Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 547
  • 232
  •   1
Отговори
# 105
Моите деца не го преживяха много болезнено, поне според мен. Ние не сменихме жилището. Само две-три седмици не се отделяха от мен-може би се страхуваха да не ги оставя и аз. Баткото един път плака за баща си, беше намерил негова снимка и се беше натъжил. Много често плаче за дядо си. Той почина преди БНД да се изнесе от вкъщи, и като че ли от тогава всичко тръгна наопъки.

# 106
Питам се и не веднъж патицата как може да се гледа в огледалото, без да се заплюва всеки път щом си види тъпата физиономия.

Вени, спрях да СЕ питам, сега питам него. И отговора е "Знаеш ли как боли, когато най-близките ти хора ти говорят така" ooooh!

# 107
  • София
Хехе, да няма книга издадена с отговори за изневерили съпрузи на въпроси на съпруги, които вече не ги искат?

# 108
И при Алекс не съм усетила да е тъгувал  много.Може би защото е по-малък пък и никога не е бил толкова близък с баща си.
Спомням си само как  една нощ след раздялата се събуди и плака за дядо си.Явно той му липсваше много.
И моя син не е бил толкова близък  с баща си - Той все го нямаше а когато го имаше за кратко,  много не му се занимаваше с детето. Сега  поотрасна и по-разбира и когато баща му си дойде прекарват повече време заедно!
Мъчно му  е за Дядо му ( баща ми ), те са на 250 км от Пловдив и не ги вижда толкова често ..Явно  възприема дядо си за пример на мъжко подражание ( а и 2 зими го гледаха нашите ). Дядо го  води на  риба , дядо  учи как се майсторят разни работи , дядо е .... мъчно ми стана и на  мен  сега  Cry , че БНД  не можа да покаже нищичко на  сина  си ..... Но съм благодарна на баща си - винаги  е бил до  мен , винаги ме е подкрепял за всичко и ме е научил да  бъда  мъжко момиче - само дето не ме научи , че има  гадни мъже  Confused и да се пазя ... и да не цивря толкова ...Щот аз съм си ревла - но го  прикривам ! Рева си тайничко  Mr. Green Blush

# 109
Габи, сега видях един твой пост и се сетих.
Стискам още палци да мине всичко без проблеми!

# 110
Аз също нямам на кого да оставя малката,когато ми се излиза.Решавам си проблема като я водя навсякъде с мен,дори по болници/разбира се избягвам да е с мен,когато ми се налага някаква манипулация,било то и само вземане на кръв,но за консултации,разни бележки/....С мъже не излизам или поне не вече.Преди съм я водила с мен на заведение.Лятото беше при моите родители и тогава си позволих повече удоволствия,но всичко май свърши. Предстоят ми само гадости-влизане в болница и т.н. и всичко трябва отново да преживея/ако изобщо се справя/сама.
Относно децата-няма как да не преживяват раздялата на родителите си.Малкаат е на настроения-ту ми вика,че съм била "изгонничка",на другия ден вече е на вълна,че тати бил "лъжец" и да не го пускаме вкъщи повече,че той бил виновен,че ...нещо си..
А ако трябав да напиша и за отношението на майките към една такава раздяла....Много имам да пиша и от все гадни неща.В началото всички-дори и майка ми застанаха срещу мен и казаха,че аз съм виновна/дори след като съм се оплаквала и съм чула приказки от сорта на"трай си маме,че той те храни"/.Все още не могат да приемат,че аз повече бъдеще с този човек нямам и все има някакви забележки по въпроса,които адски ме дразнят.

# 111
Здравейте, момичета!Минавам и аз да се запиша. Днес денят ми започна с един хубав мъж  Mr. GreenСамо, че пусти език...кога ще го науча? На всичкото отгоре, като се притесня и губя ума и дума, та на френско-английски ли?..

Някой са споделили, че няма кой да гледа децата им, когато излизат.Можете да се комбинирате по градове, да се запознаете и да се редувате.Тук доста често се налага и българите, които не могат да си позволят детегледачка, го правят.Един ден едната, следващият път другата.Това е просто идея, не сте длъжни да я приемате  bouquet

# 112
Таничка, много хубав пост! Много ме зарадва, че си имаш емоция в Париж, а идеята ти за колективно гледане на децата е страхотна! В БГ наистина не се практикува, но в Германия си прехвърлят редовно децата! Една вечер тук, една там! Хем на децата е весело, хем мамите са свободни!

# 113
Пфу, май само аз съм от Плевен, че да си прехвърлим децата  Crazy 
Май Патето ми е най-близо  Hug

# 114
Тина, насреща съм винаги!
Все се опитвам да си уредя едно ходене до Плевен, за да се видим, но не успявам да си подредя графика.
Сега ( след като си взема изпита по кормуване утре)  Crazy ще съм по-независима  Flutter Междудругото, точно в Плевен ми е изпита.
Иначе ако имаш нужда от детегледачка, насреща съм.Имам си едно калпазанче на 2 и половина и с твоите лудницата ще е пълна  Crazy Това сериозно ти го казвам. Wink

Танчеее, ама днес всички хубави мъже виждате.Мен няма ли да ме огрее  Crossing Arms Късметлийки!

Кики, разбира се, че ще се справиш!Сигурна съм в теб!
Дано всичко да минава бързо и да го забравиш бързо!

# 115
 Party   Моето е само едно.  Момичето е кандидат снахата   Mr. Green
То аз ако пък седя на едно място ще е хубаво, ама нали съм си взела курмуването отдавна, та се не спирам.
Утре пак евентуално пътувам за Русе   Crazy
Късмет утре   Hug

# 116
Това е много хубава идея за гледането на децата! Аз отдавна искам да разбера кой е от моя град, ама май няма такива...

Момичета, нещо сте започнали да се депресирате, ми се вижда..  Thinking Хайде стига сте разсъждавали за БНДтата, а ми кажете коя какъв крем за лице и за очи ползва

Аз преди да спрем да се депресираме, само дави кажа, че днес изхвърлих някои от нещата, които си пазя от сватбата. Други сега ще продавам. Много се чудя за роклята... Все пак беше моята първа булчинска рокля... На дъщеря си няма да я давам един ден, не искам да и донесе лош късмет, а и тя ще иска да си има собствена...

# 117
Права си ,че мрачното време ме кара да  си мисля тъжни работи !  Confused
Аз използвам "Клинианс " , този с екстракт от  нар. Доволна съм ! Не мисля да го  сменям , но хайде дайте и вашите  мнения !

# 118
Цитат
Много се чудя за роклята...
Продай я и нея. А, на сестра ми беше дентелена, гова преди 18 год-тя си уши перде от нея. Laughing
А за крема-използвам какъвто ми падне- не ми е капризна кожата и мажа с каквото намеря Embarassed-Орифлейм, Ейвън-евтинийки
Шоколадче ти откъде си?

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 14:46 от Уиуи

# 119
Какво и се чудиш на роклята, ако ти носи някакви хубави спомени си я пази, ако не - я продавай.
Крем за очи ползвам този Не е лош.
А за лице сега си взех това не съм доволна от него

Общи условия

Активация на акаунт