасва по възможност кисело мляко и да си правя сирене и да е 4 л. Тъй като нямам много възможности,планирала съм голямо пазаруване на домакински уреди,гледах в сайтовете до 100Е без доставката.

# 438
  • Мнения: 2 214
Ето тук съм правила класация на кукъри до 100евро
Вярно че беше преди време но мисля че още важи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435572.msg13247725#msg13247725
Ето още един кукър за много добра цена от Испания
В този сайт има и други.
http://www.productostv.es/cocinas-programables/lady-master-robot … ina-+-regalo.html
Мога да ви помогна да вземете решение като посоча кой бих си купила от тези които си изберете, така че си изберете 2-3 , тогава ще ми е по лесно да ги сравня.

# 439
  • Мнения: X
Момичета,
 Помня, че някоя от вас си беше купила тази машина за хляб:
http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … 319791&sr=1-1

Искам отзив за нея.
 Освен това съм се загледала и в тази:
http://www.amazon.co.uk/Morphy-Richards-48271-Breadmaker-Stainle … B3Q/ref=de_a_smtd

Какво ще кажете.
Съжалявам, че не е точно по темата, но вие сте ми по на сърце.  Grinning

# 440
  • Мнения: 2 214
Вярно че не си в темата за печки за хляб, ама какво да те правим като сме толкова на сърце ще отговаряме Joy
Аз бих избрала Кенвуд, по мощна е, повече програми има, със сигурност знам че има 5 програмируеми от теб програми, дозатора за ядки и плодове се изсипва автоматично.
Но избора е твой
P.S Моята машина за хляб е Бревиле и също има програмируеми от мен програми, да ти кажа че аз другите не ползвам, особено за козунаци е голямо улеснение.

# 441
  • Мнения: X
Е значи ако изобщо са Тефал, са от най-евтините. Аз ползвам моделите им от средния ценови клас и честно казано последното, което мога да кажа за тях, е че са тънки.

г-жо Бедствие благодаря за отговора. Сетих се, че Джемма я купи и я питах.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 19:16 от Анонимен

# 442
  • Мнения: X
Такаааа аз пак да понахалствам... ама ще ме търпите, защото като падне цената на Морфито и като почна да въртя манджи......   bouquet ще видите.

Имам зелена светлина от половинката (не че ми е нужна, ама водя политика  Grinning) за нова машина за хляб.

Г-жо Бедствие коя от двете бихте си купили? (нали имахте Бревил)

http://www.amazon.co.uk/Antony-Worrall-Thompson-Breville-VBM006/ … cr_pr_product_top

http://www.amazon.co.uk/Antony-Worrall-Thompson-Breville-VBM006/ … cr_pr_product_top

# 443
  • Мнения: 2 214
Такаааа аз пак да понахалствам... ама ще ме търпите, защото като падне цената на Морфито и като почна да въртя манджи......   bouquet ще видите.

Имам зелена светлина от половинката (не че ми е нужна, ама водя политика  Grinning) за нова машина за хляб.

Г-жо Бедствие коя от двете бихте си купили? (нали имахте Бревил)

http://www.amazon.co.uk/Antony-Worrall-Thompson-Breville-VBM006/ … cr_pr_product_top

http://www.amazon.co.uk/Antony-Worrall-Thompson-Breville-VBM006/ … cr_pr_product_top


И така и така питаш мен, така че давай на лични.
Дай ми избор моля, защото ми даваш линк към една и съща машина hahaha

# 444
  • Мнения: X
А не не, питам всички... пък който отговори. Вас по-скоро питах за мнение за Бревил, че ми е непозната марката.

А другата е тази разбира се:

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … 319791&sr=1-1

Джемма я похвали. Благодара Джемма.
Моята сега е за 0,5 кг от Ларедут. Тогава я взех за да видя това чудо в нас ще се ползва ли активно.

Благодаря предварително!

# 445
  • Плевен
  • Мнения: 97
Между другото аз да кажа че готвих на отложен старт но ориз, и той малко се разкашка,както и да е.въпросът ми е ,че бях го нагласила вечерта да стане готов на другия ден в 17, но сутринта като станах погледнах уреда и той беше топъл а оризът вътре,готов  newsm78 чудих се кога почва да готви ,за да знам за другия път кога да го пусна.

# 446
  • Мнения: 0
Между другото аз да кажа че готвих на отложен старт но ориз, и той малко се разкашка,както и да е.въпросът ми е ,че бях го нагласила вечерта да стане готов на другия ден в 17, но сутринта като станах погледнах уреда и той беше топъл а оризът вътре,готов  newsm78 чудих се кога почва да готви ,за да знам за другия път кога да го пусна.
 Grinning
Оризчето предварително го измий, така че да му се отмие нишестето !(нишестето го прави по гъст и по трудно се отделя от организма(защото е по лепкав))!!!
И преди да го сложиш да се готви,се убеди,че ще спазиш съотношението ОРИЗ:ВОДА!!!
(Е, нали както ви е вкусно , ако харесвате по разварен - малко повечко вода,ако харесвате по твърд - може би малко по мъничко  вода).
1.Изберете си хубав ориз!
2.Оризчето харесва само вряла вода по време на готвене!!!
3.Оризчето става по вкусно с повечко мазнина (1ч.ч.-8-10 с.л.олио).

# 447
  • Плевен
  • Мнения: 97
kaprizen  не си мисли ,че това не го знам.въпросът ми е съвсем друг,не питах колко ориз как и какво да го правя.Питах нещо за отложения старт.В случая само г-жа Бедствие може да ми отговори ,защото е готвила,но може и тя да не знае.Въпреки това не пречи да питам.затова сме тук да си помагаме.

# 448
  • Мнения: 2 214
А не му обръщайте на тоя внимание, нали виждате няма "истинския мъж" работа седи се чуди какво да прави, и както всеки мъж без работа решил да дразни жените.
Хавайското нещо си объркала мила, вероятно не си се справила с нагласата на времето, дали си внимавала и си сложила на 5 вечерта или най вероятно си обяъркала и си сложила на 5 сутринта.
Когато слагаш на отложен старт ориза, задължително исползвай бланширан  bouquet

# 449
  • Мнения: 2 214
Благодаря на модераторите  bouquet
Призовавам всички за добър тон!
И да напомня че в тази тема сме се събрали да помагаме на тези които търсят и се опитват да изберът, на тези които имат но не се научили още да използват уреда, и просто да си прекарваме приятно!

Общи условия

Активация на акаунт