Ефикасно средство против хлебарки

• 356 836
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Ох, при нас все още се разхождат разни  Rolling Eyes .

# 76
Здравейте! Кажете моля, колко струва този Фронтлайн? На няколко пъти се спомена, че е скъп. И аз съм се ориентирала към него. Ако може обяснение - пръска ли се, капва ли се? Благодаря.

# 77
Точно влезнах да търся подобна тема и тя на първи ред!
От снощи сме с хлебарки Close Видях три за няколко часа и полудях! Явно някой мизерен съсед реши да разчиства и ремонтира! Сега ще изчета всичко, което е написано до моя пост и дано успея да се преборя с тези гадинки!

# 78
  • София
Все още се продава Регент по агроаптеките, но е станал 5 кинта.
Но пак си струва - ние се отървахме завинаги с две пръскания!

# 79
  • София
Здравейте! Кажете моля, колко струва този Фронтлайн? На няколко пъти се спомена, че е скъп. И аз съм се ориентирала към него. Ако може обяснение - пръска ли се, капва ли се? Благодаря.
Между 16 и 20 лева.Разтваря се във вода и се пръска. На 4-та страница съм показала и Федоната, тя е евтина.

# 80
  • София

Не може да бъде Shocked КЪДЕ-Е-Е-Е

Моля те, веднага кажи къде го намери  Praynig
Навсякъде, където търсих ми отговаряха, че е спрян от продажба.
Някой във форума каза, че си го купил като хероин  Mr. Green

# 81
  • София

Не може да бъде Shocked КЪДЕ-Е-Е-Е

Моля те, веднага кажи къде го намери  Praynig
Навсякъде, където търсих ми отговаряха, че е спрян от продажба.
Някой във форума каза, че си го купил като хероин  Mr. Green

Младост 3, Агроаптеката близо да пазарче "Мания"
Малко тайно го продават де - продавачката го вади от един черен несесер. Mr. Green

# 82
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Малко тайно  Mr. Green

# 83
Тайна, благодаря! Не е толкова скъп препарата, особено като се има предвид с каква цел се използва.  Mr. Green

# 84
Може ли да ми обясните как да стигна/с какъв транспорт/ до тази агроаптека в Младост, защото не познавам района.От изброените в темата препарати не съм ползвала само регент и фронтлайн. От айкън, фендона,ектомин и др. имаше само леко намаляване на гадините.Намерих фронтлайн за 27лв. и ми се ще да мина по-ефтино, ако е възможно.Още повече, че ще трябва да напръскам няколко пъти. Предварително благодаря.

# 85
  • пак там
Не забравяйте, че Регентът е силно отровен, тоест ако го използвате - трябва да се убедите, че го разполагате на места, недостъпни за вас, домашни любимци или деца.

Цена от 27 лв за фронтлайна ме учудва...  newsm78 Аз го взех от зоомагазин в квартала - една пипета, разтворена в литър вода в пулверизатор, ми стигна за целия апартамент (около 100 квадрата). Едно пръскане се оказа достатъчно (засега де, да чукна на дърво  Mr. Green), пипетата струваше 13 лв.

# 86
  • София
http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&am … p;products_id=455

Ето и по 29, ако са и предложили спрей, нищо чудно!

Ето цените в един онлайн магазин.Не е реклама, с търсачката ги открих.

http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=index&cPath=3_52

# 87
Предложиха ми пипета. Исках за най-големите кучета, мисля, че се водеше над 45кг,защото реших, че така ще успея да напръскам целия апартамент по стените до 20-30см.Мислех да го разтворя в 1,5-2л вода. Ще изчакам днес, ако някой ме упъти за местоположението на тази аптека в Младост, ако не сигурно ще пробвам да поръчам. Не разбрах точно колко ще ми е доставката, но магазина на "Шипка" ми е сравнително удобен.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 09:58 от *lidi*

# 88
  • София
   Като я разтвориш в два литра, стига и дори остава за втори път. Аз с една ампулка за най-големите кучета , в два литра вода, пръсках два пъти и ми остана за трето пръскане.

# 89
  • пак там
*lidi*, пипетата, която аз взех и ми стигна за целия апартамент, беше за котки. И ми стигна прекрасно. Взех я от кварталния зоомагазин в Слатина.

Общи условия

Активация на акаунт