Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Бихте ли споделили примерни цени в Миа. Интересуват ме блузите пък сега.  Laughing В Рени нямаше избор на блузи, казаха, че очакват зареждане.

# 376
ilianakirilova много неприятна случка, но не се притеснявай сега - за бебчо е важно да си спокойна.

Иначе аз съм от Люлин 10. Трябва да се запознаем някой ден
Ами да трябва,ти в кой блок си,аз съм до детската градина

# 377

[Ами да трябва,ти в кой блок си,аз съм до детската градина
Отговорих ти на лично - все пак да не си постваме така адресите Simple Smile

# 378
Цените на блузите в МИА бяха между 39 - 49 лева, нещо такова.Тип пуловер, туника

# 379
  • София
Цените на блузите в МИА бяха между 39 - 49 лева, нещо такова.Тип пуловер, туника
Нормални цени, наистина, аз повече за блуза не давам.  Mr. Green Сега остава да потърся инфо къде имат магазини. Laughing

# 380
  • Бургас
Сузи това именце Боряна много го обичам !!!
Елидам браво за хубавите покупки !
Сашкова ти няма ли да качиш някоя друга снимка от сватбата Simple Smile

# 381
Sunny76 , ilianakirilova, момичета може ли аз да се присъединя към вашата групичка  Embarassed - аз съм в Люлин 7. може да си спретнем срещичка някой ден ако имате желание..
Разбира се,много ще се радвам,само казвате къде и кога,азз съм свободна по цял ден

# 382
  • София
Ника, аз не заглеждах много блузите. Всъщност взех си една вълнена туника за 45 лева. Много ми хареса. Но мисля,че цените на вълнените блузи варираха около тази цена. Полите, които си взех бяха едната 27, другата 29 лева, което на фона на други магазини ми се видя много евтино. Палтото е 119 лева. Вълнено е и е много симпатично, и най-важното струва ми се много топло. Иначе бельото не е евтино, но изглежда страхотно удобно. Има много хубави бодита с коремчета  Joy  С две думи мисля, че магазина си струва да се посети.

# 383
  • София
ПП. Виждам, че си готвите срещичка. Ама да предложа да се видим някъде повече мами от София? Какво ще кажете??

# 384
Нищо на въпреки за срещичка,ама нека да е по-централно,че Южен парк и тези територии са ми много далече.

# 385
  • София
Елидам, много момичета ще ходят на лекцията на сп. 9 месеца в ЦУМ този петък, защо не се присъединиш? На мен ми се идва заради компанията, но наистина не съм в подходящо здраве за сбирка на бременни, вече над 3 седмици съм с хрема.
Наистина нормални цени, брей. Аз дънките си ги купих за 56, панталона за 48.
Яке се оказа, че си имам, дори мисля, че ще ми става до края, има място отпред. Laughing

# 386
  • София
Аз съм на работа в петък. От колко е сбирката? Пак съм пропуснала да прочета  Embarassed
Ника, супер за панталона и дънките! Аз да ти кажа в Миа не видях хубави панталони, или поне двата модела, които премерих не бяха моите модели. Затова си взех и полите. Но наистина цените са съвсем нормални, да не кажа чак ниски. А с палтото се родих днес. Вчера в големия студ, ходих с едно вталено манто до коляното, от онези времена, когато бях вталена Joy Вятърът беше свиреп и аз с мъка успях да закопчая едно копченце точно над корема и да се опаковам с шала  Joy Бях просто много смешна, но пък хич не ми пука. Толкова започнах да си харесвам коремчето и да обичам онова, което си живее и расте в него, че нищо друго няма значение  preggo

# 387
  • София
В петък, от 10,30 е в ЦУМ на 3-ия етаж.
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 388
Ами лекцийте на 9 месеца са по принцип всеки петък от 10.30

# 389
  • София
Няма да мога да отида, ама това не пречи да си направим наша среща, когато решим.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт