Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 542
  • 232
  •   1
Отговори
# 135
Ъъъъъ, таковата... имам си ухажор. Какво да правя сега?  newsm78

Офи и аз така си намразих умалителното, а беше толкова нежно...

Габи+, не знам и аз какво да кажа, успешно ново начало!  Hug

# 136
Е, какво таковаш и ти .... Ми  кат си имаш ухажор се таковайте и двамата  де !  bowuu bowuu bowuu
Шегувка ....ама ако искате  вие си  се таковайте  де ...все пак !!!  Joy
Това е много хубаво !!! Нека нека ... а щом ъъъъ-каш значи и на теб ти  е приятно май  аааа?

# 137
Чакай ма, тази през просото...  Hug
То таковата, таковата... ама колко може да е таковата.  Wink

Аз още в жалейка, пък глей кво нещо.
Ъъъ, аз щото още съм неразведена, нещото в проект и не знам. Май не трябва сега да се повлиявам от разни мъжове.

Ма ми е толкова кеф да се похваля....  Laughing

# 138
Рейни дей, похвали се, остави се, може да е за добро, при всички положения е приятно и успява рязко да подобри настройката.

Габи, за съжаление този ден не е граничен. Същата си като вчера, а новото начало не ти предстои от утре, то вече е започнало. Горе главата, вярвам, че ти предстоят много хубави неща. Hug Hug Hug

Кремчета на Лумене  Peace

Мацки, може ли някоя от вас да ми помогне да ви намеря във фейса без да си постваме тук лично инфо.

# 139
Мен можеш да ме намериш лесно - имейла ми е достъпен от профила   bowuu
Аз съм си доста явна във форума... те за това лесно ме и следят разните там субекти и обекти, които ми четат постовете  Mr. Green

Габи - много сили ти желая, за да можеш да се справяш с всички предизвикателства на живота  Hug

За мен днешния ден приключи доста по-оптимистично от вчерашния. Благодаря на всички за стисканите палци  Heart Eyes

П.П. И аз съм за взаимопомощ чрез гледане на децата посменно, само дето моите са две  Mr. Green

# 140
Rainy day, съветвам те да изчакаш с новата връзка, докато не ти мине делото.

# 141
Ееее, Офи, тъкмо си ти свикнах и ти се прекръсти!

Габи, на всички им е много тъжно, когато осъзнаят, че раздялата е факт.Тежко е, но минава.
Сили   Hug

Супернова, във ФБ съм Christina Fidosieva  Peace Aко искаш  ми пиши на ЛС как да те търся.

Стелс, днес си ми особено забавана!  hahaha

И аз пак да досадя.Утре ми е изпита.Да не забравите палците.
Лягам, че току виж не съм видяла някой червен светофар  Mr. Green

# 142
Хайде, имаш едни стиснати палци от мен. Утре да черпиш  Grinning
А аз имах едно много приятно познанство  Mr. Green И най-накрая си лягам. С това неспане ще трябва вече да ползвам двойно количество крем за очи  Laughing

# 143
Хайде Пате, с теб смееееееее  Hug

# 144
 fingerscrossed   и от мен   Hug

# 145
Пате, и аз стискам. Ама извади късмет с времето. Тук вали цяла нощ и още продължава.

Габи, не знам дали трябва да ти честитя или не. Просто ще ти пожелая едно ново начало, много щастие да ти се изсипе отгоре иот тук нататък  Hug
Супернова, кажи ориентировъчни цени на креметата на Лумене.

При мен нищо интересно. Нося се по течението.
Мисля днес да изляза и да похарча малко пари за глупости като Габи. Няак шопинг терапията ми помага Simple Smile

# 146
Добро утро и от  мен !!!
...в този мрачен ден!!!  Rolling Eyes
 Стискам палци и аз на Патето!!!  Peace

# 147
Добро утро, мили мами! Дано лошото време не повлияе на настроението ни! И на пътната обстановка при патето! Стискаме ти палци!

Габи, аз твърдо съм решена, че трябва да ти чиститя новия статус! Изживей го пълноценно!

Офи, това течение не е на добре, я се стягай! Извършвай нещата целеустремено, а не просто така! Ще се чувстваш много по пълноценно! А, и приятно харчене Simple Smile

# 148
А бе тя  шопинг терапията помага  на всички  жени  май!!!  newsm78
Но  все пак  не забравяй , че това е течение ...да не се засилиш много по него !!!  Peace
Rainy day, и аз те  съветвам да изчакаш  в новата  връзка  .... Бъдете  тайни!!!  Praynig Outta Joint

# 149
Здравейте! Не съм писала от хиляди години - просто няма какво.
Радвам се, че колективното настроение е по-скоро приятно.
Хубав дъждовен ден!

Общи условия

Активация на акаунт