Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 251
  • 232
  •   1
Отговори
# 15
А, не е честно, само софиянки тук!  Crossing Arms

Габи, да те успокоя и аз - тези проблясъци изчезват като светкавици в лятно небе, веднага щом вземеш да се надяваш, че нещо се е променил човекът...  Нищо не се променя.

# 16
Добро утро, момичета!
Аз днес съм от ранобудните форумки  Mr. Green , затова ще черпя с кафенце.

Мадмоазел, аз си мислех, че и ти си от Софете.  Thinking

# 17
Добро утро дами!

Милк, честит рожден ден със закъснение. Да си жива и здрава и всички около теб, много късмет и щастие ти желая!  Hug

Габи, ама твоето съпружество направо жал да ти стане за него. Гледай как се е размекнал човека, пък ти развод искаш! Тц тц тц..... тва жените сме лоши същества!  Mr. Green

Като ви чета.... имам чувството че само мен са ме зарязали. По това което пишете оствам с впечатлението, че вие сте взели решение за развод. ен пък ме отсвириха. Трудно, с вътрешна борба от негова страна, но човека поиска развода. След 10 години, и при положение че допреди година като вървяхме по улиците все още се държахме за ръце... след толкова години.... Още никой не знае за нас. Хората просто няма да повярват, щото в очите на хората бяхме от онези образцовите семейства, и наистина бяхме. ма точно за 1 година всичко отиде в канала. Просто човека не можа май да се пребори с първата криза. Както и да е. Да е жив и здрав....
Моето хлапе май и то се разболява....
Лек ден на всички. Аз днес не съм толкова заета и ще се включвам по-често.
А за срещата - пийте едно и заради мен, че аз съм далеко и колкото и да ми се иска няма да мога да дойда.

# 18
Добро утро дами!

Милк, честит рожден ден със закъснение. Да си жива и здрава и всички около теб, много късмет и щастие ти желая!  Hug

Габи, ама твоето съпружество направо жал да ти стане за него. Гледай как се е размекнал човека, пък ти развод искаш! Тц тц тц..... тва жените сме лоши същества!  Mr. Green

Като ви чета.... имам чувството че само мен са ме зарязали. По това което пишете оствам с впечатлението, че вие сте взели решение за развод. ен пък ме отсвириха. Трудно, с вътрешна борба от негова страна, но човека поиска развода. След 10 години, и при положение че допреди година като вървяхме по улиците все още се държахме за ръце... след толкова години.... Още никой не знае за нас. Хората просто няма да повярват, щото в очите на хората бяхме от онези образцовите семейства, и наистина бяхме. ма точно за 1 година всичко отиде в канала. Просто човека не можа май да се пребори с първата криза. Както и да е. Да е жив и здрав....
Моето хлапе май и то се разболява....
Лек ден на всички. Аз днес не съм толкова заета и ще се включвам по-често.
А за срещата - пийте едно и заради мен, че аз съм далеко и колкото и да ми се иска няма да мога да дойда.

Добро да е   Hug
не си сама, и мен зарязаха заради 18 годишна ученичка, след 12 год връзка.
да не ти пука, хубавите неща предстоят, ще видиш. Всяко начало е трудно   Hug

# 19
Офи(сърди се на Не съм, така ще ти викам вече  Mr. Green ), не е важно кой кого е зарязал.
Мен ме изгониха посред нощите с детето от къщата на БНД, но пък аз и не се съпротивлявах много.

# 20
Офи, и аз съм в твоя отбор. Голяма вътрешна съпротива имал БНД след 14 г., но все пак си взе решението.

Момичета, БНД ме покани на среща по случай годишнината от първата ни среща.  newsm78 Ами сега?

# 21
Supernova, от колко време сте разделени?  Rolling Eyes

# 22
  • София
Офи, много си приличат нашите истории. И ние до преди година бяхме образцовото семейство и много хора като разбраха какво е направил мъжа ми останаха с отворена уста. Но за развод аз взех решение и то чак, когато престана да ми пука и се оказах и аз с връзка. Тогава мъжа ми се стресна и се спря, но...за мен беше късно. Сега той иска да се събираме, но за мен това е много трудно да си го представя. Мисля, че след случката инкога няма да погледна на него по същия невинен начин, както гледах преди. Под невинен имам предвид чистото довелие и безрезерна любов.

# 23
Момичета, БНД ме покани на среща по случай годишнината от първата ни среща.  newsm78 Ами сега?
Бащата на детето ми дойде ....Донесе подарък и за мен по повод годишнината от нашата сватба. ...Последните 6 години на 12 октомври, същия този баща беше мъртво пиян, а сега- няколко дни преди развода, ми донесе подарък. Да се смея ли, да плача ли....
Какво им става на тия мъже днес ?  newsm78
Действа им датата 13... или искат да ги съжаляват... или поради прогнозата за застудяване предпочитат да се топлят до някого??  newsm78

# 24
Supernova, от колко време сте разделени?  Rolling Eyes

От 10 месеца разделени , разведени от 7 дни

# 25
Добро утро !   bouquet Hug
А бе кви са тия срещи бе ...кви поводи ....направо ме разстреляхте  #Cussing out и съм  в  Shocked Shocked
И моя БНД след като осъзна нещата започна да  ме кани на ресторанти  Joy ама късно  еееее..... hahaha позволявам си най-много по едно кафе заедно докато разговарям с него за детето  newsm78 Повече НЕ Stop

# 26
Бащата на детето ми дойде ....Донесе подарък и за мен по повод годишнината от нашата сватба. ...Последните 6 години на 12 октомври, същия този баща беше мъртво пиян, а сега- няколко дни преди развода, ми донесе подарък. Да се смея ли, да плача ли....
Какво им става на тия мъже днес ?  newsm78
Действа им датата 13... или искат да ги съжаляват... или поради прогнозата за застудяване предпочитат да се топлят до някого??  newsm78
Явно наистина им влияе  Laughing

Моят си позволи само едно излияние колко много ме обича и бла-бла след като ми беше посягал многократно. Повече не е правил опити  Stop

# 27
Офи(сърди се на Не съм, така ще ти викам вече  Mr. Green ),
Ей го на, прекръстих се, щом ви е по-лесно така  Grinning

# 28
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте дами!  Hug

Офи, не си само ти, да знаеш! И мен ме зарязаха, ама все пак последната дума беше моята.  Mr. Green

Момичета, явно наистина им влияе времето на важите бивши, в тоя дъжд ги избива на носталгия - "милинките", въх да ги ожали човек! Моето за щастие не се сеща, мисля, че така ми е по-добре.

Айде лек ден, после може пак да се включа!   bouquet

# 29
  • София
А аз трябва да се прекръстя на "шизофреничка"! Или и шизи за по-кратко!
Незнам вие, но мен много усилено ме гони шизофренията - ммога да си сметя настроението по три пъти на ден!

Общи условия

Активация на акаунт