Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 255
  • 232
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Е, за който непомни нашето не беше "чук и бег", а "Голямата любов", дето "ще я обича вечно и неможе да си представи живота си без нея". Беше си предателство от най-гаден вид, с озлобление и пълно отричане на моята личност.

# 46
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Вени, ако любова си е отишла, просто няма смисъл да се мъчиш. Същото е и ако си загубила доверие, тогава дори все още да го обичаш пак няма да се получи, а и обичта лека по-лека си отива, когато няма доверие и взаимност. Поне при мен така се получи. След цялата история, след прошката, след новия опит се оказа, че доверието ми в него, вярата ми ги няма, а след това лека-полека си е отишла и обичта. Дори не съм разбрала кога.

# 47
.... подкрепях го в мача (отбеляза единствения за техния отбор гол)!  Беше много, много приятно! А и човекът беше много мил и внимателен! Simple Smile
Мамчо,
това прокурора ли? И футболист ли е? Wink
Браво , браво Hug

# 48
На мен ми е тъжно и празно, не ми се пише тези дни. Но ви се радвам на хубавите преживявания и усмивките Peace

# 49
Е, за който непомни нашето не беше "чук и бег", а "Голямата любов", дето "ще я обича вечно и неможе да си представи живота си без нея". Беше си предателство от най-гаден вид, с озлобление и пълно отричане на моята личност.

И при мен така. Беше предателство. Огромно. И то като се има предвид че просто не е такъв тип човек... много ме заболя. Но, разсъждавайки трезво, му простих. Само аз си знам какво ми струваше. И Опитамхе пак. И аз бях тази, която направи всичко възможно да запази това семейство.... ама какво стана - оказах се много лоша изведнъж, не съм го оценила човека, пренебрегнала съм го като се родило детето, била съм на нож с хората.... (с кои, така и не стана ясно Simple Smile). Т. е. виновна съм че така станало. Може и да съм сгрешила някъде, но не заслужавах ли да ми покаже че греша, преди да хвърли байрака? Просто любовта на човека си е отишла, мен ме вижда вече с други очи - само лошото, и то стократно преувеличено, а явно каката е идеала. Както и да е. Отношението му беше станало непоносимо и аз си взех детето и си тръгнах. Само не ми стана ясно, защо поиска да се върнем. Е, върнахме се. Старанието беше 3-4 месеца. После пак. Не го свърта. Дразня го. Бях решила аз да приключа, но той ме изпревари и поиска развод. Така стоят нещата при нас.  9 страхотни години, и на 10-тата всичо се прекатури.
Лошото е, че все по-често се хващам да се обвинявам за случилото се. Дотолкова успя да ми втълпи вина....
Сигурно досаждам и пиша несвързано,  но имах нужда да се излея някъде....

# 50
# 51
На мен ми е тъжно и празно, не ми се пише тези дни. Но ви се радвам на хубавите преживявания и усмивките Peace

Hug   Hug   Hug   Не си сама. Дано да е за кратко.  Praynig

# 52
  • София
Офи, едно към едно е истрията само дето аз не се изнесох, а го чаках да се връзуми и накрая от толкова мъка спря да ми дреме. И това съжителство беше много по-зле от раздяла.
Незнам още един шанс да давам, да се върне в къщи и ако нестане...не е ли безотговорно към децата? Иди ми - дойди ми да правим?

# 53
Момичета, тази сутрин аз съм първа! Само дето не ставам сега, а си лягам. Чатих до сега с един стар приятел от студентските години... Еех, колко е хубаво, като в добрите стари времена.. След два часа трябва да ставам, ама за един разговор събрах толкова младост и положителни емоции, че се надявам да компенсират черните сенки под очите утре сутрин  Laughing 

Ей, много ми се прави секс бе...  Crazy

Не пействам кафенце, за да не се разсънвате толкова рано  Wink

# 54
Добро утро!
Вени,  Hug
Мадам Шоколадке, ти ме разби. Къде намери сили да седиш до ранни доби да чатиш? Simple Smile Поне си насъбрала положителни емоции.  Peace
Тази сутрин закъснях пак за работа. Не стига че не можах да събудя хлапето сума време, после пък тъкмо се облякохме да тръгваме и каза че иска да ака, мъти 15 минути  Sunglasses,  после пък не мога да извикам сума време такси, че линиите заети пък не знам повече номера.... ужас.
И днес се очертава много работа. Поне да ми гони тъжните мисли.
Лек ден ви желая и повече емоции като на Шоколадката Simple Smile

# 55
Добро утро!
Какво по-хубаво събуждане от това да прочета поста на Мадмоазел  Crazy , но все пак и кафенце!

# 56
Ооооо ....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Добро да  е утрото за всички !!!!
Много студено на вънка  бе... облякох детето  със зимното яке и качулката  му турих ... А на работа  съм  сама днес - на колежката детенцето  се разболя ....

Шоколадче, и аз едно време бях  една луда  чатерка .... сега  не ми остава  много време , но и не страдам от това де ...Приятно ми  е тук във форума  Flutter Party Party

# 57
# 58
Пате , що се смееш а?
Футболист  човека  на терена ...а може и на друг терен  да  вкарва ....голове де ....  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 59
Стелс, стига си писала такива неща, че на Мадмоазел секс и се прави.
Дано да не чете, а да спи.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт