Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 266
  • 232
  •   1
Отговори
# 75

Знам, и аз така ги оправдавах, когато искаха на никой да не казвам, но тук сме само тя и аз на телефона, може поне в такъв момент да покаже съпричастност към трудния период, който преживявам. Няма оправдание за това, че не подкрепяш детето си емоционално. А аз не се оплаквам от липса на друг вид подкрепа.

Дано детето ми не преминава през такива етапи, но си мисля, че ще съм до и зад нея. Не като подкрепа за житейски трудности, а като морална подкрепа най-вече.

Казах ви,че се превръщам в тинейджърка, преди 2 вечери майка ми не ме пусна да изляза Mr. Green

# 76

Казах ви,че се превръщам в тинейджърка, преди 2 вечери майка ми не ме пусна да изляза Mr. Green
[/quote]
 И на мен ми се е случвало .... Tired

# 77
Здравейте, тийнеджърки Laughing Радвам ви се и ви завиждам(благородно, разбира се!) за преживяванията, които ги имат.На тези които ги нямат, включая и мен, ги пожелавам от все сърце  Praynig
Виждам, че сняг имало в София.В Париж е слънчево.Днес пускам трета пералня, че не се знае до довечера може да завали дъжд.
Вчера бившият ми приятел, с когото живяхме 5 години, ми съобщи, че твърдо е решил да започне нова връзка.Стана ми гадно, какво съм си въобразявала не знам... Sick
Говорили сте за родителите и подкрепата им при развода.Аз опеделено искам да съм като моите.Те застанаха зад мен и все още са.Думите им бяха: Каквото и да решиш, ние сме зад теб!Сега съм на толкова километри от тях и много ми липсват!..

# 78
Мен майка ми не е спряла да ме контролира. по-зле съм и от тийнейджърка. А как замества свекървата, няма да ви казвам. Всяка вечер се качва и пита децата дали са вечеряли ooooh!

# 79
  • София
Супер нова, наистина сме едно към едно и нашите пеят същата песен. "Децата няма да имат друг баща", баща ми щял банкет да дава, ако не се разведа и пр. иначе заставали зад мен.  Shocked
Ние имаме парно, защото сме на собствено отопление в офиса.
Снощи реших да се разделя с любимия, докато не разбера какво искам. Раздялата трая до 11.15 тая сутрин!Влезе в скайпа и провал на акцията! Embarassed

# 80
Стелс, стига си писала такива неща, че на Мадмоазел секс и се прави.
Дано да не чете, а да спи.  Whistling

Ами ще спя! Хлапето не пита кой чатил, кой спал - става си точно, когато си му е време  Laughing
Ох, ами овулация ме мори... Ще мине.
А, те хората са се втурнали точно нашата тема да четат. Сигурно заобикалят темата на разведените отдалеч - кой знае какво си викат, събрали се тук едни изтерзани мъжемразки и се депресират  Laughing Пък и да чете някой, какво. Не ни знаят кои сме. Аааа, видяхте ли, че имало смисъл от дълбоко секретната ми личност!

Неземна, облечи го това дете на снимката, става ми студено само като гледам  Laughing

А моите родители ме подкрепят от всякъде - докато се мъчех за стотен път да вадя кораба, ме подкрепяха. След това за развода също. А сега се и шегуват да тръгвам на лов за мъж, а те да гледат детето  Laughing Като му дойде времето и това ще стане  Grinning

Виждам, че има масово гаджосване във форума. Ай да ни върви така на всички! Тинейджърките да дават пример! Laughing

# 81
А, те хората са се втурнали точно нашата тема да четат. Сигурно заобикалят темата на разведените отдалеч - кой знае какво си викат, събрали се тук едни изтерзани мъжемразки и се депресират  Laughing Пък и да чете някой, какво. Не ни знаят кои сме. Аааа, видяхте ли, че имало смисъл от дълбоко секретната ми личност!
Още по-добре за нас!!! Mr. Green Laughing Mr. Green

# 82
А пък моя синковец заявил на баща си , че никога няма да  му позволи да  се ожени пак .....  Rolling Eyes Баща му го питал " ЗАЩО"  Shocked ,  а той най- спокойно казал - Защото мама само може да бъде булка - аз я карам  а пък тя не иска...Само тя ще е булка !  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
БНД недоумявал   Joy baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral, показвал разни  снимки на мацки , които детето  НЕ одобрило  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
 hahaha hahaha

# 83
Stels, сега виждам, че си ми съгражданка, затова се учудваш на снега.  Hug
И аз съм родом от Пловдив и честичко навестявам нашите, но тази седмица те са тук "да помагат". Каква помощ като не мога даже да изляза без майка ми да вдигне скандал Cry

# 84
Stels, сега виждам, че си ми съгражданка, затова се учудваш на снега.  Hug
И аз съм родом от Пловдив и честичко навестявам нашите, но тази седмица те са тук "да помагат". Каква помощ като не мога даже да изляза без майка ми да вдигне скандал Cry
И  гледай  следващия път  като идваш  в Пловдив да  се обадиш!!!  Peace
Не им обръщай  толкова внимание на вашите - кажи  им че или ще ти помагат  или  да  си ходят  да те чакат  да им  идеш на гости! Simple Smile)

# 85
Стелс, както се казва, най-хубавата радост е злорадстването  Mr. Green Много хубаво му го е казал твоят син  hahaha

А ти защо се дърпаш? Хайде пак с бяла рокля  Grinning

Момичета, според вас кои са мъжките задължения в къщи (освен ... хм.. така наречените съпружеки задължения Laughing)?

Аз смятам, че смяната на филтъра на прахосмукачката определено трябва да е мъжка работа! Както и хвърлянето на боклука, естествено... И пазаренето, че да не им се отпускат мускулите  Grinning
А готвенето за мен си е чисто женска работа, за това къш от печката ми  Laughing

# 86
Стелс, както се казва, най-хубавата радост е злорадстването  Mr. Green Много хубаво му го е казал твоят син  hahaha

А ти защо се дърпаш? Хайде пак с бяла рокля  Grinning

Момичета, според вас кои са мъжките задължения в къщи (освен ... хм.. така наречените съпружеки задължения Laughing)?

Аз смятам, че смяната на филтъра на прахосмукачката определено трябва да е мъжка работа! Както и хвърлянето на боклука, естествено... И пазаренето, че да не им се отпускат мускулите  Grinning
А готвенето за мен си е чисто женска работа, за това къш от печката ми  Laughing
Ох , бяла рокля .... Embarassed не  е лошо ...ама пак ... де да  знам  newsm78 Ей ама и аз ква  съм тъпа ....Че нали първо  официално предложение трябва да ми се направи baby_neutral baby_neutral baby_neutral
А за мъжките работи аз СЕГА какво правя :
филтъра на прахосмука си го  сменям аз ПОНЯКОГА
Боклука  изхвърля ТОЙ
Домакински работи като миене на прозорци и закачане на пердета правим заедно ( аз за пердетата си трая - нисичка  съм  пък и от  високо ме е страх )
Легена с дрехи за простора го изнася той ( аз имам шипове и не бива да  вдигам тежко ..... ама кога  цепех  дървата  едно време не знаех  че имам таквизи работи)  Mr. Green
Всичко , което се развали  ,  включително д а се сменят  крушки  си  е негово задължение - откакто   си запоих скъсана жичка в сешоара и  ми остана едно болтче ( но сешоара  работеше и без него) не искам да рискувам  с  други уреди поради опасност от  Късо съединение , освен това си имам и  маникюр , който трябва да  поддържам ....или поне лакирани  нокти  си имам - нали ще им се повреди лака .... Embarassed Rolling Eyes
Виж печката си  е моя - чистя  си  я  аз и готвя  само аз , че инак трябва да  я караме само на пържени яйца !  Sick
Ееех , преди можех  всичко ...ама всичко ви казвам ....( и пак си го мога  ама няма да го правя )  Mr. Green Ей тъй на  .... няма пък !!!

# 87
Виж печката си  е моя - чистя  си  я  аз и готвя  само аз , че инак трябва да  я караме само на пържени яйца !  Sick
Ееех , преди можех  всичко ...ама всичко ви казвам ....( и пак си го мога  ама няма да го правя )  Mr. Green Ей тъй на  .... няма пък !!!
Иххх, що сте такива... Cry
А пък аз искам да ме изгонят от печката  Rolling Eyes И от всякъде да ме гонят, проблем няма- с мерак ще бягам. Ама тц....  досега мераклия не се е извъдил.
Ама и аз съм решила вече като Стелс- и да мога, няма да го правя! Остава да намеря на кого да го приложа Laughing
Шоколадче - то детето ми не е само на снимката така голо - и днес я пратих лятна, понеже заради майсторите натрупах пред гардероба с мебели. Абе... случи на майка Rolling Eyes Довечера ще вадим дебелите дрехи.

# 88
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Е, не мога да не се изкажа, просто няма начин, то сърце юнашко не трае! Mr. Green
 За моженето иде реч де, при мен важи приказката за неволята - като няма кой да помага - мога (ща не ща), като има кой - не мога (що пък да се мъча, пък и не съм длъжна да мога и знам всичко, ако не друго поне съм оборудвана с цели 2ма братя, ми те за кво са?)  Mr. Green

А за мъжките и женските работи, май не ги деля така, а по скоро на такива които мразя да върша и такива които са поносими за вършене, така, че за мен миенето на чинии и простирането определено са мъжка работа!  Mr. Green

# 89
Футболист  човека  на терена ...а може и на друг терен  да  вкарва ....голове де ....  Rolling Eyes Rolling Eyes

Вкарва, вкарва  Whistling

Да се вържа с темата за подкрепата: майка ми ме подкрепя и ми помага, но е и доста объркана, малко се лута в мислите си и разсъжденията си относно моето положение! Иначе и на мен не ми дава да излизам понякога, все едно съм на 12, но нали тя трябва да гледа малката, така че се съобразявам с нея на първо място!

Ама верно много сме се огаджили нещо тук! Пу-пу, все така да е...

Общи условия

Активация на акаунт