Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 238
  • 232
  •   1
Отговори
# 1
Ааааааа...първа съм ! Heart Eyes

# 2
хаха аз докато изчета последните 2 стр. на старата тема и и се пусна нова  Laughing

# 3
# 4
  • София
И аз ще участвам в новата тема. Simple Smile

Ако има среща, пак ще участвам. Simple Smile

Навън духа много силен вятър, ама мисля малко да изведа на разходка моето сополиво момче, че и на двамата ни писна да стоим на балкона.

# 5
Ох, искам и аз среща.  Sad Дайте да организираме нещичко по-мащабно.

# 6
Пуснете анкета с предложения за време и място.

# 7
# 8
Пуснете анкета с предложения за време и място.
Софиянки предполагам, че ще издършат нещата към столицата.Незнам.Предложете нещо и ще пусна една анкета.  Peace

# 9
Запис да не изпускам

отивам да правя интервю и после ще чета и пиша Peace

# 10
Да не пропусна да честитя на милк!
Много здраве и безкрайни щастливи моменти  Hug Честит рожден ден!

# 11
  • София
За срещата предлагам събота следобяд в Ники!

# 12
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей ме и мен в новата тема!  Hug

Аз да се оплача - Георги ми е с много възпалени уши, особено едното. Докторката не може да повярва, че не го болят зверски! Сега сме на капки и антибиотик. Поне кашлицата му не е слязла надолу (егати и успокоението, но поне нещо да не е съвсем зле).

А относно среща - на мен ми се ходи, а и обичам форумските срещи, ама зависи кога и къде е, а и разбира се как е чавето. За сега обаче не знам дали ще мога, че с тия лекарства съвсем ще го закъсаме.

# 13
  • София
И аз обичам срещи, затова ще следя темата за конкретно предложение.

Не съм, гадно е, когато децата са болни. Желая ви скорошно оздравяване!
Преди малко изненадващо се позвъни на вратата. Бащата на детето ми дойде да го види как е, че нали е болен от вчера. Донесе подарък и за мен по повод годишнината от нашата сватба. Който има слабо романтично сърце, моля да извади кърпичките и да даде на останалите. Simple Smile
Последните 6 години на 12 октомври, същия този баща беше мъртво пиян, а сега- няколко дни преди развода, ми донесе подарък. Да се смея ли, да плача ли....

# 14
Милк честит рожден ден! Жива и здрава, много успехи   bouquet
габи какво да ти кажа, явно се сещат, ама твъъъъъъъъъъъъъърде, твъъъъъъъъърде късно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт