Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен
И аз на това се надявам,но няма как да не се засегна Simple Smile и без това не съм чак толкова веща в кулинарията...ама все пак сега се уча.Да не споменавам г-на какво ми писа на ЛС,което още повече ме ядоса /пак беше антикукърски настроено/.
Та по темата - трябва да го пробвам когато съм в къщи да го пусна да е готово нещо след час и да видя дали  ще съм уцелила времето.
Май най-добре ще е така.
Приятна почивка на всички ви желая.

# 451
Момичета, пак ще се фукам Joy
Май бях писала че си поръчах от испания тънджера която е и кукър и тънджера под налягане. Всъщност на мен ми трябваше тънджера под налягане, реших да се поразровя по европейските сайтове и намерих 2в1 за доста нормална цена, няма да ви разказвам всичките акробатически номера които направих да се здобия с нея, но факт че пристигна на адреса в испания и сега чакам кума ми да отиде и да се завърне от там та да ми я докара до вкъщи Sick
Хубавото че бях си поръчала една, която е по стар модел

http://www.productostv.es/cocinas-programables/olla-gm-2010-coci … able-gm-2009.html
За моя радост в момент на поръчката този модел беше им свършил и те за компенсация ми предложиха да ми доставят по новия модел за същата цена.
Стария струва 99 евро а новия 145 евро , а ми го дадоха за 99 евро newsm68 newsm44
Ето го и новия модел

http://www.productostv.es/olla-gm-d-+-regalo-a-elegir-cocina-pro … able-gm-2010.html

# 452
  • Плевен
Е браво браво, а тя пак за теб ли е?

# 453
 bowuu аз като малко дете, като види интересна играчка и я иска, така и аз, само се чудя какво да си купя за кухнята.
Съпруга ми скоро ще ме изгони от в къщи ако чуе за още една тънджера или нещо подобно Joy

# 454
  • Плевен
Щом като имаш място браво Simple Smile Аз откакто имам кукъра почти не включвам Раховеца на хазяина...та той заема доста място....ама какво да правя Simple SmileЧестито да ти е Simple Smile

# 455
Щом като имаш място браво Simple Smile Аз откакто имам кукъра почти не включвам Раховеца на хазяина...та той заема доста място....ама какво да правя Simple SmileЧестито да ти е Simple Smile
Хах, и ние сме на Раховец-а на хазяйте.  Laughing
Момичета,мнения за това  http://aukro.bg/item1012797081-tendzhera-za-bavno-gotvene.html
Вижда ми се доста обикновена,в сравнение с показаните тук,пък и в момента нямаме възможност за по-скъпа. Та,съм в чуденка дали да изчакам търпеливо и да си взема нещо наистина добро или и това е добро,компромисно решение?  newsm78
Мнения и съвети,моля!   bouquet

# 456
# 457
Къде изчезнахте всички от темата???  Rolling Eyes

# 458
  • Плевен
Аз ви гледам момичета ама имам мнение само за моя кукър и затова не смея да давам.Джъст Фем според мен тоя уред дето си харесала не е лош.Пък най малкото една година да го ползваш да му разучиш функции тънкости и тогава да купуваш друг,ако си доволна от работата на такъв тип уреди.
Мамасеви малко по напред в темата имаше тези уреди BEEM ,които г-жа Бедствие беше препоръчала,виж ги тях.Не разбирам немски ,ама май бяха нещо подобно на този ,който си харесала.Все пак провери,разгледай.

# 459
just_femme уреда който си харесала това е слоукукър, а това ще значи че има една от фурнциите на мулти кукърите.
Слоу ще можеш да ползваш за всяка манджа която се готви бавно.
За да ти посъветваме нещо, кажи какво търсиш, ако още не си сигурна за функциите кажи просто какво искаш да готвиш с помоща на тази тънджера.
Защото този уред който си избрала е само за гювечета.
mamasewi
За този уред който си избрала писах във постингите ми по горе, накратко да ти кажа че това е уред който много харесван от рускините които живеят в германия, казват че съотношение качество и цена е идеално.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:50 от г-жа Стихийно бедствие

# 460
Здравейте на всички в тази тема!
Интересува ме мнението ви за този уред http://www.amazon.com/Fagor-Electric-Multi-Cooker-pressure-cooker/dp/B001A62O1G.
Заслужава ли си да се вземе.

# 461
Тази не съм я срещала, от това което чичко гугъл ми превежда виждам че има всички нужни функции, даже и под налягане готви, така че мисля че избора ти е чудесен.

# 462
Тази не съм я срещала, от това което чичко гугъл ми превежда виждам че има всички нужни функции, даже и под налягане готви, така че мисля че избора ти е чудесен.

Бихте ли ми препоръчали някакъв кукър ориентировъчно на тази цена и да има възможно най много програми  Thinking

# 463
Вили върниса на ..... някъде 5,6, 7, страница някъде, там съм писала подробно.

# 464
Кумата се прибра от Испания без тънджерата ми:(
Ще ми я пратят по автобуса че била много голяма и се притеснявали че ще трябва отделно да плащат багаж ooooh!
Така че още малко ще съм без тънджерата Sick
Хавайското ти ли си на аватара, много си хубава еееееееееееееей Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт