Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 537
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хей, здравейте!

Усещам сладък повей на емоции тук. Simple Smile Мен нещо ме боли главата цял ден. Мисля си, че утре се развеждам. Голям ден. Надявам се това да е единствения ми развод.
Относно гаджетата, хубаво е да има някой, чиято пресона заслужава внимание и обич. И секс, разбира се. Simple Smile

# 91
Надявам се това да е единствения ми развод.
Сладур! Laughing
 Аз знаех, че разводът ми ще е единствен. В момента, в който дочух бившият да подсмърча ( а бе, плачеше си- иди, че ги разбери мъжете!) на излизане от съдебната зала, се заклех, че никога повече няма да се омъжа. Laughing

# 92
В момента, в който дочух бившият да подсмърча ( а бе, плачеше си- иди, че ги разбери мъжете!)

Явно е масово newsm78

Днес пак не ме пуснаха да изляза. Ама съм сигурна, че ако й кажа, че БНД иска да се видим в петък и ще ми предложи даже да не се връщам. Вече веднъж го е правила  Embarassed

# 93
Оххх, Супернова, мнооооооого неприятно това, бе  ooooh! Все едно не си голям човек, родител, а още си малкото детенце, на което забраняват да излиза.  Tired Те явно искат да се съберете с БНД и затова се държат така, ама ти си голям човек все пак, майка, не е редно да го забравят това.
В началото, като дойдох при нашите, баща ми се опита нещо да ми намекне, как града бил малък, да съм си стояла вкъщи, да не говорели хората. Известно време си мълчах, скарахме се жестоко и оттогава не ми е продумвал на тази тема.
Друго притеснение имам аз. Имам чуството, че нашите Ева я приемат като тяхна дъщеря, а не като внучка и усещам как това не й се отразява добре на възпитанието. Абе направо ще си кажа - често се бъркат и вместо да кажат "майка ти", казват "кака ти" (демек аз), тя се глези ужасно много на баба си, баба й й удисва за абсолютно всичко. И става така, че аз се опитвам да съм строга, баба е добра и аз ставам лошата.  Tired

# 94
И моята майка понякога "не ме пуска да излизам", т.е. когато я помоля да гледа децата - получавам отказ. Но иначе ми е голяма помощ и подкрепа и колкото и да мрънка понякога, зная че винаги мога да разчитам на нея  Heart Eyes

А днес се чувствам колкото щастлива, толкова и нещастна. Тя историята не е за разправяне, че много хора ми четат всичко, което публикувам някъде в интернет (аз и за това повече ви чета, отколкото да пиша).... Ами... стискайте ми палци, че имам нужда от подкрепа  Hug

# 95
Моята майка отначало катосе разделихме с БНД, и той като вземеше децата аз не се свъртах. И тявсеми повтаряше- Тизатова не гоискаш, да може да се скиториш Rolling EyesМале какви скандали са разразяваха. Много ми беше обидно. Сега го прие и не е толкова сурова към мен

# 96
Веселина, стискаме!  Hug Дано всичко да се подреди, да мине както трябва.

Ели, много е притеснително това.Определено бих тропнала по масата и бих се опитала по всякакъв начин да прекратя кака-нето  Crossing Arms

Габи, и на теб пожелавам всичко да мине безпроблемно. Hug
И дано да е единствения  Laughing

Не съм ,развесели ме  Mr. Green Подкрпеям с 2 ръце написаното.

# 97
Добро утро, момичета!
Кафенце?

# 98
Добро утро  Simple Smile
Ох, тази сутрин какъв хубав татко видях пред яслата на дететоооооооо, че са и в една група с моето  Blush  И ако някой ме шпионира - просто отбелязвам, че съм видяла хубав мъж  Laughing

# 99
Ели, параноята ни гони вече с това шпиониране  Laughing

# 100
Добро утро!

Веслина, стискам палци всичко при теб да е наред!  Peace

Като ви чета за излизането и чак сега се замислям, че аз ако почна да излизам ще имам същите проблеми. Дето се вика вече съм на толкова години, а ще излизам когато мама ме пусне  Sunglasses
То не че сега ми се излиза. Абсурд е да ме накара някой да излеза освен инцидентно с приятелките, ама последния път като излязохме и едната, имам чувството че умишлено, не спря да говори за това колко щастливо семейство са, как мъжа и така, пък иначе.... лошо няма, ама на мен вместо да ми се отпусне душата малко че съм сред хора, ми стана още по кофти.  Никъде не ми се излиза.
И детето вече ще направим почти месец откакто сме в нашите, все по-често  се натъжава, и то много. Плаче че иска "у дома", вика "тук не е дома"..... И стреса от тръгването на градина... филм. Гаден филм. А таткото се обажда всеки ден да пита как е... и аз му го спестявам това... днес като се обади и ще го питам какъв долен егоист трябва да е човек, за да постъпи така с детето си. И как изобщо спи!

# 101
Ох, да ви имам проблемите.   Hug
Ами аз като и да искам нямам на кого да оставя детето. В друг град съм, без възможност за никаква помощ от тази гледна точка.
За година и нещо, баща му само една нощ реши да го вземе да спи при него и не повтори.  ooooh!
Ама какво пък, не се оплаквам, какво има да става, ще стане    Hug

# 102
  • София
Добро утро! При мен баща ми дудне като оставям деца или ги взимат на вилата.
Офи, ти от къде си? Много гадно това с детето и аз такива въпроси си задавах как спи, а трябва да ти кажа, че съня му се наруши чак, когато аз го зарязах.
Питам се и не веднъж патицата как може да се гледа в огледалото, без да се заплюва всеки път щом си види тъпата физиономия.

# 103
Ели, параноята ни гони вече с това шпиониране  Laughing
Уф, ужас направо  Crazy
Незнам дали защото Ева беше малка, но някак си прие безболезнено (засега) че ние живеем при баба и дядо, а при тати се ходи на гости. Даже снощи вика "оставих си касичката при тати". Само понякога като се разплаче се чува "искам татиииииии"  Tired

# 104
И при Алекс не съм усетила да е тъгувал  много.Може би защото е по-малък пък и никога не е бил толкова близък с баща си.
Спомням си само как  една нощ след раздялата се събуди и плака за дядо си.Явно той му липсваше много.

Общи условия

Активация на акаунт