Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 264
  • 232
  •   1
Отговори
# 60
Нека и се прави  де ....ний не я спираме ....  Peace
Ох , дано не ни четът ... bowuu bowuu newsm78 newsm78

# 61
Ох , дано не ни четът ... bowuu bowuu newsm78 newsm78
И аз това се моля
 Mr. Green

# 62
  • София
Кой да не ви чете?! То това да те четат без да искаш е бая гадно - неможеш да споделяш!

# 63
Кой да не ви чете?! То това да те четат без да искаш е бая гадно - неможеш да споделяш!
А бе Вени , малко майтап си направихме на чужд гръб - е не сме били груби ( хеле язе)  newsm78
ама прочети по-напред и ще схванеш !!!  Peace

# 64
Хей мацки, днес включихте ли в офисите нещо да ви топли?
(то при мен и секс като няма - съвсем замръзнах Cry)
Ама нали да се представя герой - зъзна още  Mr. Green

# 65
Здрасти мацки,
Офи и Вени историите ни са 1 към 1.

Снощи с една приятелка бяхме на винце и десерти, ехаааа....  Heart Eyes

Абе мацки, вас родителите ви подкрепят ли ви, мен хич, ама хич. Обадих се на майка ми да й кажа, че е излязло решението за развода, а тя каза само "без коментар, ще ти се обадя довечера". Чакам аз вечерта, накрая аз се обадих, а тя се осведоми за консистенцията на акото на малката даже, но нито дума за развода.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 12:37 от Дивиана

# 66
хахах и честит първи сняг днес. Егати 14-ти октомври е, а вече вали лек снежец.

# 67
Аз не издържах  и си  включих  в офиса  духалката ...нека ми  е топличко  - мразя да  се свивам от  студ !!!  Peace
Супернова ...моята  майка от начало не ме подкрепи и когато и казах , че е минало последното дело за развода  думите и  бяха : "А ма какви са тези работи ...ти не  си ли забравила вече .... "  Отговорих и че съм вече на фаза  Чакане на решение и Край ! а тя  смотолеви нещо и ми затвори телефона ... Сега обаче вече знае , и  е убедена че съм взела  наистина правилното решение !!! Знае , че съм силен човек ...и може би  по - силен и от  нея .... и че се справям ! Но друго си  е  ( и по-лесно ) когато  родителите  ти са с теб и те подкрепят за всичко !!!  Peace Така , че имай  малко търпение , мисля , че нещата  ще се променят  с времето! Peace  bouquet

# 68
хахах и честит първи сняг днес. Егати 14-ти октомври е, а вече вали лек снежец.
ДЕКА ВАЛИ СНЯГ БЕ МАЦКА???? Shocked Shocked Shocked За планината  знам  ама ...ти къде  го гледаш тоз  сняг ??? Shocked Shocked

# 69
В София, днес сутринта. И не съм го видяла само аз Outta Joint
И шефа го е видял, а шефът е винаги прав  Peace

# 70
В София, днес сутринта. И не съм го видяла само аз Outta Joint
И шефа го е видял, а шефът е винаги прав  Peace
И колежката се прибра току що и ...каза ,че валят снежни топчета.
Да се оплача и на вас-от петък съм започнала едни кръвоизливи...вчера ходих на гинеколог,но не можа да ме прегледа качествено,изписа ми някакви хапчета и каза,че ако не спре до утре ще трябва да ме приемат в болница да ме остъргват.

# 71
това е суграшица - замръзнали капки дъжд !
Но така да е ...не и  е времето сега - до вчера по бански а днес с палто!  Mr. Green

# 72
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ето ме и мен прекрасни дами!   bouquet

Абе и за мен суграшицата си е сняг, пък!  Crossing Arms

Супернова, много е готино като има тръпка!  Laughing

А относно родителите, нашите изобщо не ми се бъркат и винаги помагат с каквото могат. Абе добре съм в това отношение, а и си имам цели 2ма братя и 1 сестра на моя страна. Никой от тях не ми е държал сметка или ме е поглеждал на криво, все пак всички виждаха как вървят нещата, няма какво да си кривят душата - не вървяха.

# 73
Кики - стискаме палци всичко да е наред Peace. Тъкмо беше почнала с добрите новини...
Установих че шефа е пуснах духалката. Сезона е открит - и аз включвам климатика. Laughing
И нали съм си пусто с късмет - точно днес ще ми сменят дограмата в къщи:mrgreen:.

# 74
В офиса нищо не се включва, докат шефа не каже  Confused И си зъзна цял ден!

Ха,честит ви първи сняг, София!

За родителите- майка ми винаги е била против връзката ми с БНД, не го харесваше като характер, но кой да я слуша.И съвсе логично при раздялата ме подкрепяше  безусловно.

Супернова, тази неподкрепа на родителите я приемам като закостенло мислене.Знаеш как са се приемали в миналото разведени жени( а и сега по същия начин) и за тях не това, че си останала разведена е падението,а това, че хората ще знаят че си разведена.Аз така ги оправдавам.

Общи условия

Активация на акаунт