Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 545
  • 232
  •   1
Отговори
# 120
Ами май ми е жал за роклята. Може би един ден като готвя сватбата си с човека, с когото ще прекарам живота си, ще искам и тази рокля да остане минало...

Аз за очи ползвам на Avene: То е без активна съставка против бръчки, просто овлажняващ крем за очи. Смятам, че още ми е рано за крем с активни съставки и много търсих такъв, преди да намеря този. Ето сайт http://www.avene.de/beruhigendeaugencreme/

Давайте и вие линкове.

А за лице на Гарние - Total fresh http://www.garnier.de/_de/_de/our_products/products_SKINCARE.asp … mp;prdcode=P19103

Уиуи, от Бургас съм.

# 121
Шоколадче, да те разочаровам.Никакъв крем за лице не ползвам  Crazy Само маски.Какви ли не.
Добре че заговорихте за това.Сетих се, че след няколко дни се прибира една моя приятелка, която е козметичка.Ще я дебна да си запиша час.

И пак шоколадче, защо да я продаваш роклята?Все пак е спомен, няма значение добър или лош  Peace

# 122
Пате, ами аз пазя пръстените, чашите, свещите...

... и албумите от сватбата... и детето  Laughing

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 15:56 от Mademoiselle Chocolate

# 123
Аз ползвам леко дневно кремче на Нивеа, само овлажняващ, а и рядко се сещам за нощно Simple Smile

Роклята я закарах на село, нека да си стои там, майка ми не ми даде да я изхвърля и този път я послушах!

# 124
Аз пък моята рокля я взех от една приятелка назаем,та сега нямам подобен проблем дали и къде да я продавам.Но ако имах не бих я облякла отново със сигурност-да я дам на малката-мисля,че след поне 10на години вече ще е демоде та да я държа за нея.

# 125
Като  нямам рокля колко главоболия съм си спестила  Laughing
Мамчо, как е футболиста? И моят е такъв, от непрофесионалните, разбира се Simple Smile))

# 126
Като  нямам рокля колко главоболия съм си спестила  Laughing
Мамчо, как е футболиста? И моят е такъв, от непрофесионалните, разбира се Simple Smile))
......колко си приличаме....и моето слънце ходи да рита.

# 127

Футболистът е професионалист в съда, на терена е само спортист-любител! Играе в официални отбори на малки врати и на голям терен, но само заради спорта! Иначе всичко е ОК, нещата са все още много странни за мен, той е изключително самостоятелен и не мисля, че има потребност от по-близка връзка, което точно ми пасва на положението в момента! Нещата вървят много бавно и така ми е добре! Нямам намерение в скоро време да го срещам с малката!

# 128
Мойто мило също ходи да рита , голям фен е на ЛЕВСКИ - аз пък съм на ЦСКА  Mr. Green ама иначе е професионалист по компютрите !!  Peace

# 129
Ей, харесва ми настроението тук днес Simple Smile
Аз за нямам "мило" за да се пофукам, а и мразя тая дума откакто чух моя мъж да я използва обръщайки се към друга жена.
Иначе за кремчетата - точно днес сутринта четох и се чудих какъв дневен и нощен крем да си взема, и колкото повече чета, толкова незнам какъв да е. Имам нужда от нещо което да ме "светне". Хем ми е уморено лицето и имам вече сенки под очите, хеми годините вече си личат... та си мисля коя от тези средна класасерии да си взема - Дерма дженес на лореал или DNAge на Нивея, или на Виши един крем, ама май ми е скъпо. Не разбирам много от тези неща и много се чудя.

# 130
Офи, прави си  маски против уморени очи! Много помагат - но най-много ще помогне ако се настроиш Оптимистично! Simple Smile Peace
Аз думата  "мило" не я харесвам , не давам и така да се обръщат към мен ... Mr. Green Обичам да се обръщат към мен с името ми или Стелс , Стелси ... А Стелс ми  го измисли едно хлапе на 9г беше тогава а сега е на 20 г ...Simple Smile

# 131
  • София
Момичета, от днес съм официално разведена и свободна жена. Мина всичко. БНД дойде, подписа, порева малко преди това и накрая ми предложи да се оженим пак, когато му повярвам, че се е променил.
Честно казано, и на мен ми стана малко мъчно. Почувствах се странно, самотно и сякаш вече бях ничия. Усещането беше студено и тъжно, но ми мина.
После ходих малко на пазар, купих куп ненужни неща за вкъщи и за себе си, взех дънки за детето и сега се прибирам.
От утре трябва да започна ново начало.....

# 132
  • София
По темата за гледането на децата-аз съм много "ЗА". Живеем в нов квартал, тук нямаме приятели, нямаме даже познати. Ако искате по някакъв начин да обменим информация за местонахождението си, за да можем да организираме по някое гости отвреме-навреме. Simple Smile

# 133
Габи, незнам в този случай честити ли се, какво се прави.  Rolling Eyes
Горе главата и много сили  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 134
Габи, и моят мъж беше тъжен на развода. И сега от време на време ми говори, че трябва пак да се оженим. Наистина чувството е страшно в началото, но после се свиква. С всичко се свиква.
А мен не ме е срам да си призная, че си го обичам и ми е хубаво да се разбираме и да имаме контакт. Но вече не се и тровя с мисли за това да се събираме. Знам, че е невъзможно и няма да доведе до нищо добро.

Общи условия

Активация на акаунт