Ефикасно средство против хлебарки

• 356 645
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
За кубчетата на Клинес ли говориш?

Наш'те гадове ги подминаваха с пренебрежение..

Хм, интересно. За няколко месеца сме се изнесли под наем в голяма сграда. Всичко хубаво, но... там бъка от големите черни хлебарки. След пръскане с един турски препарат намирахме по няколко трупа, но всичко започваше от начало.
Сложихме кубчета Клинес и повече черна хлебарка не видяхде, трупове също. Много радко се случва да засека вечер в банята по 1-2 неориентирани бебета. Така си спестих пръскането с Айкън.

Замислям се дали е възможно препарат с една и съща търговска марка да бъде произвеждан с различни активни съставки. Нашите кубчета бяха с фипронил, който се съдържа и във Фронтлайн и в спряния Регент.

# 571
  • Под Слънцето
Виж , нямам  идея. Може партидата да е била неква прецакана. Факт е,че преди години  ми вършеха работа кубчетата , после не се намираха на пазара известно време.. А когато явно отпочнаха отново  производство , нещо не е  било на тамън, та хлебарките  ми си щъкаха около кубчетата и не ги отразяваха.

След  напастта като ги убивах  по възглавницата си и пръскането с Фронтлайн, вече  година в нас хлебарка не се е навъртала. За което съм повече от щастлива.

Обаче и подпокривното е важно да се изрине и да се  запушат дупките, през които влетяват гълъбите и разнасят тази зараза.

# 572
  • София
Най-вероятно става дума за производство на тези кубчета в различни фабрики в Европа или по света. Горе-долу същото като с перилните препарати - Tyde в Америка е супер препарат, а в България при пране с него петната не падат. И всички други такива препарати - купени от Америка и Европа са с едно качество, а купени от България - пълен боклук.

# 573
  • Под Слънцето
Клинес-а го произвежда варненска фирма , регистрирана в кв. Възраждане. Но да, има разлика в партидите на почти всичко.

# 574
  • София
Клинес-а го произвежда варненска фирма , регистрирана в кв. Възраждане. Но да, има разлика в партидите на почти всичко.
Това обяснява всичко. В началото за зарибяване добър продукт, а после - спестяване на материали и респ. влошаване на качеството за сметка на увеличаване на печалбата.
Затова си викнах фирма, която ми даде гаранция за работата си.
А колко пари бях изхарчила преди за подобни препарати. Поне да имаше ефект! Close
И това ми е като обеца на ухото - като не разбирам нещо, да не се мъча сама да го върша. Всеки трябва да върши това, което му е работата и за което е учил!!!

# 575
Айкън къде може да се купи и безвреден ли е за бременни, отделно и че скоро чакаме бебе...
Откривам още по 1-2 хлебарки, явно излизат от сифоните, та ми се иска да не се разпространяват.

# 576
Миналата година имах този проблем в сегашното ни жилище. Бяха много, раждаха и се разхождаха на всякъде. Виках 2 различни фирми и ефекта беше 0- както някой каза даже станаха по-активни. Накрая купих фронтлайн за кучета. Разредих една ампула в 200 мл вода и напръсках сама. Умряха за 3 дни- всички. Проблемът е в яйцата, защото обикновено преди да умре гадина снася нещо като пъшкулче. Една седмица обикалях всички ъгли и дебнех точно за тях.

# 577
Да използвам темата и да питам за нещо ефикасно против мравки?
Появиха се в кухнята, лазят по плотовете и не мога да разбера от къде идват? Пробвах със сол, тебешир и "Демор", един ден няма и пак се появяват.

# 578
Да използвам темата и да питам за нещо ефикасно против мравки?
Появиха се в кухнята, лазят по плотовете и не мога да разбера от къде идват? Пробвах със сол, тебешир и "Демор", един ден няма и пак се появяват.
Фронтлайн става и за мравки,а сущо така и Айкън става.

# 579
  • София
Прочетох на протокола с какво са пръскали - с Айкън и Фендона.
Ами аз изрично им казах, че на нашите хлебарки това не им действа.
Ще си купя Фронтлайн и ще се оправям сама.

# 580

Предлагам ти да се свържеш с www.preventa.bg, не ги знам тези Изтребител какви са... От Превента съм много доволна, не помня как се казваше препарата, с който пръскаха, но при положение, че бях закъсала здраво, сега няма и помен от хлебарки. Почти съм сигурна, че не пръскат нито с Айкън, нито с Федона, но в сайта, който съм ти дала можеш да провериш или нпараво да им се обадиш. Ако ме послушаш после пиши в темата, защото съм сигурна, че ще имаш успех!

# 581
  • София
Само не мога да разебра защо са пръскали с два препарата. При нас фирмата Стоп вредители
напръска само с един препарат с остатъчно действие и всичко е ОК до днес. А иначе, доколкото съм чела, и Айкън и Фендона са добри препарати и са точно за тази цел. Може при вас да са станали резистентни към тези препарати или пък това, с което са пръскали просто да не е нито Айкън, нито Фендона. Или концентрацията е била ниска (да спестят пари), или препаратите са били стари, т.е. извън срок на годност. Има много причини. Затова трябва да се подбере точна и качествена фирма за тези обработки.
Иначе се хвърлят пари на вятъра и пак има хлебарки.

# 582
Да споделя и аз за моите приключения с хлебарките  Grinning

Нападнаха дома ми миналото лято, преди 1 година. Първо започнах с познатите препарати като Raid и т.н., но нищо.
След това реших да извикам фирма Изтребител - ужасна грешка!!! Много некоректни като фирма. Офертата беше за пръскане и след 2-3 седмици получаваш още едно безлатно пръскане. Първо - като пръскаха - мирише ужасно дни наред на бнзин. Второ - ефекта беше абсолютно нулев  Laughing Трето - направиха се на много интересни за второто пръскане и трябваше да им звъня седмици наред, за да дойдат за втория път. Даже когато се разбрахме за ден и час, ми изпратиха смс, че колегата им е възпрепятстван да дойде и отлагат пръскането ... Както и да - дойдоха за второто пръскане. Аз държах много на него, защото си мислех, че то е ключовото и ще премахне хлебарките. Но пак нямаше никакъв ефект. Даже господина, който идваше в нас казваше, че си измислям, че имам толкова много хлебарки, той не ги виждал   Shocked а те лазеха в леглото ми, в хладилника при храната ... навсякъде!
След като изчаках още няколко седмици, уж за да дочакам ефекта от пръсканията, разбрах, че са мошенници и си потърсих друга фирма.
Фирма "Килърите" се оказаха моето спасение срещу хлебарки! Направо не мога да повярвам, че се отървах от тях, смятах го за невъзможно. Досега са минали са около 6 седмици, но няма нито 1, което е направо е супер! Силно ги препоръчвам като фирма!

# 583
  • София
Момичета от къде се купува този препарат Айкън - от аптека ли?

# 584
Момичета от къде се купува този препарат Айкън - от аптека ли?
От ветеринарна аптека.

Общи условия

Активация на акаунт