Ефикасно средство против хлебарки

• 356 429
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
няма отърване от тази напаст...В нашия вход идва фирма да пръска мазето,тавана и стълбището през 2мес.Плащаме 45лв.Малко поизчезнаха....

# 16
  • София
Фронтлайн от ветиринарна аптека.

Или от зоомагазин, те са по-разпространени. Фронтлайнът е безвреден за бебета, но е доста скъп.

# 17
Преди пръсках с какво ли не. От Байгон имаше най-добър ефект, но все някоя се виждаше, тогава извиках фирма която напръска навсякъде и вече няколко години не съм виждала вкъщи. Не мога да се сетя коя е фирмата.

# 18
 Айкън - само този препарат ни отърва от хлебарките. Peace

# 19
аз използвах следната рецепта:
1 картоф добре сварен
1 яйце сварено
1 супена лъжица захар
2 супени лъжици боракс ( от аптеката)

Разбъркваш всичко много добре и правиш топчета с големина на лешник. Разпръскваш топчетата из цялото жилище, включително и шкафовете. 3 години няма никакви диверсанти.

# 20
  • София
Всяка год. виках фирма да напръска. След 1 месец идваха и слагаха нещо като тесто на топчета да пъти хлебарките. Тази год. явно много бяха разредили препарата и гадовете не мряха. Опитах се да ги викна втори път, но заявиха, че трябва целия блок да се напръска едновремено. При 110 апарт. няма как да стане. Казаха ми за отрова против колорадски бръмбар. Купих си от селскостопанската аптека на Семинарията. Малко шише е, разрежда се с 500 гр. вода и се пръска навсякъде.
Вече 2 месеца не съм виждала хлебарки. Даже си купих още 1 опаковка и  щом видя гад - ще атакувам.

# 21
  • София
А кой вид Фронтлайн позлвате - нормален или комбо?

# 22
  • Пловдив
ние с малко зор намерихме РЕГЕНТ и ако ни го донесат днес-тази вечер ще пръскаме, казаха ми , че е забранен в момента понеже някаква компания му купила правата и до 1 година щял пак да се продава, само че с нова опаковка и име. Може би и с цена вместо 2лв. 6лв.  Thinking

# 23
Изтребих ги с Фендона 60 на BASF.
До крак.
Няма вече.

# 24
Фронтлайн спрей

# 25
  • София
Капан за хлебарки, на кутията пише TRAPA- A- ROACH HoyHoy!

# 26
При нас имаше огромен проблем с тея гадинки миналата година, защото сме на първият етаж, точно над абонатната на парното и положението беше натърпимо. Тогава миналата година мъжа ми се разтърси и един познат ни насочи към фирма за тази цел. Момчетата дойдоха, напръскаха, след 20-ина дни отново и проблемът изчезна тотално. Оттогава ги викаме през 6 месеца профилактично по веднъж. А фирмата се казва Инсекта, ако някой се интересува. Имат си уебсайт и изглеждат стабилни.

# 27
  • София
Капан за хлебарки, на кутията пише TRAPA- A- ROACH HoyHoy!

Този капан е много сполучливо решение. Няма пръскане с разни отрови, а е много ефикасен. Вътре има силно лепнеща повърхност и примамка. Хлебарките като тръгнат към примамката, просто залепват и там си остават.

# 28
  • Варна
Изчестох всичко, напрваих списък. Интереснто при нас е, че гадове излизат поединично и много рядко. Но зверовете са се нахакали в килера и там явно работят. Страх ме е един буркан да взема. Кое от всичко да използвам според вас? Капан ли? Откъде се купува?

# 29
  • София
Изчестох всичко, напрваих списък. Интереснто при нас е, че гадове излизат поединично и много рядко. Но зверовете са се нахакали в килера и там явно работят. Страх ме е един буркан да взема. Кое от всичко да използвам според вас? Капан ли? Откъде се купува?
http://www.pestimenergia.bg/shop/product/161/kapan-za-hlebarki.html

Общи условия

Активация на акаунт